Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 06:24

Ana89

Salatica9192

Cure oko mojih nedelja, gdje vas udaraju bebe? Evo moje probudila se izgleda, bas se pomjera, ali ispod pupka i malo i boli nekako, cudno se postavila i udara, kao da i unutra udara xD A do sad nikad nije udarila u ravnini pupka bas ono. Kontam da to znaci mozda da nisko nosim, zato i trcim u wc cesto nocu i osjetim pritisak ili je ovo ok za ove nedelje, podice se. Moram i doktora pitati, drugarica mi ima pojas, moze prebaciti, pa da nosim.
    Maggie,
    pravi ste avanturistiiii. Ja nekad pomislim da se malo pokrenem, pa mogu bar ovdje u prirodu negdje blizu, na jedan dan xD Vidjecemoo 😊 Ima 80km od mene, restoran pored manastira starog, gdje sluze rijecnu ribu (pastrmku) svjezu love i peku i sve domace uz to (krompirici, hljeb), vuce me da odem za vikend sljedeci :P

Oko pupka: lijevo, desno, gore najčešće. Nekad i dolje. Nekad mu je glavice iznad pupka, nožice ispod- tamo i lupi, i onda ručicom lupi iznad pupka 😂 Buba mamina. Samo da se javlja.
    A kad jako lupne eho mi je po cijelom trbuhu😍😍

😍 Znaci moja je nisko (spomenuo mi je to doktor kada sam bila 16 nedelja, ali rekao da se jos moze podici, i na prosloj kontroli mi nije nista rekao). Bas cu ga pitati 😋

barbiemama
    13. Kolovoz 2018. 07:24

jutro 😘

torbe spakirane, popodne putujemo. jedva čekam zaplivati. 

• Enna010
    13. Kolovoz 2018. 07:44

Salatica9192

Cure oko mojih nedelja, gdje vas udaraju bebe? Evo moje probudila se izgleda, bas se pomjera, ali ispod pupka i malo i boli nekako, cudno se postavila i udara, kao da i unutra udara xD A do sad nikad nije udarila u ravnini pupka bas ono. Kontam da to znaci mozda da nisko nosim, zato i trcim u wc cesto nocu i osjetim pritisak ili je ovo ok za ove nedelje, podice se. Moram i doktora pitati, drugarica mi ima pojas, moze prebaciti, pa da nosim.
    Maggie,
    pravi ste avanturistiiii. Ja nekad pomislim da se malo pokrenem, pa mogu bar ovdje u prirodu negdje blizu, na jedan dan xD Vidjecemoo 😊 Ima 80km od mene, restoran pored manastira starog, gdje sluze rijecnu ribu (pastrmku) svjezu love i peku i sve domace uz to (krompirici, hljeb), vuce me da odem za vikend sljedeci :P

I ja cesce osjetim ispod nego u ravni pupka pogotovo ako lezim na strani. S tim da ja nemam te pritiske i bolove ili ih bar ne prepoznajem. Sad si me malo prepala mada meni dr nije nikad spomenuo da nisko nosim do sad bi mi valjda rekao😌

Ana89
    13. Kolovoz 2018. 07:47

barbiemama

jutro 😘

torbe spakirane, popodne putujemo. jedva čekam zaplivati.

Sretan put  Barbie😀😀😀. 
    Meni i je rečeno da nosim visoko, straga :) Još u 17. tt

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    13. Kolovoz 2018. 07:58

meni piše u papirima da je posteljica sprijeda. ne piše jel visoko ili nisko. no, nekako mi se čini da je nisko. 

Mina93
    13. Kolovoz 2018. 08:06

Jutro cure 😊
    Maggie divna busica nadam se da ste se lijepo proveli 😁
    Barbie sretan put 😉
    Mi sinoc uzeli rucnike i na plazici gledali sat vremena suze sv. Lovre, zamotali se u rucnike i uzivancija, kaze muz da moramo jedan dan uzet dekicu za preko i ic spavat na plazu kako je lijepo i ima zraka i povjetarca.. A blizu je beach bar i svirali peppersi, mali skakao samo tako  ocito ce biti roker 🤣

Pticaselicazgst
    13. Kolovoz 2018. 08:54

Jutro svima.
    Malenu osjetim oko pupka i ispod, iznad jos nikako nisam 😊 pokreti su sve cesci i intenzivniji..
    Danas imam redovan pregled i 4 d, i sad me sestra zove da im je riknuo printer za 4d da mi nece moc dat cd. Nadam se ipak slikici, bez cd cu lako 😅
    Mina koja romantika 😍😍😍 woow, i jeste uspjeli sta vidjet?
    Barbie sretan put 😊

Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 09:24

oko 260 eura. Ima 50 dizajna da biras i evo opisa. Ako neko moze da mi da komentar, komsinica uzela i kaze da je zadovoljna. 
    Barbie, srecan put i uzivaj 😘😘

pepe1907
    13. Kolovoz 2018. 09:32

Salatica9192

oko 260 eura. Ima 50 dizajna da biras i evo opisa. Ako neko moze da mi da komentar, komsinica uzela i kaze da je zadovoljna.
    Barbie, srecan put i uzivaj 😘😘

mi cemo ih isto uzet, ljepa su uzivo, dosta veliki kotači,amortizere imaju i super su nam 2900kn su kod nas.. mi cemo kombinaciju crno sive 😁

du1988
    13. Kolovoz 2018. 09:33

Salatice, ne spominji kolica...sinoc sam vilovala do 2 ujutro pregledavajuci razne modele...mislila sam da sam rijesila stvar s Inglesinom, ali sam citala da nikako nisu za neravne terene-samo asfalt. A ovdje po Zadru mi nije neka sreca. Ova Kunert su navodno jako glomazna i teska (oko 15kg) plus beba! Imas dobru recenziju pa si procitaj!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.