Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    13. Kolovoz 2018. 09:48

Salatica9192

oko 260 eura. Ima 50 dizajna da biras i evo opisa. Ako neko moze da mi da komentar, komsinica uzela i kaze da je zadovoljna.
    Barbie, srecan put i uzivaj 😘😘

ispravak mi ćemo uzeti Kunert Libero

barbiemama
    13. Kolovoz 2018. 09:52

za cure iz Zg. u West Gateu sutra imate 15% u Magic baby. u Kiku snižena baby roba, a ionako je sve bilo po 8 i 17,90 kn 😂

Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 09:54

pepe1907

Salatica9192

oko 260 eura. Ima 50 dizajna da biras i evo opisa. Ako neko moze da mi da komentar, komsinica uzela i kaze da je zadovoljna.
    Barbie, srecan put i uzivaj 😘😘

mi cemo ih isto uzet, ljepa su uzivo, dosta veliki kotači,amortizere imaju i super su nam 2900kn su kod nas.. mi cemo kombinaciju crno sive 😁

Pepe, ista ovakva?  Meni se svidjaju, a vjerujem Du, da imaju i tih mana nekih, ipak cijena nije previsoka, sad cu traziti recenzije po netu. A nemam neravnog terena, ali imam dobru uzbrdicu :O 

barbiemama
    13. Kolovoz 2018. 09:59

Salatice, ako imaš uzbrdicu, radije gledaj lakša kolica. 

poznanica kupila kolica ko oklopni tenk. ziher imaju 14-16 kg. i tak, odlučno je tvrdila da je to suuuper i da će ih koristiti barem do godinu dana starosti bebe. idu po svim površinama. prerano je djetetu uzet kišobran kolica prije prve godine, bla bla. da skratim, sa 6-7 mj je kupila kišobran kolica i ova stavila na stranu šutke, više ne spominjući kako je super vozat okolo oklopni tenk 😂 

Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 09:59

Pepe,
    nasla sam i njih, ona su vec skoro 400 eura xD Znaci isto kao i kod vas. Jooj, ja ne znam, dodje mi da to nista ne gledam i uzmem, stalno mijenjam misljenje i za krevetac, kolica, banjice, presvlacenje, komode. Kao da opremam prostoriju za NASU hahaha xD A tek da imam ponudjeno kao vi, Ikea i ostalo. Jos vise izbora xD 

Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 10:02

barbiemama

Salatice, ako imaš uzbrdicu, radije gledaj lakša kolica.

poznanica kupila kolica ko oklopni tenk. ziher imaju 14-16 kg. i tak, odlučno je tvrdila da je to suuuper i da će ih koristiti barem do godinu dana starosti bebe. idu po svim površinama. prerano je djetetu uzet kišobran kolica prije prve godine, bla bla. da skratim, sa 6-7 mj je kupila kišobran kolica i ova stavila na stranu šutke, više ne spominjući kako je super vozat okolo oklopni tenk 😂

Hahahaha, e tog se i ja bojim. A bebe ionako malo budu u onom jajetu, jos su nase zimske bebe. Bas se bojim da se ne zeznem xD Kolika kilaza kolica je ok? Evo jos to pitam i ne smaram vise hahah (momcina sam po kilazi, ali nemam ja grama snage 😂) 

du1988
    13. Kolovoz 2018. 10:08

Mislim do max 10 kg jer racunaj jos bebu pa kosaru sa stvarima ovo-ono...nakupi se to. A Kunert Silver sama imaju 14-15kg! Inglesina su super po tom pitanju jer imaju samo 6,6 kg. Ja bi ih uzela, ali me brine sto planiram s njima i u stari grad i na plazu i tako, a kotaci navodno nisu prikladni za to. Sad sam opet na pocetku 😫😫

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    13. Kolovoz 2018. 10:10

ova moja imaju oko 9 kg. osobno ne bih gledala nešto iznad 11. pogotovo jer ne živim na neravnom nego na asfaltu. 

Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 10:11

Du, 
    procitala :'( to im je najveca mana... Odustajem, planiram ih dosta koristiti na proljece, jer sam "tuljan" pa da mrsavim i vozam bebu xD Znaci krizam haha. Ali sto se tice cijene, ja preko ne mogu do 300 eura znaci :/ onda bolje da gledam 2 u 1. 

barbiemama
    13. Kolovoz 2018. 10:14

du1988

Mislim do max 10 kg jer racunaj jos bebu pa kosaru sa stvarima ovo-ono…nakupi se to. A Kunert Silver sama imaju 14-15kg! Inglesina su super po tom pitanju jer imaju samo 6,6 kg. Ja bi ih uzela, ali me brine sto planiram s njima i u stari grad i na plazu i tako, a kotaci navodno nisu prikladni za to. Sad sam opet na pocetku 😫😫

ja mislila da moja imaju 9 kg. znači, imaju oko 7. jupiii.

ne znam jel bi drndala baš toliko po starom gradu, to sumnjam. mislim da na šljunku sva, osim baš ogromnih napuhanih kotača (kakva imaju teža kolica). prvi put sam ih vidjela u Zg u Zoo. ima i tamo mjestimično šljunka i nisam primijetila da uopće imaju neke poteškoće ili da škripe. 

mislim da nažalost veći kotači dolaze s težom konstrukcijom i obrnuto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.