Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    17. Svibanj 2018. 13:15

iamhappy

hvala puno, javim vam sve drugi tjedan. mislim da je ok drugi tjedan, trebalo bi se vidjeti već?

ja sam bila u 7 tj..tj. po uzv 6+4 i vidla se točka i čulo srčeko..stavila sam sliku negdje ovdje..mislim da će se vidjeti

Ana89
    17. Svibanj 2018. 13:15

iamhappy

hvala puno, javim vam sve drugi tjedan. mislim da je ok drugi tjedan, trebalo bi se vidjeti već?

6. tjedan se vide otkucaji cca. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    17. Svibanj 2018. 13:18

TPol

Za bolove u trbuhu možete stvarno probat magnezij ili pitajte gin da vam da … u prvoj trudnoci sam imala cijeli vrijeme te bolove i lupala glavu jel sve ok, bilo sve super samo objašnjenje je bilo da sw širi maternica da ai beba radi mjesta Itd. Naravno ne treba ignorirati i treba napomenuti gink samo moze bit i stvarno bezazleno tako da ne vrijedi se sekirat . Bas me zanima kakva će mi bit ova trudnoća po pitanju toga jer to su bili bolovi kao da me neko probada pa onda kao grčevi pa kao ment. Bol … znaci Non stop neka bol a sve Ok !
    Mi nećemo jos rec tek nakon sljedećeg pregleda tad cu bit 8,9 trudna pa cemo vidit …

Sad pojačavam magnezij od solgara na dvaput na dan, po uputama na bočici.  I pijem mineralnu, po 2 čaše na dan. I to mora biti ograničeno. Kažu sve osim obične vode.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

VelikoSretnoDijete
    17. Svibanj 2018. 13:26

Pozdrav Imhappy :)

Meni je zadnja menga bila 18.04. i idem na prvi pregled za dva tjedna, trebala bi onda biti 6+0...nadam se da budemo vidjeli sve što trebamo.
    Imam staaalno osjećaj da ću dobiti mengu, tako me i boli sve dolje, ali nekako dublje.
    Pijem čaj od verbene, on kao poboljsava rad maternice i stvarno mi olakša kada boli. To mi je i bolne menge spašavalo. Pijem folnu, magnezij i omegu 

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• iamhappy
    17. Svibanj 2018. 13:40

VelikoSretnoDijete

Pozdrav Imhappy :)

Meni je zadnja menga bila 18.04. i idem na prvi pregled za dva tjedna, trebala bi onda biti 6+0…nadam se da budemo vidjeli sve što trebamo.
    Imam staaalno osjećaj da ću dobiti mengu, tako me i boli sve dolje, ali nekako dublje.
    Pijem čaj od verbene, on kao poboljsava rad maternice i stvarno mi olakša kada boli. To mi je i bolne menge spašavalo. Pijem folnu, magnezij i omegu

draga VelikoSretnoDijete i ja imam osjećaj da ću dobiti,ali nemam bolove nego samo onako čudno nešto. Nisam još ništa počela piti, ne znam dal da si kupim prenatal ili tako nešto za početak.

Bulbi91
    17. Svibanj 2018. 13:56

Ma mislim da su ti bolovi i probadanja normalni,ipak se sve dolje siri lagano...ja sam prva isla na sve strane istrazivat jel to normalno🙈....
    Mene sad s vremena na vrijeme zna pprobadat dolje nesto kod jajnika....dns cim sam malo hodala (isla dr.)
    odma osjetim ko neko zatezanje dolje....lakse mi je kad lezim i ne mrdam nigdje😁

Maggie85
    17. Svibanj 2018. 14:14

Dobrodošle VelikoSretnoDijete, Bruna 92 i iamhappy!
    Evo i nove tablice pa molim sve da provjere svoje podatke, a one čije podatke nemamo da se jave!!

barbiemama
    17. Svibanj 2018. 14:26

dobrodošle nove cure :)

ovaj vikend mislimo reć roditeljima, najvjerojatnije u nedjelju. bit ću točno 11 tjedana trudna. mislila sam nikome ne reći do 12. tjedna, ali nekako sam baš nestrpljiva. najbolje frendice već znaju. na poslu nitko. mislim da se ne kuži. subjektivno se osjećam napuhnuto i tako mi se nekad i trbuh napuhne. no, ne mislim da je to bebica još uvijek.

Eni.6
    17. Svibanj 2018. 14:26

Prvo da se zahvalim za reci utehe juce,bol se smirio. Nisam vise mogla cekati na pregled kod svog doktora i danas me vanredno ubace kod nekog Rusa.
    Jedva smo se sporazumeli,jer on ne govori ni jedan drugi jezik ali najvaznije je da je sve dobro,beba je 12mm i cula sam srce. Za bolove kaze da je sve to normalno zbog sirenja. Rekao da slobodno nastavim sa progesteron vaginaletama i prenatal kompleksom vitamina i minerala. Putovanja i farbanja kose je odobrio,bez cekanja da prodje prvi trimestar.

Evo sad i mojih podataka za tablicu:

Bice mi 35 godina kad se budem porodila, termin je po ultrazvuku 27.12,Francuska. Druga trudnoca ali prva,nadam se zdrava beba. 

To get the code: Tap and

17. Svibanj 2018. 14:27

e ta probadanja i taj osjecaj mi je tako uzasan...kihnem zategne me u preponi, pa sad kad idem kihat izgledam ko ninja u tom nekom polozaju u kojem me kao manje zateze...ugl, meni moj doktor nije pokazao ni srce ni nista, rekao je samo da se vidimo za dva tjedna? jel to inace tako neki raspored kontrola i pregleda? svako koliko ste vi ostale 'iskusnije' isle?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.