Du,
procitala :'( to im je najveca mana... Odustajem, planiram ih dosta koristiti na proljece, jer sam "tuljan" pa da mrsavim i vozam bebu xD Znaci krizam haha. Ali sto se tice cijene, ja preko ne mogu do 300 eura znaci :/ onda bolje da gledam 2 u 1.
Mislim do max 10 kg jer racunaj jos bebu pa kosaru sa stvarima ovo-ono…nakupi se to. A Kunert Silver sama imaju 14-15kg! Inglesina su super po tom pitanju jer imaju samo 6,6 kg. Ja bi ih uzela, ali me brine sto planiram s njima i u stari grad i na plazu i tako, a kotaci navodno nisu prikladni za to. Sad sam opet na pocetku 😫😫
ja mislila da moja imaju 9 kg. znači, imaju oko 7. jupiii.
ne znam jel bi drndala baš toliko po starom gradu, to sumnjam. mislim da na šljunku sva, osim baš ogromnih napuhanih kotača (kakva imaju teža kolica). prvi put sam ih vidjela u Zg u Zoo. ima i tamo mjestimično šljunka i nisam primijetila da uopće imaju neke poteškoće ili da škripe.
mislim da nažalost veći kotači dolaze s težom konstrukcijom i obrnuto.
Barbie, kako se ono zovu tvoja i cijena? Ode mi baterija, danas kad dodjem kuci, pravim istrazivanje pravo na laptopu i opis i sve haahha. Da odlucim definitivno (ispitivali me juce i moji i muzevi sta da kupe, pa da im mogu reci ko ce sta i cijenu - zato idem da ne bude previse skupo :/)
barbiemama, jesu 9,5 kg tvoja...sorry, sve mi se izmijesalo 😂 od sinoc sam procesljala valjda 20 modela...Kunert Libero mi se cine nelosa, ova sto je pepe rekla...nemam pojma, nisam pametna. Izludit cu dok ne nadjem nesto sto pase sve. Ne smijem ni spomenuti koji auto vozim-peugeot 107 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Du, a free on? nisam pročitala negativna iskustva za njih.
Salatice, moja su Inglesina Trilogy. mene su koštala 3750 kn.
Barbie, uzivaj maksimalno na moru, kao sto su meni svi govorili, ovo vam je zadnje toliko bezbrizno ljetovanje 😊
Bila sam jutros na pregledu, prijavljujem piska! Inace, radila je anomaly danas, sve je savrseno, kaze imamo decka za 5+. Zatvorena, cerviks 4.5cm, T oblik.
Znaci da ovih 15% u Magic Baby vrijedi i na Bugaboo i Be Safe? To je odlican popust. 🔝🔝
Luka ❤
Barbie, uzivaj maksimalno na moru, kao sto su meni svi govorili, ovo vam je zadnje toliko bezbrizno ljetovanje 😊
Bila sam jutros na pregledu, prijavljujem piska! Inace, radila je anomaly danas, sve je savrseno, kaze imamo decka za 5+. Zatvorena, cerviks 4.5cm, T oblik.
Znaci da ovih 15% u Magic Baby vrijedi i na Bugaboo i Be Safe? To je odlican popust. 🔝🔝
čestitam na dečkićuuu 😍
piše da je na sve osim Stokke popust.
Allie cestitke na deckicu 💙💙 i super za odlican pregled i napredak 🤗 bitno da je sve u redu 😍
Inace u baby centru ako si nobi clan tj ako se uclanis sada imas 20%popusta na jedan artikl. Tako je bilo u 7 mjesecu pa sam ja uzela kolica..
Potpisujem ovo za bezbrizno ljetovanje, mislim da ce nam sljedece bit puno vise uzbudljivije 🤩😁
daaa, sljedeće god na moru već imamo pišulice i pišulinke. i priključujemo se onim silnim roditeljima nosačima opreme na plažu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji