Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    12. Kolovoz 2018. 21:31

_svjesna

Zadranka je li normabel isto sto i apaurin? Meni je moja dr dala po potrebi apaurin ali od 2mg rekavsi da ta gramaza ne utice na plod, ovaj od 5mg mi se cini jak. Cak sam ga na pocetku uzimala kao terapiju 10 dana po jednu, sada mi je rekla samo po potrebi.

A nemam ti pojma..ali mislim da je to ista stvar i ista svrha ubiti..A meni moj siknuo od 5mg..A valjda zna sto radi..Mislim znam punooo trudnica da koriste ta cuda za ze kontrakcije..Ali opet ja bi rade tako od manje oa da mi je rasporedeno ne ovaj od 5mg.Ali nista izdrzat cu do petka pa cu predlozit..

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    12. Kolovoz 2018. 21:33

_svjesna

Zadranka je li normabel isto sto i apaurin? Meni je moja dr dala po potrebi apaurin ali od 2mg rekavsi da ta gramaza ne utice na plod, ovaj od 5mg mi se cini jak. Cak sam ga na pocetku uzimala kao terapiju 10 dana po jednu, sada mi je rekla samo po potrebi.

Nisan pitala zasto ti pijes??

• zvrkica
    12. Kolovoz 2018. 21:51

Maggie baš si slatka!

Žene, imam ozbiljno pitanje.. Gdje da kupim gaćice tipa hipster, ali da nemaju gore oštar rub prošiven i da su udobne?! 
    Inače sam ih kupovala u C&A, ali danas nisam našla svoju veličinu pa sam otišla u H&M i uzela isto tipa hipster no previsoke su i urežu se u trbuh, a kad ih spustim urežu se u bokove, također su velike mi u guzi 😣😣

Tezenis u mom gradu nema nažalost 😏😏
    Dajte mi neki prijedlog di da skicnem jer meni mozak ne radi

Pticaselicazgst
    12. Kolovoz 2018. 21:51

Maggie divni ste 😍😍 nadam se da ste uživali i da niste upali u guzvu na povratku😊
    Sto se cijena opreme tice, ne mislim da cijena uvijek garantira i kvalitetu, ali samo se vec vise puta uvjerila da nazalost je tako. Ako se dobro raspitas mozes naletit na dobre popuste i usparat. Za kolica je najbitnije da odgovaraju nama, meni je bila bitna prakticnost, visina kolica,slaganje, tezina i kvaliteta materijala i da nisu ogromna. Ovo sve drugo sto sam dobila mi je plus. 
    Netko ce uzet noona krevetic netko iz ikee, sve zavisi od mogucnosti a i potrebe. 
    Sigurna sam da sve zelimo najbolje za nase bebice 😊

_svjesna
    12. Kolovoz 2018. 21:54

Zadranka ja sam ga pila radi grceva u materici i krvarenja u ranijim tjednima, uzimala sam i Buscopan skupa s njim. 

• niky1107
    12. Kolovoz 2018. 21:59

Strudlica

zadranka86

Ja san cure nakon one polovice normabela zaspala to toppp…probudila se kroz uru vrimena sva u kekom bunilu..za sad je ok…nadam se da je za danas to bilo to..jedva cekam petak i taj pregled i uzv..da vidim jel sve ok..hvala vam na podrski

Ja sam ti bila na stalnoj terapiji na početku prve trudnoće zbog grčeva prva 2 mj i to 2 puta na dan Normabel od 2mg plus duphaston. Još sam bila protiv toga,ali mi rekao da ako ću čekat kontrakcije da neću niš postići da onda pijem. Tako da ne znam ti reć što je bolje Ali uz to je sve bilo dobro i nije naštetilo niti meni niti bebi,dapače rodila sam mejsec ranije i to dečka preko tri kile i 52 cm… Ne vjerujem da normabel može naštetiti

I ja pijem normabele, 2 dnevno po 2mg, nekad čak i 3 komada. Dokt.rekla da stetit nemoze. A i znam da sve cure koje u bolnici cuvaju trudnocu pod terapiju obavezno normabel uzimaju. Opusti i tebe i misice i nebi trebala osjecat kontrakcije

Lora

zadranka86
    12. Kolovoz 2018. 22:29

niky1107

Strudlica

zadranka86

Ja san cure nakon one polovice normabela zaspala to toppp…probudila se kroz uru vrimena sva u kekom bunilu..za sad je ok…nadam se da je za danas to bilo to..jedva cekam petak i taj pregled i uzv..da vidim jel sve ok..hvala vam na podrski

Ja sam ti bila na stalnoj terapiji na početku prve trudnoće zbog grčeva prva 2 mj i to 2 puta na dan Normabel od 2mg plus duphaston. Još sam bila protiv toga,ali mi rekao da ako ću čekat kontrakcije da neću niš postići da onda pijem. Tako da ne znam ti reć što je bolje Ali uz to je sve bilo dobro i nije naštetilo niti meni niti bebi,dapače rodila sam mejsec ranije i to dečka preko tri kile i 52 cm… Ne vjerujem da normabel može naštetiti

I ja pijem normabele, 2 dnevno po 2mg, nekad čak i 3 komada. Dokt.rekla da stetit nemoze. A i znam da sve cure koje u bolnici cuvaju trudnocu pod terapiju obavezno normabel uzimaju. Opusti i tebe i misice i nebi trebala osjecat kontrakcije

Tako cu i ja ...pa raspodiliti...a ne vako...

Maggie85
    12. Kolovoz 2018. 22:52

Zasad je promet super, negdje smo oko Bosiljeva. Krenuli smo s Krka sitno iza 22h.
    Puzzla jako dobro napreduje, mogla bi biti gotova drugi tjedan.

Salatica9192
    12. Kolovoz 2018. 23:52

Cure oko mojih nedelja, gdje vas udaraju bebe? Evo moje probudila se izgleda, bas se pomjera, ali ispod pupka i malo i boli nekako, cudno se postavila i udara, kao da i unutra udara xD A do sad nikad nije udarila u ravnini pupka bas ono. Kontam da to znaci mozda da nisko nosim, zato i trcim u wc cesto nocu i osjetim pritisak ili je ovo ok za ove nedelje, podice se. Moram i doktora pitati, drugarica mi ima pojas, moze prebaciti, pa da nosim.
    Maggie, 
    pravi ste avanturistiiii. Ja nekad pomislim da se malo pokrenem, pa mogu bar ovdje u prirodu negdje blizu, na jedan dan xD Vidjecemoo 😊 Ima 80km od mene, restoran pored manastira starog, gdje sluze rijecnu ribu (pastrmku) svjezu love i peku i sve domace uz to (krompirici, hljeb), vuce me da odem za vikend sljedeci :P

Ana89
    13. Kolovoz 2018. 01:08

Salatica9192

Cure oko mojih nedelja, gdje vas udaraju bebe? Evo moje probudila se izgleda, bas se pomjera, ali ispod pupka i malo i boli nekako, cudno se postavila i udara, kao da i unutra udara xD A do sad nikad nije udarila u ravnini pupka bas ono. Kontam da to znaci mozda da nisko nosim, zato i trcim u wc cesto nocu i osjetim pritisak ili je ovo ok za ove nedelje, podice se. Moram i doktora pitati, drugarica mi ima pojas, moze prebaciti, pa da nosim.
    Maggie,
    pravi ste avanturistiiii. Ja nekad pomislim da se malo pokrenem, pa mogu bar ovdje u prirodu negdje blizu, na jedan dan xD Vidjecemoo 😊 Ima 80km od mene, restoran pored manastira starog, gdje sluze rijecnu ribu (pastrmku) svjezu love i peku i sve domace uz to (krompirici, hljeb), vuce me da odem za vikend sljedeci :P

Oko pupka: lijevo, desno, gore najčešće. Nekad i dolje. Nekad mu je glavice iznad pupka, nožice ispod- tamo i lupi, i onda ručicom lupi iznad pupka 😂 Buba mamina. Samo da se javlja.
    A kad jako lupne eho mi je po cijelom trbuhu😍😍

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.