Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    15. Kolovoz 2018. 17:58

Kani07

Jedan za pocetak😊,boze pomozi!

Preslatki 😍😍

Salatica9192
    15. Kolovoz 2018. 18:15

Jooj stvarcicaa🤠🤠🤠 jedva cekam i jaa 😍 U petak 24. avgusta narucena na kontrolu, ali u pola 8 navece :( sumnjam da cu stici da uzmem nesto 🙄
    Ajde pisite nesto, da citam haha 😂 Odoh malo pronjuskati druge teme. 
    Joj da, Truskawka i slatkisi 😍😍😍😍 Moj coek hahah. I ja bih na Milky prvo. Meni je na meniju bio dupli Mars 🍫🍫🍫🍫🍼

• Kani07
    15. Kolovoz 2018. 18:19

Mina93

Kani07

Preslatki 😍😍

Ako pitas za kombinezon 12eur, iduci tjedan idem u pohod😁ovo je usput bilo 

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    15. Kolovoz 2018. 18:22

Salatica9192

Jooj stvarcicaa🤠🤠🤠 jedva cekam i jaa 😍 U petak 24. avgusta narucena na kontrolu, ali u pola 8 navece :( sumnjam da cu stici da uzmem nesto 🙄
    Joj da, Truskawka i slatkisi 😍😍😍😍 Moj coek hahah. I ja bih na Milky prvo. Meni je na meniju bio dupli Mars 🍫🍫🍫🍫🍼

Sve ja to po redu🙈 ,ja danas ko dijete par komada onog kinder hapy hippo 😂😂😂gleda me covik pita ocez kinder jaje jos

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    15. Kolovoz 2018. 18:33

Kani07

ajmeeee presladak jeee 😍

• Kani07
    15. Kolovoz 2018. 18:34

pepe1907

Kani07

ajmeeee presladak jeee 😍

😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    15. Kolovoz 2018. 18:34

Kani07

Salatica9192

Sve ja to po redu🙈 ,ja danas ko dijete par komada onog kinder hapy hippo 😂😂😂gleda me covik pita ocez kinder jaje jos

kinder happy hippo rulz...obožavam ga 😅😍

truskawka
    15. Kolovoz 2018. 19:00

Cure sve bi milky way..pa dodite i navalite..ja ga bas i ne preferiram 😂😂 preslatko mi..

❤N i V💙

Ana89
    15. Kolovoz 2018. 19:04

Ja sam ubila posudu sladoleda lješnjak čokolada u tjedan dana malo po malo. Dijete će mi ili obožavati lješnjak ili ga mrziti 😅😅😅

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    15. Kolovoz 2018. 19:17

I mi smo se pocastile 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.