Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    28. Kolovoz 2018. 11:57

Ja na dojenje u javnosti gledam ovako: ako mama ode u shopping centar i treba nahraniti bebu, sasvim mi je normalno da to napravi bilo gdje jer prvenstveno tome sisa i služi (a ne za mušku maštu), naravno ako je njoj tako ugodno, i to bez ikakvih pokrivanja; pa što ima skrivati? Tko hoće, nek gleda, ali svi mogu skloniti pogled ako im smeta. Zašto bi ona morala npr. ići do auta za to (osim ako je njoj tako lakše)? Ja za sebe još ne znam kako ću. Ako će meni biti ugodno, dojit ću bez obzira na mjesto.
    Miranda, vidiš žitarice nisu uopće navedene u uputi. Piše samo čaj, kava, mlijeko, jaja i mliječni proizvodi. No dobro, ja ionako od žitarica jedem samo zobene i to za doručak. 

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 11:57

Ptica,
    stvari 😍😍😍😍😍 po mom ukusu znaci. Super suuu 😍

Pticaselicazgst
    28. Kolovoz 2018. 12:02

Je je zvrkica znam, al nisam mogla odolit na mummy and daddy ❤😍  nadam se da ti ne smeta 🙂prekrasni su bodiji, toliko mekani. 😊 i ovaj born in 2018 mi je 😍
    Hvala curke 😘
    Salatice ako nema next kod vas reci pa cu ti ja uzet i poslat postom 😊

• nali
    28. Kolovoz 2018. 12:06

Pikice saljem ti puno zagrljaja i nadam se da ce biti sve ok 
    Svjesna- ja skoro cijelu trudnocu imam kontrakcije, koje nekad budu bolne, nekad me pika nesto, nekad samo trbuh tvrd..Kazu da je sve ok osim skracenog cerviksa. To sto kazes da osjetis bebu kod stezanja.. Kod mene ti je tako da kad osjetim jaku kontrakciju (ja sam si nekako zabrijala da su jace kontrakcije bolne, a one slabije bezbolne) desi se ponekad da  bebica pocne lupati, kao da joj smeta. I to sam bas vidla na zadnjem uzv- bas vidis da se dio maternice nekako udubio..neznam to opisat i kaze dok da su to kontrakcije..i to joj je valjda zasmetalo i ona je lupnula nogicom na to mjesto. 

Pticaselicazgst

Sto se dojenja tice podjeljenog sam misljenja, a i spavanja bebe u krevetu. 😟 nekako kad god sam rekla ne bi to NIKAD e onda sam bome i napravila to, jbg 😅 za sad su mi sve opcije otvorene i pokusat cu se prilagodit situaciji max..
    Jedino o cemu sam danas pocela razmisljat, a vidim da vi svi kupujute kolijevku da mozda i ja uzmem jednu a onda kasnije krevetic 😐 prakticnije je.. 
    Malenu nismo mislili selit u vlastitu sobu sigurno prvih godinu dana, naša spavaca je dosta velika tako da sve stane za nju, i krevetic, komoda i ono za presvlačenje.. danas bas idemo gledat krevetice pa cu vidit sta i kako 🙂

truskawka

du1988

sjetila sam se vas cura koje cekate blizance 😍

Aaawww preslatkoo 😍😍😍 odmah sam muzu poslala 😁😁

❤N i V💙

mmama2
    28. Kolovoz 2018. 12:11

Ana89

A za dojenje, neću ni ja u javnosti. Radije ću se izdojiti prije izlaska i staviti bočicu u torbu. Nije me sram ili nešto..ali taj čin je preinti an da cijeli svijet gleda . Isto kao i seks. Samo je ovaj još intimniji.

Ali kako mozes usporedivat HRANJENJE bebe sa seksom, pisanjem, kakanjem i dr intimnim stvarima pobogu.. molim te reci da odes u neki kutak, wc, dr sobu svaki put kada si na cesti odlucila prigrist nesto :) ja mogu shvatiti da zene kotiste marame za dojenje i sl, da im nije ugodno, makar one koje su vec dojile znaju da se ne vidi nista od cice kada bebe klopa, vidi se bebina glava ono! Ali to usporedivanje sexa sa hranjenjem  😑😑 pa kako to moze u isti kos :/

url=https://lilypie.com]

mmama2
    28. Kolovoz 2018. 12:13

Oprosti ako zvucim.grubo nije mi namjera 😘

url=https://lilypie.com]

truskawka
    28. Kolovoz 2018. 12:22

Za dojenje u javnosti se slazem sa maggie sisa je iskljucivo tu da bi nahranila bebu, ovo ostalo me ne zanima apsolutno. I ako ja mogu hodati okolo i jesti sendvic ili sjediti u restoranu za stolom i jesti ili bilogdje onda zasto jedno maleno bice moram skrivati da ga nahranim samo zato sto nekom tamo mozda smeta jer sisu gleda kao seksualan objekt i gadi mu se vidjeti kako je beba prikopcana na nju..ma daj molim te. Takvi neka mi se fino sklone s puta i neka okrenu glavu od mene ako im smeta. Moze ih samo sramota biti da tako dozivljavaju zenu i njene sise. Ahh..to me bas naljuti..pa beba MORA JESTI!!!

Sto se tice spavanja..muz i ja sami sa sobom jedva imamo prostor na krevetu da se naspavamo, ne znam gdje bi jos i bebe stavila..tako da ce moji deff od prvog dana biti iskljucivo u kimbacima, a i tu ce uvijek biti strah sto ako ga zgnjecim, stisnem, lupim ili nesto slicno..jer iako imam laki san, al opet se moze desiti (a sigurno i hoce jako cesto) da sam premorena i ultra umorna i da cu spavati ko top nakon nekog vremena..

❤N i V💙

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 12:24

Ptica, 
    hvala ti puno 😍 I druge cure su se javljale. Ali ne znam kako bi to funkcionisalo, ko zna kolika je ta postarina, ipak je druga drzava. Jedino busom, to bi bilo jednostavnije za plaćanje po pouzecu (i sig jeftinije) , ali i to je komplikovano. Isplatilo bi se da narucim neku "vecu" kolicinu, pa se dog sa nekom od vas, ovako radi dvoje gegica i carapica - previse posla za trudnice🤣
    Za dojenje sam jednom kom, bas ja potegla temu. Isto mislim kako kome ugodno, ali nema sanse da bih dojila u wc npr, gdje ljudi obavljaju nuzdu da ja hranim bebu. Ne jedemo ni mi u wc. Ali isto, kad samo odjednom izvali dojku sa onako bradavicom ko opstinski pecat (hahaha nije prozivka, sve nas ceka i prirodno je), trzne me malo xD Ono ne znam se ponasati, gdje da gledam hahah. Zato cu ici na to da se izvinjavam i nadjem prigodno mjesto, ili ako bas nemam, najavim makar (sa maramom). Ipak su grudi dio neke intime, iako ponavljam, sasvim prirodno je i ne mogu da shvatim da bi neko u tom trenutku ih posmatrao kao seksualno nesto... ali ima manijaka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.