Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2018. 13:40

A za publiku,ne bi ja to mogla hahahahaha

• Frau_Mund6
    05. Ožujak 2018. 13:49

Ma ni ja nebi da sam imala vremena birat... ali ovak kad je dosao trenutak, moglo ih je biti jos 30, nebi ni primjetila... dragi se sinoc nije htio druzit sa mnom..  veli cekam da rodis..  i ja se krenem k njemu umiljavat za spavanje kad ono piskim u krevet 😁 nis otisla se presvuc i dok sam dosla ponovno u dnevni, opet mi je pobjeglo 😂😂😂 ja bi se opet isla presvuc da on nije pitao da nije vodenjak 😀 

url=https://lilypie.com]

dea32
    05. Ožujak 2018. 14:03

Frau, cestitam! Odlican porod! Uzivaj u svojoj djevojcici.
    Bas si me nasmijala sa ovim presvlacenjem.. 

• Aymee
    05. Ožujak 2018. 14:55

Draga Lota i Frau, cestitke od srca za lijepi porod! 😘 Kako kaze Dea, zacoprale smo te, 🤣 Dobar tek, lijepo papajte, 😎 Mislim da je od tog Zlopase kcer isla sa mnom na faks, ako je tip iz V. Gorice. 

Aymee

-Tea-
    05. Ožujak 2018. 15:15

Cestiam Frau!!!!!!! Malenoj puuuno zdravlja i srece a tebi-brz oporavak!!! :-*

• Frau_Mund6
    05. Ožujak 2018. 15:30

Hvala zene 😉 javim se sa dojmovima i pitanjima... sad cekam samo da ju dovedu da se druzimo i upoznako 😍

dea32
    05. Ožujak 2018. 18:31

Aymee

Draga Lota i Frau, cestitke od srca za lijepi porod! 😘 Kako kaze Dea, zacoprale smo te, 🤣 Dobar tek, lijepo papajte, 😎 Mislim da je od tog Zlopase kcer isla sa mnom na faks, ako je tip iz V. Gorice.

I zg-a je Zlopasa, kcer mu studira, logicno, medicinu. (I on i zena su doktori)

ikyri
    05. Ožujak 2018. 20:06

Ima li ova trudnoca kraj?

• Aymee
    05. Ožujak 2018. 20:07

dea32

Aymee

A onda nije. Ima neki Zlopasa al nemam pojma koja grana med iz V. Gorice.. bar mislim da je dr., sad ngsdm sigurna.. a tesko me zbundti dok gledam dijete kako napokon spava.. hahahaha

Aymee

• Aymee
    05. Ožujak 2018. 20:14

Aymee

dea32

Aymee

A onda nije. Ima neki Zlopasa al nemam pojma koja grana med iz V. Gorice.. bar mislim da je dr., sad ngsdm sigurna.. a tesko me zbundti dok gledam dijete kako napokon spava.. hahahaha

E da, pobrkala sam.. Nije joj tata dr.. sad ju zvala.. pitala me na kojim sam drogama da i njoj dam malo, hahahaha.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.