Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    28. Kolovoz 2018. 14:25

Miranda

Monikaskidaj temperaturu svaka 4 sata ako prijede 38 i probaj piti sto vise. Nije to strasna temperatura, ne brini 😘
    Znate li dobro ulje za kosu? Kosa mi je ocajno suha od mora i sunca. Vise sam tip za maske za kosu i pomogla je maska donekle ali vrhovima bas treba ulje.

Kokosovo ulje 💪💪💪💪

• Marti8
    28. Kolovoz 2018. 14:27

Pikica89

Prognoza nije bas najbolja pregledali me i ima jako malo plodne vode da bi dosli do nje bebini bubrezi moraju dobro raditi a u nasem slucaju bebini bubrezi nisu bas najbolje . Rade jos sve dodatne pretrage ali bojim se uzasno ovo je nocna mora

Bitno da ste sad pod nadzorom..bit ce to sve dobro. Drzi se😘

• zvrkica
    28. Kolovoz 2018. 14:30

Neda dobrodošla 😀

Pikice drži se, nemoj negativno misliti, mora biti OK sve. Vibramo za tebe na najjače.
    To nas život trenira samo, možemo mi puno toga podnijeti.

Pticaselicazgst
    28. Kolovoz 2018. 14:35

Neda dobro dosle 🤗
    Pikica zao mi da su ove prve vijesti lose, al nadam se da ce nakon dodatnih pretraga ipak biti pozitivnijih vijesti i nade. Ne mogu ni zamislit kako ti je, vjerujem da si u strahu, ne znanju i jednostavna nemocna ali probaj ostat pozitivna. Bebica ce osjetit tu pozitivu.. 
    Stvarno probaj saznat kako to da se u 2 tjedna situacija toliko promjenila, meni to zvuci nevjerojatno 😟 drzite se suprug i ti, sad ste u rukama doktora a oni ce napravit sto vise mogu.
    Saljem zagrljaje 🤗😘

• niky1107
    28. Kolovoz 2018. 14:37

Pikice drzi se i budi hrabra.. bebica sve osjeti, tamo si pod nadzorom i dat ce oni sve od sebe da bude sve dobro! Saljemo pozitivnu energiju 🤗🤗🤗

Lora

truskawka
    28. Kolovoz 2018. 14:37

Pikice drzi nam se. Bit ce sve u redu vjeruj u to. Pij abnormalne kolicine vode sad i misli pozitivno. Rjesit ce doktori da bude sve super. Drzi nam se. I ja ti saljem svoju snagu i pozitivne misli 😘😘😘 

❤N i V💙

du1988
    28. Kolovoz 2018. 14:38

neda dobrodosla 🤗🤗 pikice, ne mogu ni zamisliti to kroz sto prolazis, ali ne gubi nadu! u dobrim si rukama i svi mislimo i molimo za vas 😘

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    28. Kolovoz 2018. 14:40

Salatica9192

Barbie,
    citas mi misliiiii. Isto ne razumijem xD Samo skinu i ajmooo. 😂 Dalje, kad na moru/bazenu/rijeci hodaju gola djeca, 4+ godina. Zastoooo? Meni je to nepotrebno u ovom fuj, ludom svijetu. Ja se sjecam sa 6 godina na moru, mama mi morala stavljati peskir, na plazi, da presvucem mokre kupace gacice haha. Stidila sam se, sto mi je normalnije za curicu od 6 godina.
    I dalje, smaranje drugih ljudi - roditelji ne obracaju paznju, ono normalno im. Pa nije mi normalno, 20 min u gradskom prevozu se igrati sa tvojim djetetom (mozda bih nesto dr radila xD), msm tu isto nije dijete krivo, vec roditelj.
    Ajoj, imam ja tog masu hahahaha (kad mi se sve vrati xD)

evo i mi sad na moru...klinci svi doslovno goli...i dečkići i curice...bas sam rekla pa nije valjda da nema tak malih kupačih...i to stariji do 6 godina...dobro mene smetaju i curice kojima su cice počele rasti pa im se sve vidi preko majica prozirnih..to mi ie isto grozno...

truskawka
    28. Kolovoz 2018. 14:42

Neda dobro nam dosla. Zelim ti uredan nastavak trudnoce. 😘
    Sto se tice psa i ovih svih stvari sto ste nabrojale, piskinje djece okolo, situacije u tramvajima i busevima s djecom, goli na plazi..znaci apsolutno sa svime se slazem u potpunosti i nemam sta vise dodati..zato ajmo sve mi stvorit generaciju normalnijih (necu rec djece jer oni samo sljede nase primjere) roditelja, ajmo bit dobar primjer svojoj djeci i stvarno se potruditi da ovo sto nas sad zivcira i sto nam smeta da ne napravimo isto i mi s nasom djecom.. 😁😁

❤N i V💙

pepe1907
    28. Kolovoz 2018. 14:45

Miranda

Monikaskidaj temperaturu svaka 4 sata ako prijede 38 i probaj piti sto vise. Nije to strasna temperatura, ne brini 😘
    Znate li dobro ulje za kosu? Kosa mi je ocajno suha od mora i sunca. Vise sam tip za maske za kosu i pomogla je maska donekle ali vrhovima bas treba ulje.

LaCroa ulje i maske..jako sam.zadovoljna ima u mulleru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.