Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    16. Kolovoz 2018. 10:31

blago vama za taj ogtt, odgodite ga čim kasnijr...evo opet mi svi osim jednog uzorka zgrusani a taj jutarnji mi je 4.6 i kaze sestra da ne zna zasto me muce jer nisam ni na granici za šećer..opet moram doći za tjedan dan 🙄 idem na more pa ću im doći za 3 tjedna neda mi se navlačit s njima 😡 baš me smaraju s tim trudničkim šećerom

Salatica9192
    16. Kolovoz 2018. 10:34

Ana, 
    i moj provali hahaha. Nekad kao, pa on pricaa, ostavi telefon😂
    Evo da prenesem samo pozitivnu vijest sa carskog od komsinice, sve gotovo za sat bilo, mama i beba super😍 Preslatka je, ima i kosicu crnu i napucila je usnice hahaha. Sada samo da joj dodje drugarica krajem novembra, pocetkom decembra 😊

Bruna92
    16. Kolovoz 2018. 10:37

Jutro cure 😊
    Netko je pitao za dioptriju al ne mogu sad pohvatati tko (nemoj zamjerit 😊❤️)... Ja imam -4,5 i imam astigmatizam... Svaki put zaboravim pitati ginekologicu ali ovaj put cu si staviti napomenu na papiric jer drugacije ne ide... Kad vidim bebicu zaboravim sve sta sam htjela pitati 🙄
    Isto mislim da mi je malo narasla dioptrija pa cu svakako otici kod oftalmologa jer mislim da jedino oni napismeno bas daju preporuku kad smatraju da je potreban carski rez, a ne ginekolog. To je zato jer nije bitna samo dioptrija nego cjelokupno stanje ociju, ocni tlak itd... Tako da bi svakako bilo najbolje to provjeriti prije poroda, bez obzira koju dioptriju imamo 

Ana89
    16. Kolovoz 2018. 10:51

Salatica9192

Ana,
    i moj provali hahaha. Nekad kao, pa on pricaa, ostavi telefon😂
    Evo da prenesem samo pozitivnu vijest sa carskog od komsinice, sve gotovo za sat bilo, mama i beba super😍 Preslatka je, ima i kosicu crnu i napucila je usnice hahaha. Sada samo da joj dodje drugarica krajem novembra, pocetkom decembra 😊

Odlična vijest 😍😍😍Uh, kad će taj početak decembra 😋😋 Jedva čekam službeno postati mama 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ivana.28
    16. Kolovoz 2018. 11:28

Pozdrav cure,
    Evo da se i ja ukljucim kod Vas.. Za pocetak svima zelim srecu i uredne trudnoce..
    Ja sam trudna 14+2 , termin 12.02. 
    Zanima me kada ste doznale spol bebe? Ja imam u utorak pregled .. tada bude 15 tj. Sta mislite dali postoji mogucnost da saznamo? 

• Strudlica
    16. Kolovoz 2018. 11:33

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Pozdrav cure,
    Evo da se i ja ukljucim kod Vas.. Za pocetak svima zelim srecu i uredne trudnoce..
    Ja sam trudna 14+2 , termin 12.02.
    Zanima me kada ste doznale spol bebe? Ja imam u utorak pregled .. tada bude 15 tj. Sta mislite dali postoji mogucnost da saznamo?

Dobrodošla 
    Pa sve ti ponajviše ovisi kako će ti se beba namjestiti. Eto nekima je već sa 14 znalo reći,a neke cure sada sa 20+ još ne znaju kad beba nikako da pokaže 
    Ja sam 18+4 i još uvijek ne znam 

Salatica9192
    16. Kolovoz 2018. 11:44

Link, dobrodosla 😂😋 Moramo te nekako nazvati hahhaa. Primjetila sam te u grupi "1 tromjesecje" :))  A za spol, nekome otkriju tako rano, nekom ne. Evo ja sam 23 plus 6 i ne znam 100% da li je curica (prosli pregled smetala pupcana, a prije tog moj doktor nece da gleda - ispod 20 nedelje). I ja sam bila nestrpljivaaa, i sad se nadam da cemo vidjeti 100%sta je :) 

Ivana.28
    16. Kolovoz 2018. 11:47

Zovem se Ivana i nikako da promjenim nadimak jel nece hahahahah svaki puta kada probam, ne mogu..  hahahaha
    Sve mi smo naravno nestrpljive i voljele bi cim prije saznati spol.. Nadam se da ce nam se posreciti pa da cemo nesto vidjeti 😀

truskawka
    16. Kolovoz 2018. 12:00

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Zovem se Ivana i nikako da promjenim nadimak jel nece hahahahah svaki puta kada probam, ne mogu.. hahahaha
    Sve mi smo naravno nestrpljive i voljele bi cim prije saznati spol.. Nadam se da ce nam se posreciti pa da cemo nesto vidjeti 😀

Dobro nam dosla. Zelim ti lijepu i urednu trudnocu. Spol kao sto ti je Salatica napisala, ovisi o polozaju djeteta. 
    Nadimak mislim da bi se trebao moci promjeniti, mozda treba nesto spremiti kad ga promjenis..ne znam..morala bih ici vidjeti, ali znam da su neke cure vec mjenjale

❤N i V💙

truskawka
    16. Kolovoz 2018. 12:02

evo pise klikni kvacicu za spremanje 😉

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.