Teddy super za nalaz 😉 naravno da ce sve biti ok!!!
Cure neka je pisala da pije magnezij klorid, u kojij kolicini? Meni ne pase direkt jer me zgaravica ubija pa sam sad uzela klorid...
url=https://lilypie.com]
Hey Frau, ja sam pila mg klorid (onaj sto kao krupna sol izgleda). Taj se pije na 2 dcl prokuhane i ohladjene vode na vrh cajne zlicice se razmuti i popije. Malo gadniji okus ali meni je taj najbolji bio i prije i za vrijeme trudnoce..
Ja danas zamalo zavrsila u radjaoni. Dr je primijetila da mi nesto curi i poslala me odmah na polikliniku gdje test kristalizacije ima dvosmislen rezultat: slabo pozitivan. To je neki za utvrdjivanje je li plodova voda. Pa sam narucena za 2 dana opet a moram se paziti da mi ne krene jace curiti. Zatvorena skroz, cerviks omeksan.. 🤤 A malo zlato jos visoko i sa laznim nepravilnim trudovima. 😁 Vidjet cemo u petak..
Netko je danas pisao o procjeni bebice.. Danas u 2 h razlike, 2 dr, 2 uzv.. jedan kaze 3600 a drugi 3200.. Toliko o tome.. A za bebu to nije malo.. Zakljucak: samo da bude zivo i zdravo, procjene nas samo bzvz strase..
Aymee
Aymee thnx!! To je dupla doza od onog sto pise na kutiji... hmhmh do sad sam pila 2 direkta dnevno... pa ne znam koliko to tocno zamjenjuje...
Mislim da se visak ionako izmokri van pa nije bad ako ga vise popijem 😁
Jooj i ti si nam vrlo blizu 😄 kako se redate 😂😂😂😂 imam osjecaj da svaki dan jedna rada 😉
Aymee thnx!! To je dupla doza od onog sto pise na kutiji… hmhmh do sad sam pila 2 direkta dnevno… pa ne znam koliko to tocno zamjenjuje…
Mislim da se visak ionako izmokri van pa nije bad ako ga vise popijem 😁
Jooj i ti si nam vrlo blizu 😄 kako se redate 😂😂😂😂 imam osjecaj da svaki dan jedna rada 😉
Ja ga nisam pila iz kutije nego je bio u vrecici i kupljen u specijaliziranoj ljekarni. Radije popij kako ti pise na kutiji, nemoj vise.
Aymee
Pitala sam ginicku zadnji put, da mi se noge grce a pijem magnezoj, rekla je da samo povecam dozu... na kutiji pise da u preporucenoj dozi od pola zlicice ima 307mg magnezija.. a onaj direkt koji sam pila je 375 mg. Pa valjda onda mogu 2x dnevno popit dozu... muci ne sta mi jedna doza nije bila dovoljna... probat cu sa jednom pa cu povecat ako me noge budu grcile
Teddy, super da je bris negativan. Ostalo ce bit ok, vjeruj.
Aymee, pripazi se.
Frau, pripazi na kolicinu mg da ti ne potakne probavu. Ja sam od sumeceg imala grceve u trbuhu koji su mi onda potakli i kontrakcije maternice
Teddy, super da je bris negativan. Ostalo ce bit ok, vjeruj.
Aymee, pripazi se.
Frau, pripazi na kolicinu mg da ti ne potakne probavu. Ja sam od sumeceg imala grceve u trbuhu koji su mi onda potakli i kontrakcije maternice
Ajme Dea, kad si to ovako napisala si me bas prepala.. Svakako cu se umiriti ovih dana, tj do petka ujutro. Ne znam jesam li napisala, a vjerojatno nisam, da mi je dr u poliklinici rekao da prema njemu ima dosta plodove vode.. samo da bude sve ok kad se rodi..
Aymee
Dea nisam znala da mi moze naskoditi 😑 ginicka me nije upozorila.. a citala sam da se on izmokri, al nisam citala za trudnocu 🤔 probat cu jednu dozu pa cemo vidjet.. iako me i sad noge znaju grcit
Koliko je opasna ta kolicina plodne vode? Manjak , visak.. nista ne znam o tome
Dea nisam znala da mi moze naskoditi 😑 ginicka me nije upozorila.. a citala sam da se on izmokri, al nisam citala za trudnocu 🤔 probat cu jednu dozu pa cemo vidjet.. iako me i sad noge znaju grcit
Koliko je opasna ta kolicina plodne vode? Manjak , visak.. nista ne znam o tome
Ja nemam manjka nego je dr sumnjala da otice a nije mi puknuo vodenjak nego je mozda negdje ruptura manja. A test je neodredjen. Da budem najiskrenija, ne znam tocne posljedice manjka ili viska ali znam da nije bas dobro.
Sto se grcenja nogu tice, jesi li probala vjezbati misice i rastezati ih? Ne znam koliko si fizicki aktivna. Ako se dobro sjecam napisala si da meditiras. Prakticiras li i jogu uz to? Ja zaista nisam imala previse problema s misicima, grc me jednom u trudnoci uhvatio a "nemirne" noge 3, 4 veceri onih dana kad se nisam istezala. Mg vise ne pijem.
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji