Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    18. Siječanj 2018. 23:31

Orangina

Upravo ostavila 50€ u Lidlu i sad se grizem, gdje mi je pamet…😖 ubit ce me dragi 😂

Dobro pazi na temperature na kojima se pere. Uzela sam dva para štrampli za dijete od dvije godine koje su se nakon pranja stisle tako da ih ni novorođenče ne može obući.

neo
    18. Siječanj 2018. 23:42

Cestitam na novim bebicama 😀
    Hvala na savjetima...
    I moj ima dosta kosice a nije me pratila zgaravica kroz trudnocu.

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    18. Siječanj 2018. 23:45

Barbi13

Javljam se ko padobranac,imala sam isti problem.Cice po cijeli dan zraci nikako grudnjak i obavezno izdajat koliko god boli neka ti muz pomogne jer ima jaci stisak,uzasno boli ali proci ce.Sretno

Ne bih se s ovim složila nikako. Uz jače stiskanje može doći do oštećenja tkiva. Ne znam što onda slijedi, i može li se zakomplicirati, ali ne bi trebalo raditi pritisak do boli. Prije pokušati možda češće puta ili pustiti si nešto što bi bio okidač za refleks otpuštanja mlijeka (video bebe, beba koja plače, razmišljati intenzivno o bebi, ili takvo što).

MamaTroje
    18. Siječanj 2018. 23:53

Aymee

Nemam temp zasad, ali s mlijekom nesto nije ok. Cim bi ga pojeo, povratio bi ga u mlazu dok ad nije. Tako da nesto je. Vidjet cu sutra kad nam sestra dodje ali necu od djeteta raditi pokusnog kunica i testirati na njemu kako ce reagirati na mlijeko.. jedino mi je vazno da bude zdrav.

To zvuči kao reflux, tako kada dijete povraća u mlazu. Događa se zbog mišića koji spaja želudac i jednjak, jer još nije potpuno čvrst. Zbog toga ili nekog sličnog fizičkog uzroka. Adaptirano je navodno gušće pa ga je teže povratiti. 

Orangina
    19. Siječanj 2018. 10:00

Frau_Mund6

Orangina, super su ti stvarcice i nemoj se gristi… ionak bi lova otisla 😁 koliko se sjecam ti nisi htkela znati spol… ovdje mi izgleda vecinom muska robica 😁 ili se varam?!?!?
    Ja sam veceras imala zensko druzenje i napucala se svega i svacega… a mislila sam sutra odradit guk profil… muci me kaj i u subotu imam rockas… opet hrane u izobilju… ovo postaje komplicirano 🤣🤣🤣🤣

Hehe jos uvijek neznamo sto je, za muske stavljaju vise neutralnih boja pa su deckici na pakiranjima, kupujemo bijelo, bez, sivo, narancasto, zeleno, crno (mali darker/darkerica 😂) ali nasla sam i neke stvari na dobrom popustu pa me nije bilo briga koja je boja, imam crvene i plave bodije. 

Super za druzenje, a u sub.je tvoj rodendan? Samo hrabro 😜

Orangina
    19. Siječanj 2018. 10:04

MamaTroje

Orangina

Upravo ostavila 50€ u Lidlu i sad se grizem, gdje mi je pamet…😖 ubit ce me dragi 😂

Dobro pazi na temperature na kojima se pere. Uzela sam dva para štrampli za dijete od dvije godine koje su se nakon pranja stisle tako da ih ni novorođenče ne može obući.

Grozno! Hvala na savjetu, pazit cu a nadam se da nece svekrva prati na 90°..najbolje da samo ja perem robu 😂 

Inace dobro jutro cure, kako ste? Kod mene tmurno, kisa...sto se kuha danas? 

• Frau_Mund6
    19. Siječanj 2018. 10:12

Dobro jutro svima 😉
    Orangina, nije moj rodendan, frendica slavi. Babinjak! Tamo su uvijek dobri tulumi 😃
    Robica je preslatka, teebas biti ponosna 😘
    I ovdje je tmurno, nekakva kisa pomalo pada... za hranu nemam pojma, zaletit cu se do ducana po neko povrce.. primam prijedloge  😊

-Tea-
    19. Siječanj 2018. 10:13

Orangina

Frau_Mund6

Orangina, super su ti stvarcice i nemoj se gristi… ionak bi lova otisla 😁 koliko se sjecam ti nisi htkela znati spol… ovdje mi izgleda vecinom muska robica 😁 ili se varam?!?!?
    Ja sam veceras imala zensko druzenje i napucala se svega i svacega… a mislila sam sutra odradit guk profil… muci me kaj i u subotu imam rockas… opet hrane u izobilju… ovo postaje komplicirano 🤣🤣🤣🤣

Hehe jos uvijek neznamo sto je, za muske stavljaju vise neutralnih boja pa su deckici na pakiranjima, kupujemo bijelo, bez, sivo, narancasto, zeleno, crno (mali darker/darkerica 😂) ali nasla sam i neke stvari na dobrom popustu pa me nije bilo briga koja je boja, imam crvene i plave bodije.

Super za druzenje, a u sub.je tvoj rodendan? Samo hrabro 😜

Ma ne sekiraj se oko boja! :) Moj mali je naslijedio dosta robice od moje necakinje, i njena roba je uglavnim bila bijela, zelena, plava… A seka je znala da ce dobiti curicu.
    A iskreno-meni je bas bezveze decki-plavo, cure-roza.
    Moj mali npr. obozava crvenu boju! 

-Tea-
    19. Siječanj 2018. 10:16

Uf, ni ja neznam sta bih kuhala svaki dan… Mislim da cu danas punit sampinjone,  ispeci malo ombola i napravit krumpir u rerni… 

Orangina
    19. Siječanj 2018. 10:35

@Frau jucer kod nas bio bolonjez uz salatu, ostalo je i za danas a sinoc bila krem juha od bundeve, krumpira i mrkve. Mislim mozda skuhati djuvec za veceru, to je puno povrca mozes staviti sto god imas. Samostalno ili kao prilog 😉 Neka riba i spinat ili krumpir-blitva..

@Tea bas to, nisam nasla bijeli foto album, sve je rozo baby girl a plavo baby boy. Crvena boja mi je cool jer moze biti za oboje 😊 Sad me gustiras sa punjenim sampinjonima, to obozavam mljac! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.