Skroz sam uzbudjena,samo da ispravim svoj termin za tablicu...po ultrazvuku je 31.12
Eto ja vec znam gde cu za docek Nove godine 😉
To get the code: Tap and
Skroz sam uzbudjena,samo da ispravim svoj termin za tablicu…po ultrazvuku je 31.12
Eto ja vec znam gde cu za docek Nove godine 😉
a pa super, ne moras se vele mislit
Ja sam zaboravila dodati da mi je prvo dijete, iako druga trudnoća. Nadamo se više sreće ovaj put.
Cherry, a to ti sve ovisi od doktora do doktora. Kod nas većina ginekologa ne želi ni naručivati na pregled prije punih 6 tjedana, neki privatnici naručuju ako ti želiš, ali isto ti kažu da nema potrebe da se dolazi prerano.
Kako ti je izgledao pregled točno, je li ti radio UZV?
Eni, drago mi je da je sve ok! I dobro da si otišla, čisto da sebe smiriš.
Luka ❤
Idem slijedeći tjedan u ginekologa. I ovaj nalaz je zanimljiv, sve u granicama, osim TSH, ali... rubno. Tko zna hoće mi uvaliti koji lijek 🙄
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Meni je moja rekla da je bitno da je TSH ispod 2, tako da ne brini, to je u redu.
Luka ❤
AllieH, radio mi je vaginalni UZV da potvrdi da sam trudna, i onda rekao da dodem za dva tjedna a da u 10tom otvaramo trudnicku. Ma u mene je sigurno manje od 6 tjedana jer tocno znam kad sam imala odnos (malo previse info hahahha)...po racunanju od prvog dana zadnje menstruacije sam danas 6+1
Kod mene je mama razglasila bas... iako sam joj govorila da ne govori, oba puta prije ovog su svi znali od samog pocetka i zavrsilo se lose... pa me neki trip od tog da znaju ljudi, a sad ih je preko 20 sigurno xD Ali pravim se luda, pricam o trudnoci samo sa bliznjima bas i ovdje na forumu, ostale ignorisem :D
Iamhappy (ako sam dobro zapamtila nadimak),
ja sam isla prvi put sa 5+2 i nista se nije vidjeloo, pa sa 5+6 gestacijski mesak, i onda sa 7+0 embrion i otkucaji, inace su mi ciklusi na 31-33 dana (nekad i vise) pa su mi ovulacije kasnije. Eto moje iskustvo u tim sedmicama.
Pozdrav :)
Cherry, ako ti je zadnja bila 29.03. (ne znam jesam dobro zapamtila), onda si danas 7+0 prema racunanju od 28 dana. Al stvarno nije nimalo cudno ako nije nista konkretno vidio, sve ovisi kad ti je bila ovulacija, a kod puno zena je jednostavno kasnije. Pliz, nemoj se brinuti. Za 2 tjedna ce se sve vec fino vidjeti i bit ces mirna. ❤
Luka ❤
bila je 30.03 al super pamtis svaka cast .....imam tri aplikacije i toalno sam luda tako da sam sve makla. ugl, znam tocno kad sam imala odnos tako da je realno stanje 4+2
i time se tjesim da je zato bilo sve maleno.
Sortiraj odgovore
Najstariji