Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    18. Siječanj 2018. 14:16

Mela- odricem se jos tih 2 tjedna (ili dok malac odluci izaci) i onda cu umjesti da izgubim kile, ostat na pvih +11!

Frau-bas mi je zao sta imas tolike probleme sa secerom… samo nek bude sve ok do poroda pa navali! 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    18. Siječanj 2018. 14:17

😁 jos malo pa cu i ja rodit!!! Kad se sve izredate 😂😂😂😂 po popisu smo skoro pa na pola... ne znam koliko nas je bilo ali 9 je vec rodilo, ne mogu vjerovat!!! 

Orangina
    18. Siječanj 2018. 14:19

Marijana07

Pozz svima..samo da javim ja sutra u 8 idem na inducirani…..naaapppookkoonn!!😀

Marijana sretno! Kakav je osjecaj znati da ces sutra postati mama? 😘 

-Tea-
    18. Siječanj 2018. 14:21

Frau_Mund6

😁 jos malo pa cu i ja rodit!!! Kad se sve izredate 😂😂😂😂 po popisu smo skoro pa na pola… ne znam koliko nas je bilo ali 9 je vec rodilo, ne mogu vjerovat!!!

Daaaa,samo su cure krenule odjednom!!! Meni je proletilo ovih 9 mj… I cini mi se da bi i ovaj malac mogao ranije van kao i prvi… Bas imam neki osjecaj… Trbuh mi se ocito spustio jer konacno disem kako treba, a zadnje dane se sve cudno osjecam… 

Orangina
    18. Siječanj 2018. 14:24

Frau joj grozno sto te muce s tim pikanjem stvarno. Koliko ces dugo morati tako? 
    Tea propustila sam ali zasto se odrices slatkog? Zbog linije ili? 😜 Ja bi nekog ubila da mi sad zabrani slatko 😂😂 Slatko i kiselo to me vuce skrooooz....sve citruse jedem, cijedim limun i grejp i tako popijem bez secera, neznam zasto mi toliko pase kiselo i gorko

Marijana07
    18. Siječanj 2018. 14:25

Orangina

Marijana07

Pozz svima..samo da javim ja sutra u 8 idem na inducirani…..naaapppookkoonn!!😀

Marijana sretno! Kakav je osjecaj znati da ces sutra postati mama? 😘

Hahah hvala..ma super osjecaj..prvi put sam nekako bila vise uzbudena.. a sad kad znam kud idem i kako je to...samo cekam da se sve zavrsi i da beba bude tu..i da je sve ok....4 nas je sutra naruceno za inducirani i smjestili su nas u predradaonu do jutra jer nema mjesta u sobama😀 biti ce veselo nocas😂😂

-Tea-
    18. Siječanj 2018. 14:28

Orangina

Frau joj grozno sto te muce s tim pikanjem stvarno. Koliko ces dugo morati tako?
    Tea propustila sam ali zasto se odrices slatkog? Zbog linije ili? 😜 Ja bi nekog ubila da mi sad zabrani slatko 😂😂 Slatko i kiselo to me vuce skrooooz….sve citruse jedem, cijedim limun i grejp i tako popijem bez secera, neznam zasto mi toliko pase kiselo i gorko

Zbog zgaravice… Jer mi slatko napravi toliku kiselinu da mi ni  RefluSTAT ne pomaze pa po noci crkavam… U biti je najgora cokolada… Vise mi nis ne pase jesti. Sve nesto samo sprckam za rucak, a veceru nemogu ni pogledati… Tako da ove zadnje tjedne nisam ja mislim ni kilu dobila… Bas nemogu jesti, pogotovo zadnjih 5-6 dana. Mislim da se tijelo priprema… 

Mela
    18. Siječanj 2018. 14:31

Tea0801

Mela- odricem se jos tih 2 tjedna (ili dok malac odluci izaci) i onda cu umjesti da izgubim kile, ostat na pvih +11!

Frau-bas mi je zao sta imas tolike probleme sa secerom… samo nek bude sve ok do poroda pa navali!

Hahahhaha, svaka čast :-) Poslije posljednjeg vaganja ne smijem ni stati na vagu 

Orangina
    18. Siječanj 2018. 14:37

@Marijana ti vec jesi mama, zaboravila sam sorry, eto ja se nadam da sve prode brzo i dobro pa cete se sutra maziti. A smjestaj u predradaoni koma, mora da cete se naslusati zena koje radaju 😂 
    @Tea bas mi je zao da te muci zgaravica, cula sam da nekim zenama prode kad se beba spusti 😕 Jesi probala jesti bademe? I jesti male obroke polako, ne lezati nakon jela i uvijek lezati na povisenom npr.na 2 jastuka

-Tea-
    18. Siječanj 2018. 14:48

Orangina

@Marijana ti vec jesi mama, zaboravila sam sorry, eto ja se nadam da sve prode brzo i dobro pa cete se sutra maziti. A smjestaj u predradaoni koma, mora da cete se naslusati zena koje radaju 😂
    @Tea bas mi je zao da te muci zgaravica, cula sam da nekim zenama prode kad se beba spusti 😕 Jesi probala jesti bademe? I jesti male obroke polako, ne lezati nakon jela i uvijek lezati na povisenom npr.na 2 jastuka

Beba se spustila,al nije bolje… Moram ti priznati da sam pokusala sve zivo… Sve "babske" savjete i narodne lijekove, pa i lijekove iz apoteke koje se smije uzimati u trudnoci… Bademi su mi neko vrijeme pomagali,ali vise nazalost ne… Bas mi je i dr.rekla da cu morat istrpiti… 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.