Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Neda30
    28. Kolovoz 2018. 13:57

Evo da se i ja ukljucim...citam vas dugo, fenomenalne ste 😉. 
    Pikica saljem pozitivne misli, bicete i ti i bebica super.
    Prijavljujem djevojcicu pa da se izjednaci rezutat😁

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 13:58

Miranda

Monikaskidaj temperaturu svaka 4 sata ako prijede 38 i probaj piti sto vise. Nije to strasna temperatura, ne brini 😘
    Znate li dobro ulje za kosu? Kosa mi je ocajno suha od mora i sunca. Vise sam tip za maske za kosu i pomogla je maska donekle ali vrhovima bas treba ulje.

Ulje makadamije top uslikala bi ti al nemam trenutno doma.Meni su vrhovi inace suvlji i blago prirodna kosa i to mi je stvarno extra.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 14:02

I dr me je zvala ogtt sve 5,brisevi uredni ali zbog mjera opreza da ne bi doslo do infekcije i zbog skracivanja cerviksa dala mi je neke vaginalete svako drugu vecer do iduce kontrole.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pikica89
    28. Kolovoz 2018. 14:06

Prognoza nije bas najbolja pregledali me i ima jako malo plodne vode da bi dosli do nje bebini bubrezi moraju dobro raditi a u nasem slucaju  bebini bubrezi nisu  bas najbolje . Rade jos sve dodatne pretrage ali bojim se uzasno ovo je nocna mora 

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 14:07

Neda30
    dobrodosle vas dvije 😋😊 Koja si nedelja trudnoce?

• Neda30
    28. Kolovoz 2018. 14:10

• Neda30
    28. Kolovoz 2018. 14:16

Pikice samo hrabro, nemoj misliti negativno, bebocd su najveci borci, nedaju se oni lako☺

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 14:21

Pikica89

Prognoza nije bas najbolja pregledali me i ima jako malo plodne vode da bi dosli do nje bebini bubrezi moraju dobro raditi a u nasem slucaju bebini bubrezi nisu bas najbolje . Rade jos sve dodatne pretrage ali bojim se uzasno ovo je nocna mora

Pikice znam da se bojis ali moras vjerovat da ce bit dobro,jesu ti rekli zasto se to desilo da je tako malo vode a prije 2 tjedna sve ok.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    28. Kolovoz 2018. 14:21

Pikice da ti mogu dati svoje snage i energije dala bi ti. Drzi se. Uz tebe smo.  🙏❤

• Marti8
    28. Kolovoz 2018. 14:22

Neda dobrodosla😊
    Miranda, slazem se za makadamijino ulje i sve od makadamije od sampona,maske,ulja..ali ne treba pretjerivati..nakon nekog vremema jako oteza kosu pa se dobije kontraefekt.ovisi i kakva je vlas tanka /debela,gusta/rijetka...Dosta je skupo ali ga ne treba puno..moze neko i najobicnije ulje iz dm-a..dobro namastis sve suhe vrhove prije pranja,ostavis da to kosa upije,operes,maska pa opet ulje na vrhove.kroz neko vrijeme trebalo bi biti ok..ako vrhovi nisu unisteni,u tom slucaju,sisanje✂️💇‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.