Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    12. Prosinac 2017. 12:52

Dazi

Frau super za mamu. Najvaznije je da je sve proslo super. 😁 Za dijetu, ajoj bas preko ovih blagdana kolaca hahahh i steta za auto.
    Orangina ne znam bas da mi se to svidja, ali dobro. Tko voli nek izvoli. Ali nije mi cudno da je to najveci hit u Americi. Ne volim taj narod i njihov nacin zivota ahhh 😥😥

Ni ja draga Dazi. Sve je to super, olakšava svakodnevne obaveze, ali s ovakvom tehnologijom gubimo sebe, gubimo naše običaje, gubimo ono što su godinama radile i gradile naše babe i mame.
    Pregledala sam video i pitam se što sve oni neće izmisliti 

12. Prosinac 2017. 12:55

Pa da. I bas pretjeruju stvarno s tehnologijom. Kada bi barem ulagali u medjuljudske odnose koliko ulazu u tehnologiju. Ne bi bilo ni ratova ni neprijateljstava niti icega, svijet bi bio ljepse mjesto. Okej, sad zvucim ko kandidatkinja miss universe,ali znate sta mislim hehhe

Mela
    12. Prosinac 2017. 13:15

LittleOne

Cure ja sam se jutros probudila sva nikakva, nenaspavana, glava me boli, nizak tlak.. Al dobro, to nema veze s trudnocom, takva sam uvijek kod ovakvih promjena vremena. Prekjucer snijeg danas mi ne treba jakna
    Frau, drago mi je da je sve oke proslo!

I na mene dosta utiču ove vremenske promjene. Ubija južina 

Mela
    12. Prosinac 2017. 13:19

Dazi

Pa da. I bas pretjeruju stvarno s tehnologijom. Kada bi barem ulagali u medjuljudske odnose koliko ulazu u tehnologiju. Ne bi bilo ni ratova ni neprijateljstava niti icega, svijet bi bio ljepse mjesto. Okej, sad zvucim ko kandidatkinja miss universe,ali znate sta mislim hehhe

Hahahah, definitivno se slažem s tvojim mišljenjem.

• Frau_Mund6
    12. Prosinac 2017. 13:22

Aymee, skorpijice su najizdrzljiviji znakovi. Vjerojatno djelujes misticno i nevjerojatno privlacno!!! Sposobnost da udes u najdublje emotivne dubine. Povlacenje je inace za vodene znakove specificno. Ali skorpija ima i onaj svoj otrovni rep kojim bocne kad netko dirne u njenu slabost 😉 i meni je skorpija podznak 😊 inace koga zanima najbitniji je mjesec, sunce i podznak. Pa eto proucavajte ako zelite!!! 
    Mela, prouci mjesec 😁
    Hrana 😁 mozda vise cvilim nego sto bi trebala... sad je vec dosla faza da mi secer nije toliko bitan, ipak imam nekih 10ak dana ciscenja iza sebe... a i da, za bebu sve treba napraviti!!! 😀 samo nek je ona meni zdrava i nek se rodi bez vecih problema 😍 
    Meditiram cesto uz Anu Bucevic, ima bas meditacija za trudnice i porod 😉 super mi je!! A i placem redovito 😂😂😂😂 

url=https://lilypie.com]

Orangina
    12. Prosinac 2017. 13:35

@Little najgore su takve nagle promjene vremena, pa kako nebi bolila glava kad se i pritisak mijenja.. A za sterilizator i grijac slazem se, ni mi necemo jer meni mama kaze da je najbolje "po starinski" pa cemo tako probati 😉

@Dazi nekako mi se cini da u Americi ne forsaju previse dojenje pa ima i puno razlicitih mlijeka u prahu...Miss Universe, peace and love 😂
    @Mela uff vec postoji puno toga samo mi neznamo za to, i bolje 😁 
    @Frau ma SVE za nase bebice, samo da su zdrave! Kakve su to meditacije, vizualiziras dobar porod? 

• Frau_Mund6
    12. Prosinac 2017. 13:42

Orangina, meni je meditacija rutina, obicno u zisini meditiram.. ali ovo je vodena sa vizualizacijama 😉
    https://youtu.be/tQNNmEBDvGk

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    12. Prosinac 2017. 14:08

Dazi

Dazi zvucis kao kandidat za miss :))) ali fakat si to dobro rekla... kada bi ulagali u meduljudske odnose...uf puno toga nam ne bi niti trebalo e.g. welness antistress paketi i sl. Za sto dajemo hrpu love da pobjegnemo od stresa. A da o mrznji, ratovima, napadima, vrijedanjima ne pricam.....

12. Prosinac 2017. 15:07

All we want is world peace and save the dolphins! 🐬🐬 Hahhahahahhaha
    Ja sam sad odspavala pola sata i sad cekam muza da dodje s posla, da jedemo, otusiram se i idemo na pregled. I jaaaaaaaaako sam uzbudjenaa, bas me zanima sta ce mi reci kakav je nalaz na streptokok, i kakva je situacija dolje hehhehe 😁😁

Orangina
    12. Prosinac 2017. 15:23

@Frau hvala na linku, muzika je bas opustajuca 👍 
    @Dazi sretno na pregledu, nadam se da te nece puno cackati! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.