Curke/zene, koje uloske ste pripremile za bolnicu?? Iskustva? jeste puno krvarile? Ja sam inace imala jako obilne menstruacije pa sam na neki nacin pripremljena na to, ali opet ocekujem jos gore od toga.. 🙈🙈
Curke/zene, koje uloske ste pripremile za bolnicu?? Iskustva? jeste puno krvarile? Ja sam inace imala jako obilne menstruacije pa sam na neki nacin pripremljena na to, ali opet ocekujem jos gore od toga.. 🙈🙈
Paloma Ona. Ti su mi se pokazali super nakon prvog poroda. Vir 80 mi nije pasao jer mi je mrezica zapinjala za konce… a cure tu na forumu spominju neke Chicco velike uloske da su odlicni,al njih nemogu komentirati jer nisam probala.
url=https://lilypie.com]
Dijana svakako chicco, obavezno, moj savjet. Da ih nisam imala ne znam kako bi, iskreno. Inace imam obilne menstruacije (uvijek koristim nocne uloske i traju mi po 7 dana), i jako sam puno krvarila nakon poroda. Tako da sam stavljala jedan chicco (iza, gdje su mi savovi) i jedan vir 80 (njega sam stavljala vise naprijed gdje nemam savove), pa bi se oni u jednom dijelu preklopili i to je savrseno funkcioniralo. I evo dosad sam potrošila cijelo pakiranje chicca i 4 pakiranja vira.
@Tea super da je sve uredu, odmah je i tebi lakse. Čuvajte se, da brzo prodje.
Usput pitanje za mame koju su rodile, kad ste vidjeli da vam se stomak spustio, neposredno pred porod ili ranije? Ja imam osjecaj da se ovaj moj spustio, hehehh, ali M kaze da nije.
E da, uključili smo čaj od lista maline, i bas je super za piti sto je najbitnije.
Usput pitanje za mame koju su rodile, kad ste vidjeli da vam se stomak spustio, neposredno pred porod ili ranije? Ja imam osjecaj da se ovaj moj spustio, hehehh, ali M kaze da nije.
Meni se nije niti spustio do kraja prije poroda nego su mi probili vodenjak pa mi se tad tek spustio, tako da ti ne mogu pomoci draga.
Ali mislim da se zenama spusta i koji tjedan prije. :)
Tjedan ili dva prije, ne sjećam se više. Osjetiš da ti se sav teret nekud objesio dolje. Ne znam kako bih to opisala. Bude i lakše, bar meni.
Meni je bilo kao super obilna mjesečnica, a inače imam srednje obilne mjesečnice. Možda je drugačije od žene do žene. Znalo je nakon dva tri tjedna, pa i nakon mjesec dana, ponovno se vratiti krvarenje nakon što bih se opteretila i nosila nešto teško.
Dijana svakako chicco, obavezno, moj savjet. Da ih nisam imala ne znam kako bi, iskreno. Inace imam obilne menstruacije (uvijek koristim nocne uloske i traju mi po 7 dana), i jako sam puno krvarila nakon poroda. Tako da sam stavljala jedan chicco (iza, gdje su mi savovi) i jedan vir 80 (njega sam stavljala vise naprijed gdje nemam savove), pa bi se oni u jednom dijelu preklopili i to je savrseno funkcioniralo. I evo dosad sam potrošila cijelo pakiranje chicca i 4 pakiranja vira.
Tako je i meni uvijek bilo, 7 dana obilnog krvarenja, uzas.. uzela sam si zasad vir 80, ali onda cu pripremiti i chicco za svaki slucaj.. hvala! 😊
Meni se trbuh spustio zadnjih tjedan dana naocigled.
Imala sam trudove na ,7 min sli sada se smiruju tako da nejdem jos nikuda
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji