Dazi sretno, sto kaze Dea sada sto vise hodaj da jos vise pomogneš bebici.
Definitivno je sve u našoj psihi. Čuvaj nam se
Dea hvala, i hvala ti na savjetu :))
Hvala Melaa :D
Ja se nadam da ce to sto prije, jer je jedva cekam vidjeti heheh ❤️❤️❤️❤️
Dea hvala, i hvala ti na savjetu :))
Hvala Melaa :D
Ja se nadam da ce to sto prije, jer je jedva cekam vidjeti heheh ❤️❤️❤️❤️
Dazi draga, sretno, usla si u finale, drzi se i neka sve bude u najboljem redu!!! 💖
Aymee
Dazi sretnoo!!! Da sve prođe savršeno za tebe i bebicu!!! ❤️❤️❤️
Dalmatinka čestitam od srca...
I sretno u sve najbolje želim svim curama i našim bebicama u 2018. god...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Dazi 😘 cini se da je tvoj porod jedan od onih idealnih 😁 sretno i cekamo prve vijesti!! 🤗
url=https://lilypie.com]
Cure hvala na informaciji ;) znaci da je normalno... valjda se zdjelica prirema 🤔
url=https://lilypie.com]
Dazi, drzi se i sretno! ❤❤❤
Drage, kako su pregledi prosli? moj mali ima 3500g, a ja sam 37+1, sokirala sam se danas 😂 ne bi to bilo nista strasno da ja nemam sitnu gradu i 155cm, ali eto, bit ce na tatu, tata je visok i jak 😁
Evo ja danas imala prvu kontrolu u TA....nisam otvorena nista..tako da mislim da nista od poroda jos😀sve ok drugo..napravili su mi i bris danas..nalaz ce biti u petak...i tak...bas sam se nadala da sam se pocela otvarati i da cu rodit sto prije😂😂😂😂 dosta mi je trudnoce sad😂😂
Drage moje nista jos. Trudova imam, al krenu pa stanu. Pali su na svake 2,3minute i traju po minutu,i tako bude sat,dva i stane. I onda opet. Ahhh.
Evo ja danas imala prvu kontrolu u TA….nisam otvorena nista..tako da mislim da nista od poroda jos😀sve ok drugo..napravili su mi i bris danas..nalaz ce biti u petak…i tak…bas sam se nadala da sam se pocela otvarati i da cu rodit sto prije😂😂😂😂 dosta mi je trudnoce sad😂😂
Marijana draga ne znaci, ja sam bila 1cm otvorena u petak, i evo danas 5cm hehhe :P
Drage moje nista jos. Trudova imam, al krenu pa stanu. Pali su na svake 2,3minute i traju po minutu,i tako bude sat,dva i stane. I onda opet. Ahhh.Evo ja danas imala prvu kontrolu u TA….nisam otvorena nista..tako da mislim da nista od poroda jos😀sve ok drugo..napravili su mi i bris danas..nalaz ce biti u petak…i tak…bas sam se nadala da sam se pocela otvarati i da cu rodit sto prije😂😂😂😂 dosta mi je trudnoce sad😂😂
Marijana draga ne znaci, ja sam bila 1cm otvorena u petak, i evo danas 5cm hehhe :P
Joj, draga oduzilo se.. Jel ti pukao vodenjak?
Nadam se da ce ubrzo krenut pa produziti do kraja.
Sortiraj odgovore
Najstariji