Ako nekome treba ideja za veceru. Inace, vaga u ginica je pokazala +3 kg od prvog pregleda. :Shock: zaista neznam kako, s obzirom da sam i povracala i pojedem slatkis rijede neg prije sigurno, jer me ne vuku nesto ludo 🤷♀️
Kaze dr. da je velika mogucnost da je zbog stitnjace koja se znatno pokvarila u trudnoci, + mirovanje donedavno, + leđa 🤦♀️
Sad malo pazimo, iako kad mal bolje razmislim nije me puno briga. Samo da ne dode u nezdravo.
Ugl slika je piletina sa cherry rajcicama i izribanom tikvicom koja glumi tjesteninh. Zacinjeno homemade pesto genovese-om. Low carb, samo proteini i vlakna. I maslinovo ulje za fat. Ukusno jako.
To sve obozavam i ja sam dosad 6+😂😂😂,i nije me briga dok je sve ok.
Cure ova moja beba tuce cjeli dan i to bas tuce ,ajme ako ne ajme ako je valjda joj je dobro ako je ovako aktivna🙈.
Mene je mali tako jučer i prekjučer. Danas je nešto mirniji ☺️ Iako, nekako više volim kad stalno lupa 😀.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Njamiii, hranaa 🐷
Strudlice, pravis li strudlice nekad? 😂 Ja ih obozavam i to sa marmeladom/pekmezom (po starinski sto bi se reklo).
Joj moja komsinica sutra ide na carski, ocni zbog dioptrije odlucio za carski ipak, nekako ono sutra ujutru ce da bude mamaa i kad skontam da cu brzo i ja tako, trema me uhvati 😂😶🙄 Istripam se. Valjda su i ovo normalni osjecaji.
Salatice štrudle sam naučila od bake, onako preko cijelog stola tijesto rastegnuti pa maži s čim hoćeš
Ja ti volim peći,ali nisam ljubitelj kolača.Ja radim,a drugi papaju
P.s sad kad si napisala s marmeladom pretpostavljam da si mislila na buhtle? Može i to još s orasima njami njami
Na strudle sam mislila, buhtle nisam primjetila da svekrva pravi hahahha. Inace svekrva i mama to prave, ja nisam nesto vjezbala rad sa tjestom (tako da svaka cast 💪 meni to tesko). Ja volim da pravim krempite (kremsnjite) i lagane torte (eurokrem, plazma, slag, itd).
Valjda ce me beba nauciti svemu haha, mislim da se tek tada dobija nenormalna zelja da pravis i smisljas svasta da ono rucka 😋
Da, kad smo kod torti. Ja nisam nesto pristalica ovih novih fora za djeciji rodjendan, narucene velike torte na sprat sa likovima iz crtaca, slatki sto sa mafinima sa imenom djeteta i raznim kolacima, natpisi na sve strane, cak stampaju i naljepnice za flasiranu vodu sa imenom djeteta (a bavim se porodicno stampom, sve mi je to na dlanu ako hocu). Dalje, mame i tate prenapucane, obavezno je u nekoj napucanoj igraonici rodjendan, vise odraslih nego djece i naravno neko mini auto na poklon hahaha.
Nisam neki kontras, ali meni je ljepse u kuci proslaviti, napraviti tortu, kiflice, pice sama. Mislim svako voli sta voli, ali meni se pretjeralo malo sa tim, kao da se takmice po fejsu. (nemoj da se neko nadje uvrijedjen haha, ne znam kako slavite vi svojoj i opet kazem, svako bira kako ce, ali zanima me sta vi mislite, dijeli li neko moje misljenje?)
Da, kad smo kod torti. Ja nisam nesto pristalica ovih novih fora za djeciji rodjendan, narucene velike torte na sprat sa likovima iz crtaca, slatki sto sa mafinima sa imenom djeteta i raznim kolacima, natpisi na sve strane, cak stampaju i naljepnice za flasiranu vodu sa imenom djeteta (a bavim se porodicno stampom, sve mi je to na dlanu ako hocu). Dalje, mame i tate prenapucane, obavezno je u nekoj napucanoj igraonici rodjendan, vise odraslih nego djece i naravno neko mini auto na poklon hahaha.
Nisam neki kontras, ali meni je ljepse u kuci proslaviti, napraviti tortu, kiflice, pice sama. Mislim svako voli sta voli, ali meni se pretjeralo malo sa tim, kao da se takmice po fejsu. (nemoj da se neko nadje uvrijedjen haha, ne znam kako slavite vi svojoj i opet kazem, svako bira kako ce, ali zanima me sta vi mislite, dijeli li neko moje misljenje?)
Smatram da te preskupe igraonice nisu najbolja opcija za dječje rođendane. Kućna atmosfera mi je puno draža kao opcija. I dobijem alergiju kad roditelji grade vlastiti prestiž na dječjem rođendanu.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
A Salatice nek se niko ne uvrijedi meni je to preseravanje ,ja sam svojim curam svaku tortu za rodendan pravila i one su sudjelovale i to je ono sto djeca pamte vrijeme i trud i ljubav da ste nesto skupa za njihovu srecu radili.I uz to pravila pize ,kiflice i ukrase i pustis djecu da budu djeca.Ovo danas meni osobno se ne svida djeca sve manje cjene i znaju vrjednost necega ili imaju pogresne vrijednosti.I da i ja radim od pocetka tako ti izgovori ko ce se mucit,nemam vremena sve je to prazna prica.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji