Frau super za mamu. Najvaznije je da je sve proslo super. 😁 Za dijetu, ajoj bas preko ovih blagdana kolaca hahahh i steta za auto.
Orangina ne znam bas da mi se to svidja, ali dobro. Tko voli nek izvoli. Ali nije mi cudno da je to najveci hit u Americi. Ne volim taj narod i njihov nacin zivota ahhh 😥😥
Ni ja draga Dazi. Sve je to super, olakšava svakodnevne obaveze, ali s ovakvom tehnologijom gubimo sebe, gubimo naše običaje, gubimo ono što su godinama radile i gradile naše babe i mame.
Pregledala sam video i pitam se što sve oni neće izmisliti
Pa da. I bas pretjeruju stvarno s tehnologijom. Kada bi barem ulagali u medjuljudske odnose koliko ulazu u tehnologiju. Ne bi bilo ni ratova ni neprijateljstava niti icega, svijet bi bio ljepse mjesto. Okej, sad zvucim ko kandidatkinja miss universe,ali znate sta mislim hehhe
Cure ja sam se jutros probudila sva nikakva, nenaspavana, glava me boli, nizak tlak.. Al dobro, to nema veze s trudnocom, takva sam uvijek kod ovakvih promjena vremena. Prekjucer snijeg danas mi ne treba jakna
Frau, drago mi je da je sve oke proslo!
I na mene dosta utiču ove vremenske promjene. Ubija južina
Pa da. I bas pretjeruju stvarno s tehnologijom. Kada bi barem ulagali u medjuljudske odnose koliko ulazu u tehnologiju. Ne bi bilo ni ratova ni neprijateljstava niti icega, svijet bi bio ljepse mjesto. Okej, sad zvucim ko kandidatkinja miss universe,ali znate sta mislim hehhe
Hahahah, definitivno se slažem s tvojim mišljenjem.
Aymee, skorpijice su najizdrzljiviji znakovi. Vjerojatno djelujes misticno i nevjerojatno privlacno!!! Sposobnost da udes u najdublje emotivne dubine. Povlacenje je inace za vodene znakove specificno. Ali skorpija ima i onaj svoj otrovni rep kojim bocne kad netko dirne u njenu slabost 😉 i meni je skorpija podznak 😊 inace koga zanima najbitniji je mjesec, sunce i podznak. Pa eto proucavajte ako zelite!!!
Mela, prouci mjesec 😁
Hrana 😁 mozda vise cvilim nego sto bi trebala... sad je vec dosla faza da mi secer nije toliko bitan, ipak imam nekih 10ak dana ciscenja iza sebe... a i da, za bebu sve treba napraviti!!! 😀 samo nek je ona meni zdrava i nek se rodi bez vecih problema 😍
Meditiram cesto uz Anu Bucevic, ima bas meditacija za trudnice i porod 😉 super mi je!! A i placem redovito 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
@Little najgore su takve nagle promjene vremena, pa kako nebi bolila glava kad se i pritisak mijenja.. A za sterilizator i grijac slazem se, ni mi necemo jer meni mama kaze da je najbolje "po starinski" pa cemo tako probati 😉
@Dazi nekako mi se cini da u Americi ne forsaju previse dojenje pa ima i puno razlicitih mlijeka u prahu...Miss Universe, peace and love 😂
@Mela uff vec postoji puno toga samo mi neznamo za to, i bolje 😁
@Frau ma SVE za nase bebice, samo da su zdrave! Kakve su to meditacije, vizualiziras dobar porod?
Orangina, meni je meditacija rutina, obicno u zisini meditiram.. ali ovo je vodena sa vizualizacijama 😉
https://youtu.be/tQNNmEBDvGk
url=https://lilypie.com]
Dazi zvucis kao kandidat za miss :))) ali fakat si to dobro rekla... kada bi ulagali u meduljudske odnose...uf puno toga nam ne bi niti trebalo e.g. welness antistress paketi i sl. Za sto dajemo hrpu love da pobjegnemo od stresa. A da o mrznji, ratovima, napadima, vrijedanjima ne pricam.....
All we want is world peace and save the dolphins! 🐬🐬 Hahhahahahhaha
Ja sam sad odspavala pola sata i sad cekam muza da dodje s posla, da jedemo, otusiram se i idemo na pregled. I jaaaaaaaaako sam uzbudjenaa, bas me zanima sta ce mi reci kakav je nalaz na streptokok, i kakva je situacija dolje hehhehe 😁😁
@Frau hvala na linku, muzika je bas opustajuca 👍
@Dazi sretno na pregledu, nadam se da te nece puno cackati!
Sortiraj odgovore
Najstariji