Nazalost cure, sve te kapi nemaju ucinka.. Grcevi su sastavni dio sazrijevanja bebinih crijeva. Kapi sluze samo da umire nasu savjest, kao napravili smo sve da olaksamo a zapravo taman kad sve isprobamo grcevi prestaju. Proci ce, treba bit strpljiv i to je to. A i bebama najmanje trebaju kapi sa okusom umjetne banane i sl kemija..
Slažem se s ovim iz razloga što u kapi stavljaju kulturu koju su izlučili iz mm. Tako ako majka doji dijete ionako to već prima u obliku koji mu treba.
Ja imam obilniji iscjedak nego inace, ali ne vjerujem da je to taj sluzni cep…ili se mozda varam?
Takoder i ja haha,sve u nadi da ce se poceti dogadati nesto, kad ono nista jos..
Sluzni cep je drugaciji od obicnog iscjetka. Vise je rastezljiv, gust, sluzav i prosaran kao krvavim zilicama. I moze bit da ispadne stvarno velik komad (velicine tampona), a moze ispadati i u manjim dijelovima…
url=https://lilypie.com]
Sluzni čep je gotovo kao ono kad želatinu ubaciš u malo vode pa se stisne prije nego je pomiješaš sa kremom. Možda ne toliko čvrst, ali prilično.
Curke, koja ima nas popis? onaj s imenima, terminima?
nekako mi se cini da samo nas par imamo termin kraj 2mj. početak 3mj. sve ste sada oko siječnja..:)
nadam se kako cete ostati na grupi da nam dajte savjete kada dodjemo u vasu fazu:) hehehe
p.s. mozda mozemo napraviti i face grupu, frendica kaze da su one tako i lakše im ide dopisivanje, a i sheraju slike bebica jer su napravile zatvorenu grupu...
Curke, koja ima nas popis? onaj s imenima, terminima?
nekako mi se cini da samo naspar imamo termin kraj 2mj. početak 3mj. sve ste sada oko siječnja..:)
nadam se kako cete ostati na grupi da nam dajte savjete kada dodjemo u vasu fazu:) hehehe
p.s. mozda mozemo napraviti i face grupu, frendica kaze da su one tako i lakše im ide dopisivanje, a i sheraju slike bebica jer su napravile zatvorenu grupu…
Ima nas u proljetnicama imamo i face grupu P B 2018 ako cure dopuste da ih malo varaš s nama :)
@ Dijana i ja imam obilniji iscjedak, ali i kod mene jos uvijek nista.
@ Mirjanos imam ja popis, objavim ga kasnije.
Cure su na pocetku ove teme napravile grupu na fejsu prije nego smo se mi ovdje javile, ali je zatvorena i ne moze se vidjeti a nitko od njih se vise ne javlja ovdje..
Evo me iz TA sve je ok, nalaz ne promijenjem...kontrola za 2 tjedna ako ne krene prije
Curke kreirala sam grupu na faceu:)
Z B 2018
ikyri - hvala na info, dosla sam i u P B 2018.
Pixii super, sad samo pomalo i cekaj bebicu 😊
Sto se tice Fejsa ja ga ne koristim, i kad sam se prikljucila ovdje na forum vec je tema bila prazna, cure su se odvojile na Fejs
Sortiraj odgovore
Najstariji