Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    18. Siječanj 2018. 19:08

Orangina

Upravo ostavila 50€ u Lidlu i sad se grizem, gdje mi je pamet…😖 ubit ce me dragi 😂

Ma nemas se sta gristi. Nisi nakupovala gluposti nego ono sta ces koristiti!!!

url=https://lilypie.com]

neo
    18. Siječanj 2018. 20:12

Curle da vam.se javim...ima li novih bebica? Nisam vas citala sad par dana pa nosam u toku.
    Mi smo dobro,spavamo i puno jedemo. Imam malog prozdrljivca. Kombiniram dojenje,izdajanje malo dohrane. 
    Zna koja na koji nacin da si povrcam mlijeko?

• Aymee
    18. Siječanj 2018. 20:13

Orangina

Upravo ostavila 50€ u Lidlu i sad se grizem, gdje mi je pamet…😖 ubit ce me dragi 😂

A sto je ovo u gornjem desnom kutu? Ne mogu razaznati.. 

Aymee

Orangina
    18. Siječanj 2018. 21:09

@Tea uf znam da ce koristiti ali treba gledat svaki euro za druge stvari... Neznam kako u Hrvatskoj ali ovdje na popustu pelene Pampers 1.5kn komad, ista cijena su i Lidlove pelene.

@Neo evo imamo dvije bebice nakon tebe, Teddy i Pixii rodile 😊 Za "proizvodnju" mlijeka sam citala na jesenskim bebama o piskavici, valjda ima caj ili kapsule. 
    https://plant.hr/grcka-piskavica-dojenje-proizvodnja-mlijeka/ pij sto vise tekucine i nudi bebi sisu sto vise ako mozes

@Aymee to je kao dekica/jastuk za nosenje sa otvorima za pojas u auto sjedalici/nosiljci 
    https://www.lidl.fr/fr/nos-offres.htm?articleId=12581

-Tea-
    18. Siječanj 2018. 21:25

Orangina

@Tea uf znam da ce koristiti ali treba gledat svaki euro za druge stvari… Neznam kako u Hrvatskoj ali ovdje na popustu pelene Pampers 1.5kn komad, ista cijena su i Lidlove pelene.

Ja sad za malog uzimam pampers vel.5 i 100 kn je 50 kom… Ove manje su nesto povoljnije jer ima vise komada u pakiranju a cijena je isto oko 100, 100 i nesto kn… Ovisi kako gdje. Ja kupujem u DM-u jer uvijek imam neke popuste na bonove i karticu…
    A znam da se treba stediti. Ja i dragi oboje radimo u firmi di su poceli ne isplacivati place…ajde, bar ja fobijem od HZZO-a nesto…… tako da sve kuzim…

Mela
    18. Siječanj 2018. 21:55

Tea0801

Marijana07

uh

Tea0801

Frau_Mund6

Orangina

Frau joj grozno sto te muce s tim pikanjem stvarno. Koliko ces dugo morati tako?
    Tea propustila sam ali zasto se odrices slatkog? Zbog linije ili? 😜 Ja bi nekog ubila da mi sad zabrani slatko 😂😂 Slatko i kiselo to me vuce skrooooz….sve citruse jedem, cijedim limun i grejp i tako popijem bez secera, neznam zasto mi toliko pase kiselo i gorko

Ma kao jednom mjesecno se provjerava, e sad ak ovo bude ok, mozda me vise niti ne salju da vadim jer cu biti vec pred kraj trudnoce… al tko ce ga znati…
    Tea, mene zgaravica stalno muci, vise bas nista ne pomaze… ni bademi, ni soda, ni dumbir, ni lezanje na visokom… stvarno koma! Valjda je to sad od trbuha i trebam zgurat da rodim. Prezivjet cemo jos malo 😉

Znaci ako ne jedem slatko, i dalje imam zgaravicu, ali mi pomaze RefluSTAT, a ako jedem slatko mogu popit kutiju RefluSTAT-a i umirem cijelu noc… takvo je trenutno st(r)anje.

znas one babske price kao beba ima puno kose ako te zgaravica muci…ti bi onda mogla matovilku rodit😂😂😂 koliko te muci..

E da, po tome ce mali bit metalac s kosom do ramena kad se rodi!!! :) Ce bit odmah tatina kopija!!

Hahahahah što si me slatko nasmijala :

Mela
    18. Siječanj 2018. 21:58

Orangina

Bome svega si kupila, što te briga, bitno je da će bebi koristiti.

dea32
    18. Siječanj 2018. 22:42

Orangina

Vjeruj mi da je kod nas to jos skuplje od 50€. Hlacice i bodici su po 40kn, odjelce oko 50/60kn, dekica za sjedalicu jos skuplja.. Sve skupa vise od cca 350 kn koliko je 50€.. 

neo

Curle da vam.se javim…ima li novih bebica? Nisam vas citala sad par dana pa nosam u toku.
    Mi smo dobro,spavamo i puno jedemo. Imam malog prozdrljivca. Kombiniram dojenje,izdajanje malo dohrane.
    Zna koja na koji nacin da si povrcam mlijeko?

Mozes i nabavit sjemenke piskavice pa raditi caj, ali nemoj se zacuditi ako krenes imati miris po njoj. Kazu da je za potpuni ucinak potrebno da ti znoj i urin smrde na piskavicu..
    Vezano za zgaravicu- sa prvom curom nisam uopce imala zgaravicu i mala je bila celava. Sad u drugoj sam umirala od zgaravice, mali ima dosta kose.. S druge strane, moja sestra je imala uzasne zgaravice a svo troje su bili celavi. Tako da to nema bas veze, kako se poklopi..

• Frau_Mund6
    18. Siječanj 2018. 23:27

Orangina, super su ti stvarcice i nemoj se gristi... ionak bi lova otisla 😁 koliko se sjecam ti nisi htkela znati spol... ovdje mi izgleda vecinom muska robica 😁 ili se varam?!?!?
    Ja sam veceras imala zensko druzenje i napucala se svega i svacega... a mislila sam sutra odradit guk profil... muci me kaj i u subotu imam rockas... opet hrane u izobilju... ovo postaje komplicirano 🤣🤣🤣🤣 

MamaTroje
    18. Siječanj 2018. 23:30

Drage sve, ja sam upravo podrignula želučanu kiselinu. Da se ubiješ. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.