Ja san cure nakon one polovice normabela zaspala to toppp...probudila se kroz uru vrimena sva u kekom bunilu..za sad je ok...nadam se da je za danas to bilo to..jedva cekam petak i taj pregled i uzv..da vidim jel sve ok..hvala vam na podrski
url=https://lilypie.com]
Ne možeš pogriješiti s nijednim. Dobra iskustva all over. 😀😀
jedva čekam 👌🏻
barbiemama, ti si govorila da si zadovoljna sa svojim kolicima? Koliko mjesta zauzimaju?
pa sada nam stoje skopljena na ormaru. nisam htjela da se praše. no, stvarno sam jako zadovoljna. lagana su, lako se sklapaju, funkcionalna i uboli smo ih na super akciji. i imaju super recenzije na netu.
barbiemama, ti si govorila da si zadovoljna sa svojim kolicima? Koliko mjesta zauzimaju?
pa sada nam stoje skopljena na ormaru. nisam htjela da se praše. no, stvarno sam jako zadovoljna. lagana su, lako se sklapaju, funkcionalna i uboli smo ih na super akciji. i imaju super recenzije na netu.
Vidim da su na nekoj stranici 499 eura pa me svrbe dlanovi 😂
Vidim da su na nekoj stranici 499 eura pa me svrbe dlanovi 😂
slovenska mini me? tamo smo mi uzeli. nazvao nas je za 2-3 dana prodavač, preljubazan. rekao je da ih nemaju u Sloveniji. no, riješio je s dućanom Svijet beba u Zg i na kraju smo ih otišli pokupiti za 3750 kn. inače su svugdje u Hr puno skuplje. ponegdje i do 7000 kn.
U Bosni, cvaju (20KM ili 10eura) za burek i kavu na granici i nosi hahaha 😋😂
Kod nas je pretpostavljam jeftinije nego u Hrvatskoj?
pa čak mi nije značajnije jeftinije u Bosni. ne bi mi se isplatilo kad bih uračunala put. vidjela sam da je jedna pisala kako je npr Stokke kupila za 700 eura na sniženju negdje u Skandinaviji. nema na ovim prostorima nigdje takve akcije.
Ja san cure nakon one polovice normabela zaspala to toppp…probudila se kroz uru vrimena sva u kekom bunilu..za sad je ok…nadam se da je za danas to bilo to..jedva cekam petak i taj pregled i uzv..da vidim jel sve ok..hvala vam na podrski
Ja sam ti bila na stalnoj terapiji na početku prve trudnoće zbog grčeva prva 2 mj i to 2 puta na dan Normabel od 2mg plus duphaston. Još sam bila protiv toga,ali mi rekao da ako ću čekat kontrakcije da neću niš postići da onda pijem. Tako da ne znam ti reć što je bolje Ali uz to je sve bilo dobro i nije naštetilo niti meni niti bebi,dapače rodila sam mejsec ranije i to dečka preko tri kile i 52 cm... Ne vjerujem da normabel može naštetiti
Ja san cure nakon one polovice normabela zaspala to toppp…probudila se kroz uru vrimena sva u kekom bunilu..za sad je ok…nadam se da je za danas to bilo to..jedva cekam petak i taj pregled i uzv..da vidim jel sve ok..hvala vam na podrski
Ja sam ti bila na stalnoj terapiji na početku prve trudnoće zbog grčeva prva 2 mj i to 2 puta na dan Normabel od 2mg plus duphaston. Još sam bila protiv toga,ali mi rekao da ako ću čekat kontrakcije da neću niš postići da onda pijem. Tako da ne znam ti reć što je bolje Ali uz to je sve bilo dobro i nije naštetilo niti meni niti bebi,dapače rodila sam mejsec ranije i to dečka preko tri kile i 52 cm… Ne vjerujem da normabel može naštetiti
On je meni da od 5mg kao uvecer i po potrebi..Ali sto cu ja ako imam i preko dana i uvecer..i onda ja prepolovim taj od pet i popila popodne i veceras cu dr.polovicu..Napomenut cu na pregledu da mi to malo promjeni ..jer sto cu ja sto ti rekla cekat kontrakcije...Bolje da mi se rasporedi po danu..tako da sad cu ja vako to pit a o da cu mu na kontroli tako reci...
Ja sam ti bila na stalnoj terapiji na početku prve trudnoće zbog grčeva prva 2 mj i to 2 puta na dan Normabel od 2mg plus duphaston. Još sam bila protiv toga,ali mi rekao da ako ću čekat kontrakcije da neću niš postići da onda pijem. Tako da ne znam ti reć što je bolje Ali uz to je sve bilo dobro i nije naštetilo niti meni niti bebi,dapače rodila sam mejsec ranije i to dečka preko tri kile i 52 cm… Ne vjerujem da normabel može naštetiti
On je meni da od 5mg kao uvecer i po potrebi..Ali sto cu ja ako imam i preko dana i uvecer..i onda ja prepolovim taj od pet i popila popodne i veceras cu dr.polovicu..Napomenut cu na pregledu da mi to malo promjeni ..jer sto cu ja sto ti rekla cekat kontrakcije…Bolje da mi se rasporedi po danu..tako da sad cu ja vako to pit a o da cu mu na kontroli tako reci…
Ja bi isto na tvom mjestu pitala pa makar da ti da od manje mg da možeš popit ujutro i navečer.Ali totalno razumijem nemir koji osjećaš .... Aliiii sve će biti uredu
Sortiraj odgovore
Najstariji