Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    15. Kolovoz 2018. 21:54

Ana89

Salatica9192

Da, kad smo kod torti. Ja nisam nesto pristalica ovih novih fora za djeciji rodjendan, narucene velike torte na sprat sa likovima iz crtaca, slatki sto sa mafinima sa imenom djeteta i raznim kolacima, natpisi na sve strane, cak stampaju i naljepnice za flasiranu vodu sa imenom djeteta (a bavim se porodicno stampom, sve mi je to na dlanu ako hocu). Dalje, mame i tate prenapucane, obavezno je u nekoj napucanoj igraonici rodjendan, vise odraslih nego djece i naravno neko mini auto na poklon hahaha.
    Nisam neki kontras, ali meni je ljepse u kuci proslaviti, napraviti tortu, kiflice, pice sama. Mislim svako voli sta voli, ali meni se pretjeralo malo sa tim, kao da se takmice po fejsu. (nemoj da se neko nadje uvrijedjen haha, ne znam kako slavite vi svojoj i opet kazem, svako bira kako ce, ali zanima me sta vi mislite, dijeli li neko moje misljenje?)

Smatram da te preskupe igraonice nisu najbolja opcija za dječje rođendane. Kućna atmosfera mi je puno draža kao opcija. I dobijem alergiju kad roditelji grade vlastiti prestiž na dječjem rođendanu.

Upravo too. Bas ne gotivim to i muz se slaze sa mnom. Mislim, ko nema uslova za kucu, ok, mora otici negdje, ali mozes normalno otici, bez tolikog pokazivanja... Jedna kod mene na fejsu slavila pola rodjendana hahaha, torta i te fore, srecno ti pola godine. Drugarica mi poslala i kaze "ako budes ovakva, odricem te se" hahaha xD Joj jesam "zlo" u trudnoci hahaha, ljuta zvijer xD

• iamhappy
    15. Kolovoz 2018. 21:55

Pozz curke, evo ja opet dosla malo na more i odmah neki problemi, pocelo me u ledima nesto boljet al ne leda, nego kao kad sam davnih dana imala escherichiu, sad sam luda, da li je netko to prolazio? I pocelo me boljeti u preponima, onak kao kosti dole, ludaaaaaa
    Da li je netko iz Pule? Gdje mogu privatno napraviti urinokulturu? 
    Tnx curke

• Strudlica
    15. Kolovoz 2018. 22:01

Salatica9192

Ana89

Salatica9192

Da, kad smo kod torti. Ja nisam nesto pristalica ovih novih fora za djeciji rodjendan, narucene velike torte na sprat sa likovima iz crtaca, slatki sto sa mafinima sa imenom djeteta i raznim kolacima, natpisi na sve strane, cak stampaju i naljepnice za flasiranu vodu sa imenom djeteta (a bavim se porodicno stampom, sve mi je to na dlanu ako hocu). Dalje, mame i tate prenapucane, obavezno je u nekoj napucanoj igraonici rodjendan, vise odraslih nego djece i naravno neko mini auto na poklon hahaha.
    Nisam neki kontras, ali meni je ljepse u kuci proslaviti, napraviti tortu, kiflice, pice sama. Mislim svako voli sta voli, ali meni se pretjeralo malo sa tim, kao da se takmice po fejsu. (nemoj da se neko nadje uvrijedjen haha, ne znam kako slavite vi svojoj i opet kazem, svako bira kako ce, ali zanima me sta vi mislite, dijeli li neko moje misljenje?)

Smatram da te preskupe igraonice nisu najbolja opcija za dječje rođendane. Kućna atmosfera mi je puno draža kao opcija. I dobijem alergiju kad roditelji grade vlastiti prestiž na dječjem rođendanu.

Upravo too. Bas ne gotivim to i muz se slaze sa mnom. Mislim, ko nema uslova za kucu, ok, mora otici negdje, ali mozes normalno otici, bez tolikog pokazivanja… Jedna kod mene na fejsu slavila pola rodjendana hahaha, torta i te fore, srecno ti pola godine. Drugarica mi poslala i kaze "ako budes ovakva, odricem te se" hahaha xD Joj jesam "zlo" u trudnoci hahaha, ljuta zvijer xD

Mi smo oba rođendana proslavi kod kuće s cca 30 ljudi (najbliži) i bilo nam je odlično. Daleko od toga da je to hrpa posla i svega,ali meni je doma najljepše. Jedino nisam torte radila jer jednostavno nisam mogla (za prvi sam imala manju operaciju par dana prije, a za drugi sam morala po muža na aerodrom). Ali sad se nadam da ćemo za treći i to kako treba :) I naravno iskoče i roditelji s hranom kad je za puno ljudi, netko napravi neke slastice,netko neki drugi prilog i tako . 
    Ni ja sama ne volim igraonice,katastrofa... Ja to vidim kao način da se roditelji riješe djece, a oni lipo po svoju ....

• Kani07
    15. Kolovoz 2018. 22:05

Strudlica

Salatica9192

Ana89

Salatica9192

Upravo too. Bas ne gotivim to i muz se slaze sa mnom. Mislim, ko nema uslova za kucu, ok, mora otici negdje, ali mozes normalno otici, bez tolikog pokazivanja… Jedna kod mene na fejsu slavila pola rodjendana hahaha, torta i te fore, srecno ti pola godine. Drugarica mi poslala i kaze "ako budes ovakva, odricem te se" hahaha xD Joj jesam "zlo" u trudnoci hahaha, ljuta zvijer xD

Mi smo oba rođendana proslavi kod kuće s cca 30 ljudi (najbliži) i bilo nam je odlično. Daleko od toga da je to hrpa posla i svega,ali meni je doma najljepše. Jedino nisam torte radila jer jednostavno nisam mogla (za prvi sam imala manju operaciju par dana prije, a za drugi sam morala po muža na aerodrom). Ali sad se nadam da ćemo za treći i to kako treba :) I naravno iskoče i roditelji s hranom kad je za puno ljudi, netko napravi neke slastice,netko neki drugi prilog i tako .
    Ni ja sama ne volim igraonice,katastrofa… Ja to vidim kao način da se roditelji riješe djece, a oni lipo po svoju ….

Danas roditelji u prvom planu nigdje djece garderoba ,frizure privatni fotografi ali boze moj ko voli nek izvoli.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    15. Kolovoz 2018. 22:13

Kani, 
    daaa i ja se sjecam tako svojih rodjendana i stvarno su mi super bili . Jeste drugo vrijeme bilo, cak i siromasno (devedesete), pokloni za rodjendane od drugara "album za slike, ram za slike, kasica prasica" hahahahha xD Ali eto napraviti djeci takve rodjendane, jos sa poklonima igrackama, ma ekstra :))
    Strudlice, 
    nisam mislila ono bukvalno "ne narucuj tortu", neko je sprijecen, neko ne zna, itd, vec ono samo sam upotpunila prikaz tog jednog rodjendana sto mi fejs prijatelji izbacuju cesto. Ali te naljepnice kad sam ugledala hahaha, prekipilo mi xD Morala sam baciti trac sa vama xD

Ana89
    15. Kolovoz 2018. 22:13

iamhappy

Pozz curke, evo ja opet dosla malo na more i odmah neki problemi, pocelo me u ledima nesto boljet al ne leda, nego kao kad sam davnih dana imalaescherichiu, sad sam luda, da li je netko to prolazio? I pocelo me boljeti u preponima, onak kao kosti dole, ludaaaaaa
    Tnx curke

Probaj u klinici Mediko. Ili Medikol. Novootvoreno u Puli.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    15. Kolovoz 2018. 22:20

Salatice kužim ja šta si htjela reći,nisam ni mislila da misliš drukčije  je da naši rođendani su bili puno bolji i ljepši.
    Evo gledam isto skoro svi stavljaju i slike po FB s bebama i djecom,kolko mojih kolegica već iz rodilišta pa na face... Ja nemam ni jednu sliku svog malenog nit ju planiram imati. Nisam pobornik toga.

• Strudlica
    15. Kolovoz 2018. 22:22

Ana89

iamhappy

Pozz curke, evo ja opet dosla malo na more i odmah neki problemi, pocelo me u ledima nesto boljet al ne leda, nego kao kad sam davnih dana imalaescherichiu, sad sam luda, da li je netko to prolazio? I pocelo me boljeti u preponima, onak kao kosti dole, ludaaaaaa
    Tnx curke

Probaj u klinici Mediko. Ili Medikol. Novootvoreno u Puli.

Je da sad su i u Puli,ja idem u Medico u Rijeci. Za to se ne naručuje,samo doneseš urin i košta cca 200kn.Mislim da do 9 se treba donesti najkasnije i nalaz bude za 4 dana,ma da se oni ograde pa kažu 7

Salatica9192
    15. Kolovoz 2018. 22:26

Strudlica

Salaticekužim ja šta si htjela reći,nisam ni mislila da misliš drukčijeje da naši rođendani su bili puno bolji i ljepši.
    Evo gledam isto skoro svi stavljaju i slike po FB s bebama i djecom,kolko mojih kolegica već iz rodilišta pa na face… Ja nemam ni jednu sliku svog malenog nit ju planiram imati. Nisam pobornik toga.

Hahhahahah ja imam pobjednicu. Objavila je video timeline slike kao, za 1 rodjendan, i ladno ima iz radjaone beba sa pucanom vrpcom, krvavo i kao da se vide ostaci izmeta po bebinim nogama (sto znam da je normalno ako se desi), ali zeno draga sto to uvrsti u svoj timeline hahahahhaha i pupcana vrpca xD Ono komentar: "jao kako je imala lijepu pupcanu vrpcu" ili "kako si se divno ukakila", napraviti se lud i napisati haha.

• Strudlica
    15. Kolovoz 2018. 22:32

Salatica9192

Strudlica

Salaticekužim ja šta si htjela reći,nisam ni mislila da misliš drukčijeje da naši rođendani su bili puno bolji i ljepši.
    Evo gledam isto skoro svi stavljaju i slike po FB s bebama i djecom,kolko mojih kolegica već iz rodilišta pa na face… Ja nemam ni jednu sliku svog malenog nit ju planiram imati. Nisam pobornik toga.

Hahhahahah ja imam pobjednicu. Objavila je video timeline slike kao, za 1 rodjendan, i ladno ima iz radjaone beba sa pucanom vrpcom, krvavo i kao da se vide ostaci izmeta po bebinim nogama (sto znam da je normalno ako se desi), ali zeno draga sto to uvrsti u svoj timeline hahahahhaha i pupcana vrpca xD Ono komentar: "jao kako je imala lijepu pupcanu vrpcu" ili "kako si se divno ukakila", napraviti se lud i napisati haha.

Sudeći po tvojim komentarima ne može ti bit dosadno na FB s takvima  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.