Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    28. Kolovoz 2018. 12:31

Jao Salatice ovo tvoje me podsjeti, drugarica mi rodila prije par mjeseci i mi cijelo drustvo im otisli nakon sto se oporavila ona, i svi sjedimo zezamo se a ona bez imalo ustrucavanja izvadi sisu i poce da doji bebu pred svima. Vidjela sam da je muskima bilo neugodno i da su skrenuli pogled, ali njoj to nije nimalo zasmetalo. Dok ja recimo ne bih, nemam nista protiv toga, ali ipak mislim da cu uvijek imati neku maramu sa sobom. 

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 12:38

_svjesna

Jao Salatice ovo tvoje me podsjeti, drugarica mi rodila prije par mjeseci i mi cijelo drustvo im otisli nakon sto se oporavila ona, i svi sjedimo zezamo se a ona bez imalo ustrucavanja izvadi sisu i poce da doji bebu pred svima. Vidjela sam da je muskima bilo neugodno i da su skrenuli pogled, ali njoj to nije nimalo zasmetalo. Dok ja recimo ne bih, nemam nista protiv toga, ali ipak mislim da cu uvijek imati neku maramu sa sobom.

E to tooo, cisto najava neka, nesto. Ne znam... Nije da je odvratno, seksualno, taboo, nista od tog... Cisto ne hodamo mi zene sa golim dojkama svaki dan, pa da smo naviknuti na taj prizor i ja zensko se trznem (iako mene i zanima kako to funkcionise, itd). Ja znam da pred tatom, svekrom i bratom stvarno necu. Nema potrebe jbt, kazem im izadjite haha. Ali ako bi naletili slucajno, povukli bi se, nije smak svijeta xD Joj teska tema hahahaha. Razumijem obe strane misljenja, zato. 

• zvrkica
    28. Kolovoz 2018. 12:39

Pticaselicazgst

Je je zvrkica znam, al nisam mogla odolit na mummy and daddy ❤😍 nadam se da ti ne smeta 🙂prekrasni su bodiji, toliko mekani. 😊 i ovaj born in 2018 mi je 😍
    Hvala curke 😘
    Salatice ako nema next kod vas reci pa cu ti ja uzet i poslat postom 😊

meni da smeta?! makar sta 😘😘 da patim od toga kupila bi joj dolce bagana 😂😂😂😂

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 12:40

mmama2

Oprosti ako zvucim.grubo nije mi namjera 😘

Samo kažem...ne uspoređujem. Samo kažem da je oboje intimni čin.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    28. Kolovoz 2018. 12:40

Pticice super je robica 😍😍
    Ja nemam nista protiv dojenja u javnosti i ne smeta mi ni malo kad vidim da zene doje u shopping centru ili parku. 
    Probala sam s B. i definitivno mi je neugodno dojiti pred nepoznatim ljudima bez ikakvog pokrivala a s tim raznim maramama sam petljala i na kraju mi je ispalo najprakticnije dojiti negdje gdje imam mira i ne moram se obazirati ni na koga. 
    Svaka cast kome guzva ne smeta i sigurno je najprakticnije nahraniti bebu gdje god se nalazile ali meni osobno ta opcija nije upalila pa ne vjerujem ni da ce sada. 

Bruna92
    28. Kolovoz 2018. 12:42

Pikice, saljem i ja samo pozitivne vibre i puno zagrljaja. Bit ce to sve dobro, samo pozitivno!
    Ptico, ako mi sta upadne u oko za TA pec svakako ti javim, samo vidi koja ti jacina peci treba jer ovisi o velicini prostora koji treba grijati 😊
    Sta se dojenja tice, stvarno nemam nista protiv toga ali necu to raditi nigdje u javnosti... Ako treba izdojit cu se prije i ponijeti sa sobom, a ako u kuci imam goste fino cu otici u sobu.. smatram da bi bilo neugodno i meni i gostima a i to mi je nekako bas intimno, nesto izmedu samo mame i bebe. Ali naravno, to je samo moje misljenje, svatko zivi svoj zivot kako zeli 😊

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 12:43

To što ja neću dojiti u javnosti, ne znači da ne podržavam nečije pravo izbora da to radi. Svatko zna za sebe 😀😀.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    28. Kolovoz 2018. 12:49

i meni su sve te potrebe intimni činovi koji se ne moraju odviti u toj sekundi kad potreba nastupi ili se barem unaprijed mogu predvidjeti. uglavnom, veća mi je inkomodacija dojiti u javnosti nego se malo skloniti ili bebi dati bočicu. oko te teme su stvarno podijeljena mišljenja i svjetonazori između mama. al sve mi je ok dok svi toleriramo drukčija mišljenja 😊

e sad, ono kaj ne kužim je trend pišanja djece. objasnit ću. znači, svi smo mi kao mali morali nekad negdje piškiti, a wca nije bilo pa su nas odveli negdje iza ugla ili drveta. no, poslije zadnjeg pregleda sjednemo mi u restoran. ima wc jelte. sjeli na vanjsku terasu. dečkić, a možda neke 4 god, sjedi s roditeljima. mama ga odvede piškiti iza drveta na vanjskoj terasi. ono, wtf. kaj je lijena otić 3 koraka dalje do wca? i u starom kvartu sam često ispred zgrade šetala psa. ispred je kao neka livada, a pored livade dječji parkić. uvijek sam se trudila da pas (iako je pudla) ne priđe ni blizu tom parkiću, a kamoli da se slučajno tamo popiški. i onda sam skužila da mame (koje sve žive u toj zgradi na 3 koraka), uredno vode djecu piškiti iza dreveća u parku, umjesto doma u stan. i to djecu od 6 god, koja valjda mogu doslovno 2 min pričekati. i svaki put kad bih prošla ispred tog parka je smrdilo. ok, nemam djecu, ali meni to nekako degutantno sve skupa. činjenica da imaš dijete ti ne daje pravo da zapišava kvartove i restorane i da je drugim ljudima to u redu 🤔

Miranda
    28. Kolovoz 2018. 12:56

Joj Barbie potpisujem te za zapisavanje drveca. Po meni je to cista komocija roditelja. Kuzim kad nema wc-a a dijete je manje ali ne moze nitko rec da postoji razlog da sestogodisnjak piski iza drveta, osim da je to nauceno ponasanje. 

Vidjela sam u Splitu ovo ljeto, deckic oko 4 godine, u Cityju u ducanu odmah pokraj vrata skinuo gacice i piski u kut. Ocito dijete misli da je i to u redu ako mu (pretpostavljam) roditelji usade da je u redu piskiti po vani gdje god stigne. Ne krivim maloga uopce, samo je logicno zakljucivao ☕️

AllieH
    28. Kolovoz 2018. 12:57

ptico, sve je preslatko!
    O da barbie. Kao što većina ne želi pse u apartmanima, a znam puno više ljudi koji su gori i neuredniji od bilo koje životinje. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.