Drage cure ja sam ovih dana toliko nervozna i sve me nervira od najvece gluposti ne mogu sama sebe prepoznati.. najvise me nerviraju starci od muza koji ovih dana svaki dan ga zovu nekaj im treba. Ne mene stvarno ne diraju nego njega da im ponese ovo, odnese ono napravi nesto trece ma predosadni. Ja ne znam jesam li ja sebicna nista se tu ja ne patim niti sto traze od mene paze me maksimalno sta god treba ali njega slomise ovih dana. Treba li se to mene uopce ticati ako se muz ne zali? Ne znam peru me hormoni jos me svasta nervira sto ne bi trebalo valjda mi beban nece biti nervozan na mamu😅
Drage moje..ja nemam pojma vise sto cu..bass san danas utucena ..Imala san od jutros vec par puta one bezbolne kontakcije tj ta zatezanja…lezim..popila san upravo pola normabela onog od 5mg.Na terapiji sam normabel po potrebi i magnezij..znam da su bh normalna pojava i to po par puta ja ih imam bass danas od jutros vec par..na pregledu mi je pisalo to uloziva ..dok mi je reka kao da one ne bi smile bit jako ceste..ja nemam pojmaaaa sto bi..osim sto ne zelim oc u bolnicu da me tamo ceprkaju i da se jos i otvorim radi toga…Ne znam sto je uzbuna sto je normalno..dajte molim vasss neku rjec nesto totalnooo san zbunjena i uplasena od svega
Jedino što ti mogu reći je da te razumijem kad kažeš da se bojiš i da si zbunjena. Meni je tako bilo na početku, bila sam splašena ful.
Nisam upoznata sa BH kontrakcijama, srećom. Ako je i bila koja, ne znam . Znam samo da je za ovaj dio trudnoće, oko i nakon polovice normalno da se povremeno pojave.
Pij terapiju, odmaraj, nek ti tvoje curke pomognu koliko god mogu😍.
Ako se kontrakcije pojačaju ili pročeste, odi doktoru...bolje da ti pomognu.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Drage cure ja sam ovih dana toliko nervozna i sve me nervira od najvece gluposti ne mogu sama sebe prepoznati.. najvise me nerviraju starci od muza koji ovih dana svaki dan ga zovu nekaj im treba. Ne mene stvarno ne diraju nego njega da im ponese ovo, odnese ono napravi nesto trece ma predosadni. Ja ne znam jesam li ja sebicna nista se tu ja ne patim niti sto traze od mene paze me maksimalno sta god treba ali njega slomise ovih dana. Treba li se to mene uopce ticati ako se muz ne zali? Ne znam peru me hormoni jos me svasta nervira sto ne bi trebalo valjda mi beban nece biti nervozan na mamu😅
Pusti, ako budu dosadni, otkačiti će ih sam. Mi trudnice moramo mudro birati bitke. Sve naše emocije osjete bebe. Bolje im šaljimo happy thoughts. I isključimo se iz stresa kad treba.
Pusti, ako budu dosadni, otkačiti će ih sam. Mi trudnice moramo mudro birati bitke. Sve naše emocije osjete bebe. Bolje im šaljimo happy thoughts. I isključimo se iz stresa kad treba.
Trudim se maksimalno iskljuciti ali ovih dana mi ne ide.. valjda smo nekad jace nekad slabije 😣
Trudim se maksimalno iskljuciti ali ovih dana mi ne ide.. valjda smo nekad jace nekad slabije 😣
Znam da. Ja sam se sinoć oko nečeg uzrujala - što se desilo popodne- jer nisam proradila kako treba na vrijeme, onda kad se dogodilo.
Skoro sam sama sebe išamarala da dođem sebi, jer šteti i meni i bebi. Vjeruj mi, znam da je bitka stvarna 😚😚☺️☺️
Hvala Ptico, gledam sad po slovenskim stranicama, trazim okolo naokolo i samo sam zbunjenija... Mislila sam da sam vec odlucila koja cu kolica i sta se duze mislim i odgadam kupovinu to mi je gore... Vec sam tri puta promijenila misljenje koja kolica zelim, i sad dodem da zelim Peg Perego... Ma nisam pametna vise, najbolje da muzu prepustim odluku pa sta donese...
P.s. mislim da hormoni lagano divljaju 😂😂
Hvala Ptico, gledam sad po slovenskim stranicama, trazim okolo naokolo i samo sam zbunjenija… Mislila sam da sam vec odlucila koja cu kolica i sta se duze mislim i odgadam kupovinu to mi je gore… Vec sam tri puta promijenila misljenje koja kolica zelim, i sad dodem da zelim Peg Perego… Ma nisam pametna vise, najbolje da muzu prepustim odluku pa sta donese…
Ja ti ima Peg Perego i zadovoljna sam :) ako šta pomaže :)
Hvala Ptico, gledam sad po slovenskim stranicama, trazim okolo naokolo i samo sam zbunjenija… Mislila sam da sam vec odlucila koja cu kolica i sta se duze mislim i odgadam kupovinu to mi je gore… Vec sam tri puta promijenila misljenje koja kolica zelim, i sad dodem da zelim Peg Perego… Ma nisam pametna vise, najbolje da muzu prepustim odluku pa sta donese…
Hihi zato ja ne trazim vise nista..sve sam nasla sto mi se na prvu svidjalo i to sam rekla da cemo uzeti i to je to..ne zelim dalje traziti jer onda cu se samo pogubiti 🤣 a hormoni divljaju definitivno sve jace haha
❤N i V💙
Hvala Strudlice, sve pomaze 😀 danas bih migla otici baciti oko uzivo...
Meni su se jako svidjela uzivo Joie chrome dlx jer su mi bas lagana, jednostavna za sklapanje i imaju dobre kotace a i cijena im je dobra...
Truskawka hahaha, samo si nervozu nabijam a bez razloga, ko da ce dijete znati u cemu se vozilo 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji