Odlicno mi je to za pp 😁 super da dobijaam priliku dobiti lovu u zadnjem mjesecu u godini 🤣
Jedino kaj mi nije jasno, tko to isplacuje? Drzava? Jer sam danas odmah zvala racunovodstvo, ali kako smo mi mala firma nisko vec dugo imali nikog na porodiljnom. Sutra cemo znati vise 😉 hvala zene na informaciji!!
Aymee, mislim da se nemas zbog cega brinuti. Bitno je da je beba proporcionalno ispravna, organi koji su se gledali na koje kakvim testovima prije 😊 a velicina, hm mogla bi lakse rodit!! A ono kad ces bebicu prebacivat i nosikat okolo, di ces bolje da je sitnija 😀 mozda je povukla na babu, dedu neke gene... a jos k tome mozes sve papati i slatko... joj zavidna sam 😁
url=https://lilypie.com]
Koliko sam shvatila povrat poreza obracunava firma i ona ga isplacuje, a onda se firma i porezna na godisnjoj poreznoj prijavi razracunaju. Firma je duzna obracunat taj porez ako je osoba zaposlena u njoj cijelu godinu, ako ste imale prijelaz iz firme u firmu onda si same prijavite porez ono klasicno u 2. mj 2018 za 2017 godinu.
A za bozicnicu ne znam da li ovisi od firme do firme, ali nama npr isplate s obzirom koliko mj smo u godini radili. Tako da cu je dobiti, ali manju jer sam na komplikacijama od rujna.
Jutro cureee 🤗
Ja cu kupat bebu Mustelom, vec san spremila zalihu za cilu godinu haha…
Moj muz je nasoj curici jutros ostavia poklon.. medo bez ruke ahhaha (nezz kako nije vidia da je medi potrgana ruka?!) I PLAVU suskalicu.. omg 🤦♀️🙊 al aj bar se sitia i ima je volju pa mu nmg zamjerit 😂😂što me nasmija, ali najvažnije da se sjetio i nije zaboravio.
Ja se rugala njemu na kraju ja izgubila kremu za bradavice..grrr... trefila u ljekarni popust 20% na Braun toplomjer.. odma uzela najnoviji... racunan dobro san ustedila iden odma uzet kremu za bradavice, najvecu. Na kraju doden doma i nema kreme 😣
A danas smo bili i na pregledu.. UK sterilna, ja dobila 1 kg u 3 tj.. Brine me samo to sto je bebac dobio malo u 3 tj. Dobio je 400 grama a kao trebao je bar oko 600. Pa je sad u 35 tt na 2400 a u 32 je bio 2 kg.. Pa je dr preporucila vise mirovanja, vise hrane i lezanja na lijevom boku.. Ostalo je sve skolski. Ipak me ovo brine ali vjerujem da ce biti ok..
Ma ne brini to je sve ok. Moja ima 2700 i oba gin su mi rekla da je to idealna tezina.. ja san mislila da je malo...
Mama Troje kako je proslo pikanje? Ne znam jesam li propustila tu informaciju...
Cure jeste li oprale bebinu robicu? Ja san taman potopila sve u hladnu vodu pa cu oprat sve i sutra kad se osusi, peglat.. stiga je ormaric pa san cila uzbudjena 😍
Cure jeste li oprale bebinu robicu? Ja san taman potopila sve u hladnu vodu pa cu oprat sve i sutra kad se osusi, peglat.. stiga je ormaric pa san cila uzbudjena 😍
Hvala draga, ma znam da je tezina ok ali kao dr brine sto je premalo dobio.
Ja oprala robicu i svu posteljinu pa cu vidjeti jos da mi mama ili teta peglacica to ispeglaju jer ne mogu dugo biti na nogama zbog kicme. Inace ne peglam nista, imam super tetu kojoj platim i na miru sam. Kazem da mi vjera brani upotrebu pegle.. 😉
Aymee
Odlicno mi je to za pp 😁 super da dobijaam priliku dobiti lovu u zadnjem mjesecu u godini 🤣
Jedino kaj mi nije jasno, tko to isplacuje? Drzava? Jer sam danas odmah zvala racunovodstvo, ali kako smo mi mala firma nisko vec dugo imali nikog na porodiljnom. Sutra cemo znati vise 😉 hvala zene na informaciji!!
Aymee, mislim da se nemas zbog cega brinuti. Bitno je da je beba proporcionalno ispravna, organi koji su se gledali na koje kakvim testovima prije 😊 a velicina, hm mogla bi lakse rodit!! A ono kad ces bebicu prebacivat i nosikat okolo, di ces bolje da je sitnija 😀 mozda je povukla na babu, dedu neke gene… a jos k tome mozes sve papati i slatko…
A ja htjela malo vecu bebu, kao bit ce lakse baratati njome.. 😉
Aymee
Donijela mi mama tiramisu. Nije imala dovoljno rum arome pa je ono što je ostalo pomiješala s domaćom rakijom. Sada to ne mogu jesti.
Mama Troje kako je proslo pikanje? Ne znam jesam li propustila tu informaciju…
Istrgnula sam nožić iz malog aparatića, pikala se njime, napunila epruvetice, odnijela ujutro u lab, i rekli mi da jedan od četiri uzorka moraju odbaciti jer je krv zgrušana. Ginica će vjerojatno tražiti ponovno pikanje.
A jooj 😁 bas tj se zakompliciralo... a mama jos dodaje sol na ranu 😁
U cemu je bio problem? U aparatu?!?! Jos nisam to radila, planiram u ponedjeljak... ali ne cini mi se bas komplicirano... nekoliko puta se piknes u prst ako sam dobro shvatila 😊 ajde lakse ces to odradit nego onaj ogtt, kad se gladuje cijelo prije podne 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji