Salaticekužim ja šta si htjela reći,nisam ni mislila da misliš drukčijeje da naši rođendani su bili puno bolji i ljepši.
Evo gledam isto skoro svi stavljaju i slike po FB s bebama i djecom,kolko mojih kolegica već iz rodilišta pa na face… Ja nemam ni jednu sliku svog malenog nit ju planiram imati. Nisam pobornik toga.
Hahhahahah ja imam pobjednicu. Objavila je video timeline slike kao, za 1 rodjendan, i ladno ima iz radjaone beba sa pucanom vrpcom, krvavo i kao da se vide ostaci izmeta po bebinim nogama (sto znam da je normalno ako se desi), ali zeno draga sto to uvrsti u svoj timeline hahahahhaha i pupcana vrpca xD Ono komentar: "jao kako je imala lijepu pupcanu vrpcu" ili "kako si se divno ukakila", napraviti se lud i napisati haha.
Sudeći po tvojim komentarima ne može ti bit dosadno na FB s takvima
Svašta😂😂 . Takva razina eksponiranja sebe i bebe je ... pretjerana. A da i ne pričam previše slikica - veća opasnost za dijete u ovom svijetu predatora.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Salaticekužim ja šta si htjela reći,nisam ni mislila da misliš drukčijeje da naši rođendani su bili puno bolji i ljepši.
Evo gledam isto skoro svi stavljaju i slike po FB s bebama i djecom,kolko mojih kolegica već iz rodilišta pa na face… Ja nemam ni jednu sliku svog malenog nit ju planiram imati. Nisam pobornik toga.
Hahhahahah ja imam pobjednicu. Objavila je video timeline slike kao, za 1 rodjendan, i ladno ima iz radjaone beba sa pucanom vrpcom, krvavo i kao da se vide ostaci izmeta po bebinim nogama (sto znam da je normalno ako se desi), ali zeno draga sto to uvrsti u svoj timeline hahahahhaha i pupcana vrpca xD Ono komentar: "jao kako je imala lijepu pupcanu vrpcu" ili "kako si se divno ukakila", napraviti se lud i napisati haha.
Sudeći po tvojim komentarima ne može ti bit dosadno na FB s takvima
Hahahaha, 10 godina star profil, 16 godina imala, i dodavalo se i prihvatalo sve i svasta. Naletim na nekog meksikanca, arapa ahahaha imam i neku crnkinju iz New Yorka hahahahaha, ona mi zanimljiva, necu da je obrisem xD
Pozz curke, evo ja opet dosla malo na more i odmah neki problemi, pocelo me u ledima nesto boljet al ne leda, nego kao kad sam davnih dana imalaescherichiu, sad sam luda, da li je netko to prolazio? I pocelo me boljeti u preponima, onak kao kosti dole, ludaaaaaa
Da li je netko iz Pule? Gdje mogu privatno napraviti urinokulturu?
Tnx curke
Mene polako prepone bole..
Pozz curke, evo ja opet dosla malo na more i odmah neki problemi, pocelo me u ledima nesto boljet al ne leda, nego kao kad sam davnih dana imalaescherichiu, sad sam luda, da li je netko to prolazio? I pocelo me boljeti u preponima, onak kao kosti dole, ludaaaaaa
Tnx curke
Probaj u klinici Mediko. Ili Medikol. Novootvoreno u Puli.
Tnx
Sutra idem. Javim. 😘
Tnx curke
Je da sad su i u Puli,ja idem u Medico u Rijeci. Za to se ne naručuje,samo doneseš urin i košta cca 200kn.Mislim da do 9 se treba donesti najkasnije i nalaz bude za 4 dana,ma da se oni ograde pa kažu 7
Tako dugo, ako se ne varam u zg isti dan gotovo kad je privatno.
Tnx curke
Znaci kao nije panika, nisam jedina :-)
Nekako se ne sjecam kad to pocne, zadnji put bila trudna prije 9god :-)
Sad sam skoro 18tj.
Tnx curke
Znaci kao nije panika, nisam jedina :-)
Nekako se ne sjecam kad to pocne, zadnji put bila trudna prije 9god :-)
Sad sam skoro 18tj.
E ja prije 6god..bas ima par dana da se tuzim na prepone..pa i ja sama sobom misli mud vec zar to ne bude malo kasnije..Znan da bi me bolile ludacki..a sad kao da su tek pocele..
Tnx curke
Je da sad su i u Puli,ja idem u Medico u Rijeci. Za to se ne naručuje,samo doneseš urin i košta cca 200kn.Mislim da do 9 se treba donesti najkasnije i nalaz bude za 4 dana,ma da se oni ograde pa kažu 7
Tako dugo, ako se ne varam u zg isti dan gotovo kad je privatno.
Napisala si koda urinokultura,a ako je običan urin onda isti dan bude gotovo. Možda sam te ja krivo skužila...
Tnx curke
Evo baš tražim tvoj post. Sumnjam da igdje može bit urinokultura isti dan zbog tog ispitivanja na bakterije.Ako si mislila običan urin on ti svagdje bude isti dan gotov, a kod njih za cca 2 sata
Tnx curke
Evo baš tražim tvoj post. Sumnjam da igdje može bit urinokultura isti dan zbog tog ispitivanja na bakterije.Ako si mislila običan urin on ti svagdje bude isti dan gotov, a kod njih za cca 2 sata
Urinokultura ako se radi automatski(na analizatoru/stroju) bude gotova isti dan ako u roku par sati ne poraste ništa u hranilištu. Ako poraste onda ide dalje u obradu da se diferencira što je točno i u kojoj koncentraciji poraslo. E onda ide antibiogram da se odredi najprikladnini antibiotik za tu bakteriju. Minimum treba 3 dana za izdavanje nalaza.
Sortiraj odgovore
Najstariji