Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    12. Prosinac 2017. 10:07

Jutro zene 😊 evo i mene!!! Za sada je sve dobro!! Mama je operirana, sve je ok! Ima bolove ali to ce potrajati... bili smo pripremljeni na to. 
    Meni su dali pribor jucer i poslali me doma da budem na dijeti cca 10 dana pa dam krv. Znaci i dalje nista od slakog... sreca je da se moja prehrana inace svodi na kuhanje i puno povrca, tako da osnova nije problem... a ove kolicine, tesko da cu moci postovati, bar sad oko blagdana. 
    Auto, nije rijesen, ostavili smo ga do srijede... 
    Mela  vodenjak!! Sam po sebi nije emotivan, bas obrnuto vodi se razumom i intelektom... moze se dovesti do samoce jer je toliko ekstreman i napredan u svojim idealima da je drugima neshvatljiv 😉 ali svi mi imamo puno znakova pa te vjerojatno neka kombinacija dovodi do emotivnosti 😀 meni su rak-vodenjak najjace energije  😉 tako da iznutra imam stalne napetosti izmedu intelekta i emocija.. svaki nateze na svoju stranu 😂 stalna borba... ali opet sam dobra u socijanim vjestinama... eto mala poduka iz astrologije 😙

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    12. Prosinac 2017. 10:09

Cure, gdje nam je Dalmatinka?!?! Nema je vec par dana... 

• Aymee
    12. Prosinac 2017. 10:41

Frau super da je sve dobro proslo a za dijetu znam da nije lako ali izdrzat ces ti to, 😊
    Sto se emocija tice ja sam u zadnje vrijeme dosta emotivna i cendrava (racica u znaku) i smetaju me sve te tuzne reklame. I da, borim se sa strahovima hoce li sve biti u redu kad moje maleno ugleda ovaj svijet. Inace, do trudnoce nisam brijala na neke emocije jer sam skorpija u podznaku pa bi moji inace tuzni trenuci imali svoj film u glavi: ok, sad malo placi ali nemas zasto, sve ce to proci i digni glavu i ne se.. jer od suza nemas nista, radije se saberi i rijesi to.. 😃

I djelovalo je.. 😆

Da, da, Elena ti si nam uskoro na programu.. 😉

Aymee

Orangina
    12. Prosinac 2017. 11:27

Zene moje, znate za masine za kavu Senseo, Nespresso, Dolce Gusto... E pa nisam znala da postoje masine za adaptirano mlijeko u kapsulama!! Vidjela to u reklami jutros... Masina ima WiFi, Bluetooth sta ti ja znam sta sve ne. Iz kreveta na mobu kliknes i on smucka bocicu. Narucuje nove kapsule kad si pri kraju. 
    https://youtu.be/vsa14BT0y7A I onda vidim da postoji dosta tih vrsta, naravno hit u USA... Pa gdje tehnologija ide, zar nam to treba? 😒

LittleOne
    12. Prosinac 2017. 11:34

Cure ja sam se jutros probudila sva nikakva, nenaspavana, glava me boli, nizak tlak.. Al dobro, to nema veze s trudnocom, takva sam uvijek kod ovakvih promjena vremena. Prekjucer snijeg danas mi ne treba jakna 
    Frau, drago mi je da je sve oke proslo! 

12. Prosinac 2017. 11:58

Frau super za mamu. Najvaznije je da je sve proslo super. 😁 Za dijetu, ajoj bas preko ovih blagdana kolaca hahahh i steta za auto. 
    Orangina ne znam bas da mi se to svidja, ali dobro. Tko voli nek izvoli. Ali nije mi cudno da je to najveci hit u Americi. Ne volim taj narod i njihov nacin zivota ahhh 😥😥

• Frau_Mund6
    12. Prosinac 2017. 12:02

Elena brojimo s tobom 😀

Little, da vrijeme je bas nekako zaj... takoder nisam spavala nocas.. iako umor jos ne osjecm, ali ocekujem popodne  da ce me smlavit.. 

Orangina, ne znam sta bi ti rekla, meni su obicno svi ti uredaji koji stede vrijeme hvale vrijedni... e sad koliko je ovo dobro?!?!? Kakvo je mlijeko, obicno sam za dojenje, ali kad zena ne moze dojit nije mi losa opcija da aparat odradi neke stvari za nas 😁 ali tu voda stoji, kamenac se prima... a mala beba ?!? Hmhm ali za izum svaka cast!!! 😉

Mela
    12. Prosinac 2017. 12:30

MAŠAL

Mela

@Frau nadam se da je jučerašnji dan dobro završio❤

Ne znam da li neka od vas ima problema s kostim,ali mene baš bole zglobovi i koljena. I prije sam imala sličnih problema u ovom periodu, ali sada je bol jači. Možda ne unosim dovoljna kalcija, a bebica uzima sve sebi.

ja sam nekidan osjetila užasne bolove u kostima i to od koljena do dolje,kao da sam ih natukla ali evo sada ništa,možda si malo duže na nogama pa zbog opterećenja

možda je i do toga, ne znam  

Mela
    12. Prosinac 2017. 12:43

Frau_Mund6

Jutro zene 😊 evo i mene!!! Za sada je sve dobro!! Mama je operirana, sve je ok! Ima bolove ali to ce potrajati… bili smo pripremljeni na to.
    Meni su dali pribor jucer i poslali me doma da budem na dijeti cca 10 dana pa dam krv. Znaci i dalje nista od slakog… sreca je da se moja prehrana inace svodi na kuhanje i puno povrca, tako da osnova nije problem… a ove kolicine, tesko da cu moci postovati, bar sad oko blagdana.
    Auto, nije rijesen, ostavili smo ga do srijede…
    Mela vodenjak!! Sam po sebi nije emotivan, bas obrnuto vodi se razumom i intelektom… moze se dovesti do samoce jer je toliko ekstreman i napredan u svojim idealima da je drugima neshvatljiv 😉 ali svi mi imamo puno znakova pa te vjerojatno neka kombinacija dovodi do emotivnosti 😀 meni su rak-vodenjak najjace energije 😉 tako da iznutra imam stalne napetosti izmedu intelekta i emocija.. svaki nateze na svoju stranu 😂 stalna borba… ali opet sam dobra u socijanim vjestinama… eto mala poduka iz astrologije 😙

Najbitnije da je mama dobro i da je sve uredu. Za dijetu znam da neće biti lako, ali znaš radi koga je sve to i nekako čovjek sam sebe ohrabri. 
    Onda sam ja specijalni vodenjak Točno je da se vodim razumom i intelektom, te da u nekim stvarima me niko ne razumije, ali sam i dosta emotivna. U trudnoći sam prva dva tromjesečja bila više emotivna nego sada. Mada i sada znam zaplakati bez razloga. 

LittleOne
    12. Prosinac 2017. 12:49

Orangina

Zene moje, znate za masine za kavu Senseo, Nespresso, Dolce Gusto… E pa nisam znala da postoje masine za adaptirano mlijeko u kapsulama!! Vidjela to u reklami jutros… Masina ima WiFi, Bluetooth sta ti ja znam sta sve ne. Iz kreveta na mobu kliknes i on smucka bocicu. Narucuje nove kapsule kad si pri kraju.
    https://youtu.be/vsa14BT0y7A I onda vidim da postoji dosta tih vrsta, naravno hit u USA… Pa gdje tehnologija ide, zar nam to treba? 😒

Ma ja ne znam di ljudi imaju mjesta za sve te gluposti. Ja sam odustala i od sterilizatora i grijaca bocica jer ne znam di bi to stavila. A nije da imamo tak mali stan, 70ak kvadrata plus garaza di najcesce svo takvo smece zavrsi nakon mjesec dana... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.