Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 13:28

Ajoj napisa roman i stisnu odustani xD
    Barbie, upravo to. Volim djecu i uvijek im se nasmijem, mahnem ako oni meni, itd. Ali radi roditelja me iznervira, nadju sebi privremenu dadilju, sta li hahahahah. 
    Joj, kad su mi dosli jednom u goste, i dijete uzelo cokoladu i dijete ko dijete, umazalo se i od moj novi prekrivac bež boje HAHAHAHAHA ja problijedila, uze dijete i pod vodu, da ruke pere i govorim za prekrivace, dok majka opusteno gleda. 
    AllieH, 
    e bas mi je drago da se slaze neko sa mnom. Nije mi normalno, djeca ko djeca pipkaju se, djecaci pise pogotovo xD I mi stojimo i pricamo i dijete po pisi hahahahha. Koliko mi dodje da se izgalamim na te roditelje, pa kakvi bolesnici haraju, po plazama najvise kontam...
    Zvrkice,
    ahhahahahahha bas si me nasmijala. Neka si joj rekla. 
    Ne znam kakvi su to mentalni sklopovi, mozda mi neiskusne previse pametujemo xD Sad kad se jave iskusne mame hahaha

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 13:29

Naši ljudi još u usporedbi sa nekim strancima imaju i odgojenu djecu. Ne osuđujem nikoga, ali što sam ja sve srela pod krinkom "slobodnog odgoja". Ljudi ne razumiju da je slobodan odgoj poticanje individualnosti uz fiksne granice ponašanja. A djeca najviše uče gledajući roditelje, tj. nije toliko bitno što pričaš, koliko su bitne vizualne slike. I bitno je znati razvojne faze djece da im se znaš adaptirati.
    Ja to studiram pa znam. Ali nama fale škole za roditeljstvo, s tim osnovnim informacijama koje život znače.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    28. Kolovoz 2018. 13:31

Monikaharmonika

Cure ja kurim u temperaturi. Jutros se ispovraćala, sama pljuvačka jer mi je želudac bio prazan i osjetim glavobolju. Kad ono 38.5. Popila sam Lupocet od 500mg i držao me je neko vrijeme na 37. 4. Sad opet raste. Molila sam da dođem na pregled, rekli su oko 16h. Samo da nije nešto loše.

Jesi nesto pojela jučer? Znam da vlada crijevne viroza također, možda si pokupila negdje

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 13:34

zvrkica

Monikaharmonika

Cure ja kurim u temperaturi. Jutros se ispovraćala, sama pljuvačka jer mi je želudac bio prazan i osjetim glavobolju. Kad ono 38.5. Popila sam Lupocet od 500mg i držao me je neko vrijeme na 37. 4. Sad opet raste. Molila sam da dođem na pregled, rekli su oko 16h. Samo da nije nešto loše.

Jesi nesto pojela jučer? Znam da vlada crijevne viroza također, možda si pokupila negdje

I ja mislim da bi mogla biti crijevna. Svakome drugi simptomi doduše. Tj. različiti intenzitet. Ja sam prošla bez fibre.
    Međutim, imala sam je pri upaljenom živcu. 😂😊

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 13:38

Monika, 
    imala sam je i ja 38,6.. Ali poslije jednog paracetamola se nije dizala vise. Nisam isla doktoru, obloge od rakije na noge. Orandzinu i vrelu supu. Preznojila se i proslo. Mislim, ti otidji doktoru. Ali nije da ti je sad nesto naskodilo bebi, nije to bas rijetko da se dobije takva neka temperaturica u trudnoci, ali sjecam se da sam i ja pomislila, prepala se. Moramo se vise cuvati. 😘

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 13:42

Salatica9192

Monika,
    imala sam je i ja 38,6.. Ali poslije jednog paracetamola se nije dizala vise. Nisam isla doktoru, obloge od rakije na noge. Orandzinu i vrelu supu. Preznojila se i proslo. Mislim, ti otidji doktoru. Ali nije da ti je sad nesto naskodilo bebi, nije to bas rijetko da se dobije takva neka temperaturica u trudnoci, ali sjecam se da sam i ja pomislila, prepala se. Moramo se vise cuvati. 😘

Ako smo prale ruke prije stoput sad trebamo dvjesto puta. Mene i sinusi i alergije i živac i crijevna, sve u par dana. Od pada imuniteta. I vjerovatno istih i sličnih uzročnika. A i beba koristi sad naše imune stanice da pokrene svoj imuni sustav. Zato smo i ekstra osjetljive.

du1988
    28. Kolovoz 2018. 13:47

prijavljujem i ja forumsku virozu 🙄 hodocastim na wc od jutros! Pratim sve teme, ali se ne izjasnjavam jer kako je netko napisao-mogu sto puta reci da nesto ne bi pa se sve okrene! za sad sam stajalista da se ne bi osjecala ugodno dojiti u javnosti, ali tko zna...i potpisujem za male golisavce na plazi, znam da sam sto posto sigurna da moje nece hodati bez gacica. Sto se tice krevetica, imamo jednu spavacu sobu pa ce biti uz nas krevet. Gledala sam Ikeu, ali ima i u bubamari zgodnih modela!

• Marti8
    28. Kolovoz 2018. 13:48

_svjesna

Jao Salatice ovo tvoje me podsjeti, drugarica mi rodila prije par mjeseci i mi cijelo drustvo im otisli nakon sto se oporavila ona, i svi sjedimo zezamo se a ona bez imalo ustrucavanja izvadi sisu i poce da doji bebu pred svima. Vidjela sam da je muskima bilo neugodno i da su skrenuli pogled, ali njoj to nije nimalo zasmetalo. Dok ja recimo ne bih, nemam nista protiv toga, ali ipak mislim da cu uvijek imati neku maramu sa sobom.

E pa to,nije problem dojenje u javnosti,da ne bi netko krivo shvatio..nego bas to izbacivanje sisa,koje sam dozivjela x puta,ona ni ne spremi tu sisu,nego hoda/sjedi tak pored nas.🙄🙄nezz di bi gledala ja zensko a kamoli muski..to mi je stvarno too much😒

Miranda
    28. Kolovoz 2018. 13:54

Monika skidaj temperaturu svaka 4 sata ako prijede 38 i probaj piti sto vise. Nije to strasna temperatura, ne brini 😘
    Znate li dobro ulje za kosu? Kosa mi je ocajno suha od mora i sunca. Vise sam tip za maske za kosu i pomogla je maska donekle ali vrhovima bas treba ulje. 

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 13:55

Cure bas ste se raspisale😁.
    Sto se tice dojenja nemam nista protiv i nije mi bed ali ja nisam za to to je meni previse intimno za siru masu ali ko hoce slobodno.
    E sad ponasanje djece siroka tema i to je moje podrucje ali necu pametovat.Djeca trebaju imat red i pravila danas roditelji previse bukvalno shvataju tu "slobodu",a dijete ne zna osnovna pravila ponasanja.
    Ja kazem da dijeca nisu kriva mi smo autoritet i neki pokazatelj i majmun radi sta majmun vidi tako ni meni nije jasno to pisanje svugdje itd.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.