Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SarahZg
    16. Kolovoz 2018. 13:04

Imamo ime za curicu od početka. I sva sreća da je curica jer se nismo mogli snaći oko muškog imena hh :)

Mina93
    16. Kolovoz 2018. 13:06

Eni.6

Na delu foruma Beba ima tema potrebne i nepotrebne stvari za bebu pa mozete pogledati sta iskusne mame kazu,a i dodati svoju listu ako vec imate iskustva 😊

Posalji screenshoot

Ana89
    16. Kolovoz 2018. 13:19

Ivana.28

Zovem se Ivana i nikako da promjenim nadimak jel nece hahahahah svaki puta kada probam, ne mogu.. hahahaha
    Sve mi smo naravno nestrpljive i voljele bi cim prije saznati spol.. Nadam se da ce nam se posreciti pa da cemo nesto vidjeti 😀

Dobrodošla! Ja sam spol znala sa 17 tt

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ivana.28
    16. Kolovoz 2018. 13:36

Curica Elena , a decko Leon

zadranka86
    16. Kolovoz 2018. 13:39

Cura ja sutra idem privatno na uzv..Cervikometrija i vidit bebaca rast i razvoj i nadam se saznat spol..Nadam se ovoj kontroli da ce bit olustena i da cu izac sretna i vesela...Duboko se nadam..Sto da vam kazem cure svakako se javim sutra..Ne pratim vas bass ono jer ne uspijem ali prolistam cim stignem..Sva san nekako u tome jer je sutra taj uzv i samo molim Boga da sve bude ok..nema razloga ne bit ..Ali strah i streonja je uvik tu..eto cure moje ja vas pozdravljam sve od reda i javim vam se..pusee

url=https://lilypie.com]

• niky1107
    16. Kolovoz 2018. 14:04

zadranka86

Cura ja sutra idem privatno na uzv..Cervikometrija i vidit bebaca rast i razvoj i nadam se saznat spol..Nadam se ovoj kontroli da ce bit olustena i da cu izac sretna i vesela…Duboko se nadam..Sto da vam kazem cure svakako se javim sutra..Ne pratim vas bass ono jer ne uspijem ali prolistam cim stignem..Sva san nekako u tome jer je sutra taj uzv i samo molim Boga da sve bude ok..nema razloga ne bit ..Ali strah i streonja je uvik tu..eto cure moje ja vas pozdravljam sve od reda i javim vam se..pusee

Sretno ..bit ce sve dobro... 🤗

Lora

_lily_0
    16. Kolovoz 2018. 14:07

zadranka86

Cura ja sutra idem privatno na uzv..Cervikometrija i vidit bebaca rast i razvoj i nadam se saznat spol..Nadam se ovoj kontroli da ce bit olustena i da cu izac sretna i vesela…Duboko se nadam..Sto da vam kazem cure svakako se javim sutra..Ne pratim vas bass ono jer ne uspijem ali prolistam cim stignem..Sva san nekako u tome jer je sutra taj uzv i samo molim Boga da sve bude ok..nema razloga ne bit ..Ali strah i streonja je uvik tu..eto cure moje ja vas pozdravljam sve od reda i javim vam se..pusee

Sretno draga sutra
    Ma bit ce sve u redu i napokon ces ti bit mirnija i sve ostalo javi cim zavrsis 😘

Ptičica
    16. Kolovoz 2018. 14:08

Zadranka drzi se. Vjerujem da je sce super. Tebi je treca trudnoca, meni cetvrta. U svakom slucaju ginic mi je rekao da sva sirenja i bolovi vezano za sirenja mogu doci ranije jer je maternica opustenija nego kod prvorotki 🤷‍♀️ sve bude ok.
    Ivana dobrodosla. Meni je ginic rekao prekjucer da je 90% curica ali on stvarno ima vrhunski UZV aparat. Sa 17tt sam opet na pregledu kad je rekao da ce biti 100% siguran. Ja ti zelim lijepu trudnocu, a spol sta bude 🙂
    Porod. Ne zelin nikog plasit, i naravno da nije isto rodit za 17 i 27, al ja sam rodila prirodnim putem nakon 26 sati i 300€ u kuverti. Prije kuverte su zvali mamu i pitali koga da spase, mene ili bebu i da dode potpisati jer sam ja maloljetna. Kad je dosla, kuverta je rijesila dilemu i oboje smo zivi. Komentari? Katastrofa. Dosao anesteziolog (stari sijedi anđeo) dati mi epiduralnu nakon 20 sati a ginekolog koji me poradao ( cca 40 fod max) na vratima jede sendvic i komentira: da sam znao da te starčad smiruje davno bih ti doveo jednog. I tako..sad mi se plače kad se sjetim. Al sad sam nadam se zrelija i pametnija. Iako moram na carski i to opcu anesteziju, vise bi voljela roditi prirodnim putem. Ovaj put bi imala i muza uz sebe. Al eto, nemoze. Boli ko sam vrag, kako salatica kaze, ostala sam i bez zraka na zadnjim tiskajima, ipak je mali imao 4,5 kg, al sve bih prosla opet radije nego se pribuditi na intenzivnoj bez bebe i ne znati odmah da li je sve u redu s mojim zlatom. Cak razmisljam da trazim da probamo prirodnim putem.
    Truskawka rodica i prijateljica su obje svoje "dupliće" rodile na carski, nije bilo govora o prirodnom 🤷‍♀️

Ptičica
    16. Kolovoz 2018. 14:10

I da, dali su mi epiduralnu da se odmorim 2 sata, i onda me priključili na drip. Ni danas neznam zasto 🙄

AllieH
    16. Kolovoz 2018. 14:31

Joj ptičice, strašno, nevjerojatno kakvih horor priča postoji. 
    Što se imena tiče, mi smo predosadni i odlučili smo se za Luka. Često je, klasično je, ali bar je uvijek lijepo i svuda se isto izgovara. :)
    Salatice, Lena mi je predivno! I ne znam tko je spomenuo Sara i Lora - divno. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI