Aaaa evo uspjela sam hahahh napokon.. Valjda svaki koji sam probala je vec bio zauzet 🤣🤣🤣
Ivana.28 dobro nam dosla
Zelimo ti urednu i skolsku trudnocu
Cure jeste razmisljale o imenima za bebe
Jel vec imate odluceno??
Ivana.28 dobro nam dosla
Jel vec imate odluceno??
Lena 😍 99%
Ivana.28 dobro nam dosla
Jel vec imate odluceno??
Imamo vec neke u opticaju, ali cekam da se muz vrati 😅 zapravo smo sigurni za decka, al za curu nismo..tj ja nisam haha pa mi mozda on pomogne kad pocne izgovarati imena 🤣
❤N i V💙
Aaaa evo uspjela sam hahahh napokon.. Valjda svaki koji sam probala je vec bio zauzet 🤣🤣🤣
Moguce da je blo zauzeto sve sto si probala..al evo uspjela si 😉
❤N i V💙
nemojte nista o imenima, dragi bi ime Adrian ili Teo,jer ne zeli Mateo jer je on Matej 😑 ja bi ili Borna ili Bruno
imamo jos 3 mj 🤣
Mi smo počeli iz zezancije govoriti ime Maša... I sad svi govorimo Maša 😂😂
Ali cudno mi je to ime, nisam jos naletjela na njega osim u crtiću "Maša i medvjed" 😂😂😂
Pojma nemam kako ce mi se dijete zvat 😕
Mi smo počeli iz zezancije govoriti ime Maša… I sad svi govorimo Maša 😂😂
Ali cudno mi je to ime, nisam jos naletjela na njega osim u crtiću "Maša i medvjed" 😂😂😂
Pojma nemam kako ce mi se dijete zvat 😕
Moja mama zove moju Masa hahaha. Govorim joj, nemoj mama, nece se tako zvati xD Ne zato sto mi je ruzno, cak naprotiv, vec necu da daje ime niko osim mene i muza. Toliko cekamo bebu, i ono moja mama ili njegova daju ime hhahahaa, nebitno je totalno, alii i bitno xD
A Masa je skraceno od Marije, ali pocelo se i samostalno upotrebljavati 😊
Lena mi je jako lijepo... Naša ce biti Lora 😍 Na prvu nam se svidjelo i odlučeno da ce se tako zvati
Lora
Sortiraj odgovore
Najstariji