Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2018. 15:54

joj, krivo, 5+1

VelikoSretnoDijete
    17. Svibanj 2018. 15:57

Meni je druga trudnoca, ali prva je bila neuspjesna, tako da se nadam da ce ovaj put ave ok biti.
    Prvi put sam isla sa 6+1 kod doktora ali je nazalost sve stalo na 5+3, cekali smo do prakticki do kraja 9.tjedna  i onda sam na kiretazu isla

Sada ce mi prvi pregled biti sa 6+0 i obzirom da mi je ciklus se vratio na 28 kao urica trebalo bi se srce vidjeti...bar mi tako kazu :D

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

_svjesna
    17. Svibanj 2018. 16:28

Ja sam bila na tacno 4+0, i vidjela g.mijesak od 3mm. Narucila me za 10 dana da cuje srce to ce biti na 5+3.
    Tacno znam kad mi je bila ovulacija jer sam primila stopericu, ovulacija je bila 12dc. 
    Posto guglam ko luda i sve sam vec procitala nasla sam da srce pocinje da kuca 21 dan nakon zaceca do maksimalno 28 dana pa ne znam da li je to tacno. 

I jos jedno pitanje za vas cure: smijemo li jesti jagode? 

17. Svibanj 2018. 16:33

_svjesna

Ja sam bila na tacno 4+0, i vidjela g.mijesak od 3mm. Narucila me za 10 dana da cuje srce to ce biti na 5+3.
    Tacno znam kad mi je bila ovulacija jer sam primila stopericu, ovulacija je bila 12dc.
    Posto guglam ko luda i sve sam vec procitala nasla sam da srce pocinje da kuca 21 dan nakon zaceca do maksimalno 28 dana pa ne znam da li je to tacno.

I jos jedno pitanje za vas cure: smijemo li jesti jagode?

Mene ce izludit citanje. I svi vise citam manje znam. Mislim da su jagode ok, cak preporucene

Bulbi91
    17. Svibanj 2018. 16:36

Ma zasto ne jagode?
    Pa treba jesti voce u trudnoci...koliko znam treba izbjegavati suhomesnate proizvode,pastete,svjeze sireve i sl....kod voca i povrca vazno ga je dobro oprati...cak sam citala da se moze ostaviti pola sata u otopini vode i octa ili vode i sode da se procisti od pesticida....

Bruna92
    17. Svibanj 2018. 16:45

Evo da se javim za tablicu :)
    Bruna iz Splita, 26 godina, prva trudnoća, termin 21.12.2018. i rodilište u Splitu :)
    Idući tjedan idem vaditi krv i napraviti uzv bubrega jer imam kalcifikate u desnom bubregu pa ginekologica zeli malo vise paznje posvetiti tome. Isto tako imam i Gilbertov sindrom (povecana kolicina bilirubina u krvi, genetski) pa cemo vidit kakvo je stanje i s tim :)
    Inace je sve okej osim mucnina, sve mi smrdi, vida mi je odvratna hahah

TPol
    17. Svibanj 2018. 16:50

Sirovo nebi trebalo jest i dobro prat voće povrće to svakako .... 
    bas vas rano naruče za pregled . Moj je sljedeci ćet pa trebam dobit i knjižicu 😀

Bulbi91
    17. Svibanj 2018. 16:58

Sto se tice tih trudnickih knjizica jel sve trudnice to dobivaju?I kod privatnih gin?Jer meni moj nista nije spominjao,a opet ionako imam nalaz od svakog pregleda.

• Kani07
    17. Svibanj 2018. 17:40

Za trudnicke knjizice mislim da ih svi moraju imat samo sto neki ginekolog daje prije neki kasnije.
    Meni isto nije napravila na prvom pregledu ali sad zadnji put jeste.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    17. Svibanj 2018. 17:41

Ja to oko ishrane nista ne praktikujem, mislim u smislu da pojedem pastetu za dorucak uz kefir, pojedem picu, pomfrit, gurmansku pitu, nekad i cips, da ne nabrajam vise :D A uz to trudim se jesti svaki dan voce (jabuke i nektarine su mi aktuelne sad) i povrce kada je za rucak to. Nisam neka kuharica, to jest zivot u zajednici mi nije dao bas da se osamostalim (to cu ako dodje beba). Meni su misli u mom spontanom, krvarenjima (odlivi tacnije), o trenutnoj trombofiliji, itd, bas se nisam zadala oko ishrane i stvarno se prepadnem kad citam da vi ne jedete ono sto ja znam cesto. :O danas sam jela przeni oslic (ribu)  da li je on zabranjen? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.