Frau joj grozno sto te muce s tim pikanjem stvarno. Koliko ces dugo morati tako?
Tea propustila sam ali zasto se odrices slatkog? Zbog linije ili? 😜 Ja bi nekog ubila da mi sad zabrani slatko 😂😂 Slatko i kiselo to me vuce skrooooz….sve citruse jedem, cijedim limun i grejp i tako popijem bez secera, neznam zasto mi toliko pase kiselo i gorko
Ma kao jednom mjesecno se provjerava, e sad ak ovo bude ok, mozda me vise niti ne salju da vadim jer cu biti vec pred kraj trudnoce... al tko ce ga znati...
Tea, mene zgaravica stalno muci, vise bas nista ne pomaze... ni bademi, ni soda, ni dumbir, ni lezanje na visokom... stvarno koma! Valjda je to sad od trbuha i trebam zgurat da rodim. Prezivjet cemo jos malo 😉
url=https://lilypie.com]
Ahh zao mi je sto ti nista ne pomaze, onda jos malo izdrzi Tea pa udri po slatkom 😁
Ja neznam dali je normalno ali meni beba u trbuhu puno i cesto stuca. Prije je znalo biti jednom na dan i ne svaki dan ali sad stalno... Pregled ce biti u nedjelju
Ahh zao mi je sto ti nista ne pomaze, onda jos malo izdrzi Tea pa udri po slatkom 😁
Ja neznam dali je normalno ali meni beba u trbuhu puno i cesto stuca. Prije je znalo biti jednom na dan i ne svaki dan ali sad stalno… Pregled ce biti u nedjelju
Orangina sve je to normalno i kad se rodi ce ti cesto stucat,evo ja imam jednu stucalicu koja je stalno stucala u busi i sad dva do tri puta dnevno stucka.Od srca ti zelim brz i bezbolan porod😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja neznam dali je normalno ali meni beba u trbuhu puno i cesto stuca. Prije je znalo biti jednom na dan i ne svaki dan ali sad stalno… Pregled ce biti u nedjelju
Orangina sve je to normalno i kad se rodi ce ti cesto stucat,evo ja imam jednu stucalicu koja je stalno stucala u busi i sad dva do tri puta dnevno stucka.Od srca ti zelim brz i bezbolan porod😘😘😘
Znaci mozda me ceka jedna velika stucalica hehe!
Puno hvala Barbi ❤
Frau joj grozno sto te muce s tim pikanjem stvarno. Koliko ces dugo morati tako?
Tea propustila sam ali zasto se odrices slatkog? Zbog linije ili? 😜 Ja bi nekog ubila da mi sad zabrani slatko 😂😂 Slatko i kiselo to me vuce skrooooz….sve citruse jedem, cijedim limun i grejp i tako popijem bez secera, neznam zasto mi toliko pase kiselo i gorko
Ma kao jednom mjesecno se provjerava, e sad ak ovo bude ok, mozda me vise niti ne salju da vadim jer cu biti vec pred kraj trudnoce… al tko ce ga znati…
Tea, mene zgaravica stalno muci, vise bas nista ne pomaze… ni bademi, ni soda, ni dumbir, ni lezanje na visokom… stvarno koma! Valjda je to sad od trbuha i trebam zgurat da rodim. Prezivjet cemo jos malo 😉
Znaci ako ne jedem slatko, i dalje imam zgaravicu, ali mi pomaze RefluSTAT, a ako jedem slatko mogu popit kutiju RefluSTAT-a i umirem cijelu noc… takvo je trenutno st(r)anje.
uh
Ma kao jednom mjesecno se provjerava, e sad ak ovo bude ok, mozda me vise niti ne salju da vadim jer cu biti vec pred kraj trudnoce… al tko ce ga znati…
Tea, mene zgaravica stalno muci, vise bas nista ne pomaze… ni bademi, ni soda, ni dumbir, ni lezanje na visokom… stvarno koma! Valjda je to sad od trbuha i trebam zgurat da rodim. Prezivjet cemo jos malo 😉
Znaci ako ne jedem slatko, i dalje imam zgaravicu, ali mi pomaze RefluSTAT, a ako jedem slatko mogu popit kutiju RefluSTAT-a i umirem cijelu noc… takvo je trenutno st(r)anje.
znas one babske price kao beba ima puno kose ako te zgaravica muci...ti bi onda mogla matovilku rodit😂😂😂 koliko te muci..
uhFrau joj grozno sto te muce s tim pikanjem stvarno. Koliko ces dugo morati tako?
znas one babske price kao beba ima puno kose ako te zgaravica muci…ti bi onda mogla matovilku rodit😂😂😂 koliko te muci..
E da, po tome ce mali bit metalac s kosom do ramena kad se rodi!!! :) Ce bit odmah tatina kopija!!
Cure, prije svega mi je zao sto su moji postovi potaknuli nepotrebnu raspravu. Ne bih htjela da to ide dalje. Sve smo mi majke i sve mi volimo svoju djecu neovisno o nacinu hranjenja. Briga o tome da nam je dijete sito i zadovoljno nas cini majkama..
Meni je danas bila ona druga patronazna. Zena je super i zao mi je sto nije moja, 😫 Mozda do nekih stvari ne bi ni doslo. Vagala nas je i od izlaska iz bolnice je dobio 450 grama a to je za 11 dana. Sad sam ja mirnija..
Marijana, zelim ti svu srecicu sutra i da sve prodje cim bolje. Javi nam svakako.
Frau, Aleksandar drzi fige da sve prodje cim bolje sa bockanjem, 😉 Neces vjerovati kako brzo ce ti sve to proletiti, neces se ni okrenuti. ❤
Aymee
Thnx Aymee, bit ce to sve ok 😉 sad mi je puno lakse... ljubi Aleksandra od mene 😘
Upravo ostavila 50€ u Lidlu i sad se grizem, gdje mi je pamet...😖 ubit ce me dragi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji