Draga moje mamite,mi smo stigli 12.02. nakon samo četiri sata,trudova i brzog ali bolnog poroda,sada smo tri tjedna i vec je dobila kilogram onda znate da je stalno na sisi,spavanje uzas,jos nismo narodne sa tim,bude dobrih i manje dobrih dana.Malo su me prali hormoni pa sam par dana samo nekontrolirano plakala jer sam sama s djecom i odbrojavam dane da se muž vrati sa terena,bas je tesko ali izdržat cemo
I ja sam rodila 12.2. :)
Jel isto curica ili dječak,nama se potrefilo da su dvije kolegice rodile iste dan kad i ja,one su isle na carski,eto nakon toliko stresiranja cijelu trudnoću rodila zdravu curicu 3450 tešku i to u 40-tom tjednu,najradije bi doktoricu svoju poslala u mirovinu jel nije sposobna biti doktorica,uzas.Na kraju dobro da nisam pila svu mogući terapiju sto mi je davala bez razloga,bas mi krivo sto nisam mogla uživati u trudnoci kako sam trebala 😑😑
Curica. Rodena je ranije (termin minje bio 8.3.)
Imam pitanje. Postoje li neka pravila dojenja i stavljanja na podrigivanje kako bi beba imala manje grcica, manje bljuckala i stucala?
Muci me to sto se jako napreze... da bi prducnula...zao mi ju je....
Kod nas je podrigivanje tokom dana, iako ne uspijemo svaki put. Navecer posle dojenja je pustim da nastavi spavati, jer skoro uvijek zaspi na dojci. Bljucanje i štucanje imamo i kada podrigne i kada ne podrigne
Mame, zene, kraljice, Sretan vam Dan zena.. i kako su meni jednom napisali, da uvijek imamo sto da obucemo i pred kim da se svucemo.. 😘
Aymee
Sretan svima!!! 😍 i nasim najmanjim zenicama
url=https://lilypie.com]
Sretan dan zena!
Kaze meni moja curica, 'mama necu bit zena' kad sam joj cestitala..
Mirjanos, ja dizem malog da podrigne ako se vrpolji i ako je nemiran nakon dojenja. Stucanje ce s vremenom prestat, vecinom tak mali hlapljivo jedu pa zato stucaju.
Moj mali je prehladen, nos mu je katastrofa. Odbija dojiti a ja sam pred mastitisom tako da izdajam malo da me ne boli toliko..
Frau i Masal cestitam vam! ❤ Puno srece i zdravlja vama i bebicama!
Dea bas mi je zao, i mi se mucimo s nosicem jos uvijek 😞 Kako se izdajas?
Svim klokanicama sretan dan zena! 😘💐
Frau i Masal cestitam vam! ❤ Puno srece i zdravlja vama i bebicama!
Dea bas mi je zao, i mi se mucimo s nosicem jos uvijek 😞 Kako se izdajas?
Svim klokanicama sretan dan zena! 😘💐
Rucno, topli oblog, masaza uljem i izdajanje iako ne izdajam velike kolicine, samo da popusti pritisak.. Iza toga hladan oblog. Nadam se da ce ga brzo proc i da necu dobit mastitis. Sad bi mi samo to jos falilo. Idemo danas kod dr da ga pregleda jer imam dojam da ide sve gore a ne bolje..
Joj draga da bas bi bilo grozno da ti sad dobijes kakvu upalu 😞 Molim te javi kako je proslo kod doktora, nama se ta prehlada nikako ne povlaci, mali mi kaslje i kise a iz nosa izvlacim zelene smrklje jer sa fizioloskom nista nije islo van, cujem da je zastopan pa smo kupili aspirator. Preko noci je najgore ..
Sortiraj odgovore
Najstariji