Ima li ova trudnoca kraj?
Uzivaj jos malo.. spavanju "na zahtjev" jer dolazi "hranjenje na zahtjev".. odmoru "po potrebi", dolazi "odmor ako i kad uhvatis vremena"... bebe su zapravo predivne.. ali zahtjevaju barem 5 ruku, 4 noge, minimalno dvije glave i jedno veliko ❤
Aymee
Uzivaj jos malo.. spavanju "na zahtjev" jer dolazi "hranjenje na zahtjev".. odmoru "po potrebi", dolazi "odmor ako i kad uhvatis vremena"… bebe su zapravo predivne.. ali zahtjevaju barem 5 ruku, 4 noge, minimalno dvije glave i jedno veliko ❤
Imam dvogodišnjakinju doma ... sve je na zahtjev ali ne na moj . Čestitke svim curkama.
Uzivaj jos malo.. spavanju "na zahtjev" jer dolazi "hranjenje na zahtjev".. odmoru "po potrebi", dolazi "odmor ako i kad uhvatis vremena"… bebe su zapravo predivne.. ali zahtjevaju barem 5 ruku, 4 noge, minimalno dvije glave i jedno veliko ❤
Imam dvogodišnjakinju doma … sve je na zahtjev ali ne na moj. Čestitke svim curkama.
Zasto onda cekas kraj? 😋 Uzivaj dok je jos kratko sve "na jedan zahtjev"..
Da, da, mi smo se zimske "izredale"... a vas tek cekaju veselja, hahaha.. al makar ce vam biti ljepse vrijeme nego nama..
Aymee
Imam dvogodišnjakinju doma … sve je na zahtjev ali ne na moj. Čestitke svim curkama.
Da, da, mi smo se zimske "izredale"… a vas tek cekaju veselja, hahaha.. al makar ce vam biti ljepse vrijeme nego nama..
Mislim da razumijem Ikry… I ja sam jedva cekala kraj jer je po meni po cijele dane skakao poludjeli jednogodisnjak! :) Pa mi je s trbuhom postalo dosta tesko njega dizati i presvlaciti i trcati za njim… Sad bez obzira na bebaca koji ima svoje zahtjeve, puno mi je lakse… Zato je razumijem potpuno s obzirom da ima malo dijete…
url=https://lilypie.com]
Da, da, mi smo se zimske "izredale"… a vas tek cekaju veselja, hahaha.. al makar ce vam biti ljepse vrijeme nego nama..
Mislim da razumijem Ikry… I ja sam jedva cekala kraj jer je po meni po cijele dane skakao poludjeli jednogodisnjak! :) Pa mi je s trbuhom postalo dosta tesko njega dizati i presvlaciti i trcati za njim… Sad bez obzira na bebaca koji ima svoje zahtjeve, puno mi je lakse… Zato je razumijem potpuno s obzirom da ima malo dijete…
Hahaha, ok, ja nisam to s te strane gledala, ipak mi je ovo prvo deriste. Imate cure pravo. 😘
Aymee
Evo me!!!! Lota nam je dosla u 10.17. Porod je prosao brzo za prvorotkinju. Puko mi je vodenjak sinoc, dosli u bolnicu, tu su me do jutra ostavili. Zlopasa me pregledao u 7.20. I ustanovio da sam 5 prstiju otvorena. Pozvali dragog i dali mi drip. Sam cin poroda je gledao cijeli jedan razred 😂😂😂😂 klinci na praksi su bili odusevljeni!!! Imam samo 1 sav, i vec sjedim i jedem kao i obicno 😊 ubila sam cijeli rucak, kekse i jos gladujem… 😁 cekam da mi dovedu L da provedem prvo vrijeme s njom…
Cestitke hrabroj mami i malenoj curki😚😚😚
Draga moje mamite,mi smo stigli 12.02. nakon samo četiri sata,trudova i brzog ali bolnog poroda,sada smo tri tjedna i vec je dobila kilogram onda znate da je stalno na sisi,spavanje uzas,jos nismo narodne sa tim,bude dobrih i manje dobrih dana.Malo su me prali hormoni pa sam par dana samo nekontrolirano plakala jer sam sama s djecom i odbrojavam dane da se muž vrati sa terena,bas je tesko ali izdržat cemo
Cestitamo Masa!!!! Malena je bombon 😍 jos su te i hormoji napali... Samo hrabro, mozemo mi sve same kad se tako poslozi!! Bitno da smo zdrave i mi i bebe 😚
url=https://lilypie.com]
Draga moje mamite,mi smo stigli 12.02. nakon samo četiri sata,trudova i brzog ali bolnog poroda,sada smo tri tjedna i vec je dobila kilogram onda znate da je stalno na sisi,spavanje uzas,jos nismo narodne sa tim,bude dobrih i manje dobrih dana.Malo su me prali hormoni pa sam par dana samo nekontrolirano plakala jer sam sama s djecom i odbrojavam dane da se muž vrati sa terena,bas je tesko ali izdržat cemo
Mašal cestitke za mrvicu i mamu borca. Normalno je da te pucaju hormoni, mene jos i sad, nakon 2 mjeseca drze.. 💖
Aymee
Draga Frau čestitamoooo. Lota dobro nam dosla. Mamice brz oporavak želimo.
Sortiraj odgovore
Najstariji