moja ribica mene lupka jako nisko dolje, na zadnjem pregledu sam pitala da mi kaže di se nalazi i rekla je da su mu nogice skroz dolje, glava negdje oko pupka, tako da me uglavnom lupka nogicama nesto slabije rukicama, a posteljica je iza pa zato osjetim vec od 15tj udarce 😊
Barbie, sretan put i lijep odmor želim!
Ja sam se jučer baš naplivala s naočalama sigurno par kilometara pa danas baš osjetim kompletan umor cijelog tijela. Ali neka, bilo je jako lijepo.
Cure iz Zagreba, danas Roda organizira radionicu o dojenju od 18-20.45h. Može i partner s vama, ali se treba prijaviti na dojenje@roda.hr s datumom termina, bliži termini imaju prednost. Oni će vam povratno javiti jeste li upali.
Muž i ja idemo, bar me zanima kako će njemu biti 2.45h na predavanju o dojkama :-)
Meni su napisali da je posteljica sprijeda, ali ne znam da li nisko ili visoko. Kužim da se nekako prirodno podigla od 4. mj. trudnoće do sad. A beba lupa svugdje oko pupka, i gore i dolje, i lijevo i desno, ali često mi se čini da se poprečno postavlja jer se pojavi neka izbočina koja bude tvrda na dodir - ne znam jel to bude guza ili glava
oko 260 eura. Ima 50 dizajna da biras i evo opisa. Ako neko moze da mi da komentar, komsinica uzela i kaze da je zadovoljna.
Barbie, srecan put i uzivaj 😘😘
ispravak mi ćemo uzeti Kunert Libero
za cure iz Zg. u West Gateu sutra imate 15% u Magic baby. u Kiku snižena baby roba, a ionako je sve bilo po 8 i 17,90 kn 😂
oko 260 eura. Ima 50 dizajna da biras i evo opisa. Ako neko moze da mi da komentar, komsinica uzela i kaze da je zadovoljna.
Barbie, srecan put i uzivaj 😘😘
mi cemo ih isto uzet, ljepa su uzivo, dosta veliki kotači,amortizere imaju i super su nam 2900kn su kod nas.. mi cemo kombinaciju crno sive 😁
Pepe, ista ovakva? Meni se svidjaju, a vjerujem Du, da imaju i tih mana nekih, ipak cijena nije previsoka, sad cu traziti recenzije po netu. A nemam neravnog terena, ali imam dobru uzbrdicu :O
Salatice, ako imaš uzbrdicu, radije gledaj lakša kolica.
poznanica kupila kolica ko oklopni tenk. ziher imaju 14-16 kg. i tak, odlučno je tvrdila da je to suuuper i da će ih koristiti barem do godinu dana starosti bebe. idu po svim površinama. prerano je djetetu uzet kišobran kolica prije prve godine, bla bla. da skratim, sa 6-7 mj je kupila kišobran kolica i ova stavila na stranu šutke, više ne spominjući kako je super vozat okolo oklopni tenk 😂
Pepe,
nasla sam i njih, ona su vec skoro 400 eura xD Znaci isto kao i kod vas. Jooj, ja ne znam, dodje mi da to nista ne gledam i uzmem, stalno mijenjam misljenje i za krevetac, kolica, banjice, presvlacenje, komode. Kao da opremam prostoriju za NASU hahaha xD A tek da imam ponudjeno kao vi, Ikea i ostalo. Jos vise izbora xD
Salatice, ako imaš uzbrdicu, radije gledaj lakša kolica.
poznanica kupila kolica ko oklopni tenk. ziher imaju 14-16 kg. i tak, odlučno je tvrdila da je to suuuper i da će ih koristiti barem do godinu dana starosti bebe. idu po svim površinama. prerano je djetetu uzet kišobran kolica prije prve godine, bla bla. da skratim, sa 6-7 mj je kupila kišobran kolica i ova stavila na stranu šutke, više ne spominjući kako je super vozat okolo oklopni tenk 😂
Hahahaha, e tog se i ja bojim. A bebe ionako malo budu u onom jajetu, jos su nase zimske bebe. Bas se bojim da se ne zeznem xD Kolika kilaza kolica je ok? Evo jos to pitam i ne smaram vise hahah (momcina sam po kilazi, ali nemam ja grama snage 😂)
Mislim do max 10 kg jer racunaj jos bebu pa kosaru sa stvarima ovo-ono...nakupi se to. A Kunert Silver sama imaju 14-15kg! Inglesina su super po tom pitanju jer imaju samo 6,6 kg. Ja bi ih uzela, ali me brine sto planiram s njima i u stari grad i na plazu i tako, a kotaci navodno nisu prikladni za to. Sad sam opet na pocetku 😫😫
url=https://lilypie.com]
ova moja imaju oko 9 kg. osobno ne bih gledala nešto iznad 11. pogotovo jer ne živim na neravnom nego na asfaltu.
Sortiraj odgovore
Najstariji