Bome, sve smo u istome kosu, mene takoder svaku vecer peru ti lazni trudovi i stalno imam stolice, ali bebac je jos uvijek dosta aktivan pa nekako ne vjerujem da ce jos.. i da, imam neke nalete energije, kucu sam pozlatila, ali opet samo da mi je nekog posla i da mi vrijeme prode! :))
I ja takoder sutra imam pregled, pa cemo vidjeti sto dalje.. nadam se da ce me uskoro ostaviti, ali necu nositi torbu posto sam 15min od bolnice pa se stignem vratiti :D
…a ja opet nikakve trudove..stolica nista…samo mi je prije par dana onaj sluzni cep ispao..i to je to…da nemam ovaj trbuh nebi ni znala da sam trudna😀..stalno sam u nekom pokretu …puno setam…krecem se…vozikam po gradu..sve u nadi kao krenuti ce nesto…ali nista…
Ja imam obilniji iscjedak nego inace, ali ne vjerujem da je to taj sluzni cep...ili se mozda varam?
Takoder i ja haha,sve u nadi da ce se poceti dogadati nesto, kad ono nista jos..
Nazalost cure, sve te kapi nemaju ucinka.. Grcevi su sastavni dio sazrijevanja bebinih crijeva. Kapi sluze samo da umire nasu savjest, kao napravili smo sve da olaksamo a zapravo taman kad sve isprobamo grcevi prestaju. Proci ce, treba bit strpljiv i to je to. A i bebama najmanje trebaju kapi sa okusom umjetne banane i sl kemija..
Slažem se s ovim iz razloga što u kapi stavljaju kulturu koju su izlučili iz mm. Tako ako majka doji dijete ionako to već prima u obliku koji mu treba.
Ja imam obilniji iscjedak nego inace, ali ne vjerujem da je to taj sluzni cep…ili se mozda varam?
Takoder i ja haha,sve u nadi da ce se poceti dogadati nesto, kad ono nista jos..
Sluzni cep je drugaciji od obicnog iscjetka. Vise je rastezljiv, gust, sluzav i prosaran kao krvavim zilicama. I moze bit da ispadne stvarno velik komad (velicine tampona), a moze ispadati i u manjim dijelovima…

url=https://lilypie.com]
Sluzni čep je gotovo kao ono kad želatinu ubaciš u malo vode pa se stisne prije nego je pomiješaš sa kremom. Možda ne toliko čvrst, ali prilično.
Curke, koja ima nas popis? onaj s imenima, terminima?
nekako mi se cini da samo nas par imamo termin kraj 2mj. početak 3mj. sve ste sada oko siječnja..:)
nadam se kako cete ostati na grupi da nam dajte savjete kada dodjemo u vasu fazu:) hehehe
p.s. mozda mozemo napraviti i face grupu, frendica kaze da su one tako i lakše im ide dopisivanje, a i sheraju slike bebica jer su napravile zatvorenu grupu...

Curke, koja ima nas popis? onaj s imenima, terminima?
nekako mi se cini da samo naspar imamo termin kraj 2mj. početak 3mj. sve ste sada oko siječnja..:)
nadam se kako cete ostati na grupi da nam dajte savjete kada dodjemo u vasu fazu:) hehehe
p.s. mozda mozemo napraviti i face grupu, frendica kaze da su one tako i lakše im ide dopisivanje, a i sheraju slike bebica jer su napravile zatvorenu grupu…
Ima nas u proljetnicama imamo i face grupu P B 2018 ako cure dopuste da ih malo varaš s nama :)
@ Dijana i ja imam obilniji iscjedak, ali i kod mene jos uvijek nista.
@ Mirjanos imam ja popis, objavim ga kasnije.

Cure su na pocetku ove teme napravile grupu na fejsu prije nego smo se mi ovdje javile, ali je zatvorena i ne moze se vidjeti a nitko od njih se vise ne javlja ovdje..

Evo me iz TA sve je ok, nalaz ne promijenjem...kontrola za 2 tjedna ako ne krene prije
Curke kreirala sam grupu na faceu:)
Z B 2018
ikyri - hvala na info, dosla sam i u P B 2018.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji