Lena je i meni ljepo
Mi 9godina imamo za curu spremno ime Lorena
Ali ocito je decko tako da za sad su 2 imena u igri Borna i Karlo a sad bumo vidjeli ak jos na koje ne naletimo da nam se svidi 😂😂😂
Mi smo počeli iz zezancije govoriti ime Maša… I sad svi govorimo Maša 😂😂
Ali cudno mi je to ime, nisam jos naletjela na njega osim u crtiću "Maša i medvjed" 😂😂😂
Pojma nemam kako ce mi se dijete zvat 😕
Moja mama zove moju Masa hahaha. Govorim joj, nemoj mama, nece se tako zvati xD Ne zato sto mi je ruzno, cak naprotiv, vec necu da daje ime niko osim mene i muza. Toliko cekamo bebu, i ono moja mama ili njegova daju ime hhahahaa, nebitno je totalno, alii i bitno xD
A Masa je skraceno od Marije, ali pocelo se i samostalno upotrebljavati 😊
Hahaha tako je i meni... Krenulo je od mojih, govorila sam "ma kakva Maša, nece biti Maša"... I onda smo se muz i ja uhvatili kako oboje govorimo "di je Maša, sta Maša radi, jel Maša gladna..." I ono, wtf 😂😂😂
I gledala sam bas znacenje tog imena pa sam vidjela da je kao skraceno od Marija..
Ali mislim da nece biti tako nego ili Lana, Sara, Petra
Imamo ime za curicu od početka. I sva sreća da je curica jer se nismo mogli snaći oko muškog imena hh :)
Na delu foruma Beba ima tema potrebne i nepotrebne stvari za bebu pa mozete pogledati sta iskusne mame kazu,a i dodati svoju listu ako vec imate iskustva 😊
Posalji screenshoot
Zovem se Ivana i nikako da promjenim nadimak jel nece hahahahah svaki puta kada probam, ne mogu.. hahahaha
Sve mi smo naravno nestrpljive i voljele bi cim prije saznati spol.. Nadam se da ce nam se posreciti pa da cemo nesto vidjeti 😀
Dobrodošla! Ja sam spol znala sa 17 tt
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cura ja sutra idem privatno na uzv..Cervikometrija i vidit bebaca rast i razvoj i nadam se saznat spol..Nadam se ovoj kontroli da ce bit olustena i da cu izac sretna i vesela...Duboko se nadam..Sto da vam kazem cure svakako se javim sutra..Ne pratim vas bass ono jer ne uspijem ali prolistam cim stignem..Sva san nekako u tome jer je sutra taj uzv i samo molim Boga da sve bude ok..nema razloga ne bit ..Ali strah i streonja je uvik tu..eto cure moje ja vas pozdravljam sve od reda i javim vam se..pusee
url=https://lilypie.com]
Cura ja sutra idem privatno na uzv..Cervikometrija i vidit bebaca rast i razvoj i nadam se saznat spol..Nadam se ovoj kontroli da ce bit olustena i da cu izac sretna i vesela…Duboko se nadam..Sto da vam kazem cure svakako se javim sutra..Ne pratim vas bass ono jer ne uspijem ali prolistam cim stignem..Sva san nekako u tome jer je sutra taj uzv i samo molim Boga da sve bude ok..nema razloga ne bit ..Ali strah i streonja je uvik tu..eto cure moje ja vas pozdravljam sve od reda i javim vam se..pusee
Sretno ..bit ce sve dobro... 🤗
Lora
Cura ja sutra idem privatno na uzv..Cervikometrija i vidit bebaca rast i razvoj i nadam se saznat spol..Nadam se ovoj kontroli da ce bit olustena i da cu izac sretna i vesela…Duboko se nadam..Sto da vam kazem cure svakako se javim sutra..Ne pratim vas bass ono jer ne uspijem ali prolistam cim stignem..Sva san nekako u tome jer je sutra taj uzv i samo molim Boga da sve bude ok..nema razloga ne bit ..Ali strah i streonja je uvik tu..eto cure moje ja vas pozdravljam sve od reda i javim vam se..pusee
Sretno draga sutra
Ma bit ce sve u redu i napokon ces ti bit mirnija i sve ostalo javi cim zavrsis 😘
Zadranka drzi se. Vjerujem da je sce super. Tebi je treca trudnoca, meni cetvrta. U svakom slucaju ginic mi je rekao da sva sirenja i bolovi vezano za sirenja mogu doci ranije jer je maternica opustenija nego kod prvorotki 🤷♀️ sve bude ok.
Ivana dobrodosla. Meni je ginic rekao prekjucer da je 90% curica ali on stvarno ima vrhunski UZV aparat. Sa 17tt sam opet na pregledu kad je rekao da ce biti 100% siguran. Ja ti zelim lijepu trudnocu, a spol sta bude 🙂
Porod. Ne zelin nikog plasit, i naravno da nije isto rodit za 17 i 27, al ja sam rodila prirodnim putem nakon 26 sati i 300€ u kuverti. Prije kuverte su zvali mamu i pitali koga da spase, mene ili bebu i da dode potpisati jer sam ja maloljetna. Kad je dosla, kuverta je rijesila dilemu i oboje smo zivi. Komentari? Katastrofa. Dosao anesteziolog (stari sijedi anđeo) dati mi epiduralnu nakon 20 sati a ginekolog koji me poradao ( cca 40 fod max) na vratima jede sendvic i komentira: da sam znao da te starčad smiruje davno bih ti doveo jednog. I tako..sad mi se plače kad se sjetim. Al sad sam nadam se zrelija i pametnija. Iako moram na carski i to opcu anesteziju, vise bi voljela roditi prirodnim putem. Ovaj put bi imala i muza uz sebe. Al eto, nemoze. Boli ko sam vrag, kako salatica kaze, ostala sam i bez zraka na zadnjim tiskajima, ipak je mali imao 4,5 kg, al sve bih prosla opet radije nego se pribuditi na intenzivnoj bez bebe i ne znati odmah da li je sve u redu s mojim zlatom. Cak razmisljam da trazim da probamo prirodnim putem.
Truskawka rodica i prijateljica su obje svoje "dupliće" rodile na carski, nije bilo govora o prirodnom 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji