Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2018. 11:33

AllieH

Nama još nitko od naših ne zna osim mog brata.
    Lomim se da li da im kažemo, jer bi mi dobro došlo da nam mame znaju da ih mogu zvati da mi dođu odraditi neke poslove po stanu što se sad ne smijem sama forsirati.

U svakom slučaju, sačekat ću do novog pregleda koji je u sljedeći petak pa ću onda odlučiti.
    U tom svom ludilu jučer i sreće što srce kuca zaboravila sam napisati da imam mali hematomčić. Rekla je da nije ni za kakvu brigu, da je pod kontrolom sve, na Utrogestanima sam i dalje 3x2, ali svejedno me naručila relativno brzo na sljedeći pregled čisto da prati to sve. I da mirujem i zaboravim na odnose dok mi ona ne da zeleno svijetlo.

Znaci, meni je muz rekao svojim roditeljima, ja svojima a oni su onda pak prenijeli svojim  ....na tome smo stali i tako ce bit dok ne prode tih 12 tjedana....ja eto idem na drugi pregled za 2 tjedna, pa valjda cemo onda cuti srce da budem malo mirnija, iako sam skroz pozitivna. ovo mi je prva trudnoca, i upce prvi put da smo pokusavali tako da sam dosta sretna po pitanju svega toga...a svu srecu zelim i svima Vama 

• iamhappy
    17. Svibanj 2018. 11:45

pozz drage curke. 
    evo i ja sam nova, zadnja menga 14.4, izguglala da sam u 5 tjednu. :-)
    drugi tjedan idem kod dr, znam da imam miom koji je na zadnjem pregledu narasao i sad me to brine. 
    ugl. imam već dvoje piceka, i ovo je sad nakon dugggooo vremena trudnoća, pa kao da je prva. :-)

17. Svibanj 2018. 11:49

e da, samo da podijelim, postoji fini caj od kamilice i dumbira ako koga zanima. Ukusan je i mislim da je dobra kombinacija za mucnince

17. Svibanj 2018. 11:50

iamhappy

pozz drage curke.
    drugi tjedan idem kod dr, znam da imam miom koji je na zadnjem pregledu narasao i sad me to brine.
    ugl. imam već dvoje piceka, i ovo je sad nakon dugggooo vremena trudnoća, pa kao da je prva. :-)

dobro nam dosla....zelim svu srecu 

_svjesna
    17. Svibanj 2018. 11:57

iamhappy

pozz drage curke.

Dobrodosla, i meni je zadnja menga bila 14.4. 😁

Bulbi91
    17. Svibanj 2018. 11:59

iamhappy Dobro dosla!🤗
    Mi smo rekli mojim roditeljima i nasim sestrama...zna jos jedino kuma i moji na poslu (s obzirom da sam od poc.na komplikacijama)....
    Puno mi je lakse od kad moji znaju s obzirom na strogo mirovanje puno mi uskacu oko kuhanja,spremanja i podizanja uputnica ...s obzirom da mi dragi svaki dan po 12h radi....
    Kod mene nema konkretnig trbuha,vise napuhnutost pa to izgleda ko da se vidi trbuscic😁...al bez obzira sto se nista ne vidi ja svugdje u lab.i sl nadglasim da sam trudnica na strogom mirovanju...da ne cekam bzvz dugo red....

TPol
    17. Svibanj 2018. 12:32

Za bolove u trbuhu možete stvarno probat magnezij ili pitajte gin da vam da ... u prvoj trudnoci sam imala cijeli vrijeme te bolove i lupala glavu jel sve ok, bilo sve super samo objašnjenje je bilo da sw širi maternica da ai beba radi mjesta Itd. Naravno ne treba ignorirati i treba napomenuti gink samo moze bit i stvarno bezazleno tako da ne vrijedi se sekirat . Bas me zanima kakva će mi bit ova trudnoća po pitanju toga jer to su bili bolovi kao da me neko probada pa onda kao grčevi pa kao ment. Bol ... znaci Non stop neka bol a sve Ok ! 
    Mi nećemo jos rec tek nakon sljedećeg pregleda tad cu bit 8,9 trudna pa cemo vidit ...

Ana89
    17. Svibanj 2018. 12:35

Bulbi91

iamhappy Dobro dosla!🤗
    Mi smo rekli mojim roditeljima i nasim sestrama…zna jos jedino kuma i moji na poslu (s obzirom da sam od poc.na komplikacijama)….
    Puno mi je lakse od kad moji znaju s obzirom na strogo mirovanje puno mi uskacu oko kuhanja,spremanja i podizanja uputnica …s obzirom da mi dragi svaki dan po 12h radi….
    Kod mene nema konkretnig trbuha,vise napuhnutost pa to izgleda ko da se vidi trbuscic😁…al bez obzira sto se nista ne vidi ja svugdje u lab.i sl nadglasim da sam trudnica na strogom mirovanju…da ne cekam bzvz dugo red….

Ja sam sad poslala dragog po nalaze u općeg ginića u Umag kojima idem u Rijeku na uzv next week. Usput će mi odnesti doznake za čuvanje trudnoće na mirovinsko. A svekrva kuha jer zna da ja ne mogu prići kuhanju 😆😆. So, imam sreće, jako puno, samo ja moram biti pametna i ne analizirati previše.😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    17. Svibanj 2018. 12:46

Dobrodošla Iamhappy, sve ćemo biti sretne za tebe ako bude sve ok, a bit će 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• iamhappy
    17. Svibanj 2018. 13:01

hvala puno, javim vam sve drugi tjedan. mislim da je ok drugi tjedan, trebalo bi se vidjeti već?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.