Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    13. Kolovoz 2018. 10:35

Hvala cure! I ptico, hvala na info, nisam imala pojma, odlicno!! 

Luka ❤

Bruna92
    13. Kolovoz 2018. 10:39

Pticaselicazgst

Allie cestitke na deckicu 💙💙 i super za odlican pregled i napredak 🤗 bitno da je sve u redu 😍
    Inace u baby centru ako si nobi clan tj ako se uclanis sada imas 20%popusta na jedan artikl. Tako je bilo u 7 mjesecu pa sam ja uzela kolica..
    Potpisujem ovo za bezbrizno ljetovanje, mislim da ce nam sljedece bit puno vise uzbudljivije 🤩😁

Ma da? 20%? Malo cu istrazit to pa ako to jos uvijek vrijedi onda bih stvarno mogla uzeti Peg perego jer su mi ovako ipak malo preskupa... Najobicniji model dode 6000kn 🙄

du1988
    13. Kolovoz 2018. 10:39

barbiemama, ne djeluju lose, jedino nigdje ne nalazim tezinu! Ma odustajem od ovog mucenja...sjest cu u auto, obici sve trgovine s baby opremom i vidjet uzivo, popricat s prodavacima i tako odluciti. Nije ovo za mene 😂😂 sretan put i uzivaj na moru!! allie, cestitam na pisulincu! 💙

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 10:40

AllieH,  
    cestitammm 😍😊 Bas me zanima rezultat, mislim da je izjednacenje😁 Kako je priroda ucinila svoje, da bude "ravnomjerno" , mi sa ove teme smo cist dokaz haha 😊 

Bruna92

I Allie, cestitke na deckicu i da je sve u redu!!! 💙💙💙
    Sutra ujutro i ja imam pregled 😀

Mina93

Pticaselicazgst

Jutro svima.
    Malenu osjetim oko pupka i ispod, iznad jos nikako nisam 😊 pokreti su sve cesci i intenzivniji..
    Danas imam redovan pregled i 4 d, i sad me sestra zove da im je riknuo printer za 4d da mi nece moc dat cd. Nadam se ipak slikici, bez cd cu lako 😅
    Mina koja romantika 😍😍😍 woow, i jeste uspjeli sta vidjet?
    Barbie sretan put 😊

Dada mislim da sam procitala da se najbolje vise od 2 do 4 ujutro, al mi smo bili od ponoc do 1 i super je bilo  svake god idemo na dr mjesto negdje po otoku 😍

Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 10:42

Barbie, 
    ja ih nmg ni naci kod nas haha, moracu isto kao Du, naoruzati se informacijama i uzivo u pretragu (da imam otvoreniji budzet, lakse bi bilo dosta, ovako moram naci koliko toliko bezbjedno, kvalitetno, lagano i lijepo haha a da ne kosta puno - mission impossible xD) 

Mina93
    13. Kolovoz 2018. 10:42

Salatica9192

oko 260 eura. Ima 50 dizajna da biras i evo opisa. Ako neko moze da mi da komentar, komsinica uzela i kaze da je zadovoljna.
    Barbie, srecan put i uzivaj 😘😘

Te sam i ja gledala super su mi i odlicno mi je to sta ima puno vrsta dizajna 😍

Blaza26
    13. Kolovoz 2018. 10:52

AllieH čestitke na dečkiću 💙💙💙💙 bitno je da je sve u redu,super vijesti.
    I ja jedva cekam 1.9. nadam se da ce beba suradivat da nam pokaze sta ima 😍😍😍😍

Mina93
    13. Kolovoz 2018. 10:52

Ptico sretno na pregledu 😉
    Allie cestitke 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.