Hej draga. Ja cu svaki dan,da. Prvi period samo s kojom kapi maslinovog ulja, jer imamo svoje domace, ali cu je mazati uljem za novorodjencad, pogotovo glavicu.
A kasnije cu ukljuciti i kupkicu.
I ja sam mislila za početak samo koja kap maslinovog ulja i voda. Mislim da je neću kupati svaki dan dok ne sredimo pupak. Kupkica svakako poslije
Curka je preslatka @Teddy. Niko se ne zna obradovati poklonima kao dijete, divno ih je gledati kako uživaju.
@ LittleOne iskoristi dan maksimalno
Da da, naravno to za period dok pupkic ne otpadne. Tad cu je samo trljacicama brisati i slicno. Ali cim otpadne onda onako kako sam ti napisala 😄😄
A za kupanje nemam pojma, patronazna je rekla da ne kupam dok ona ne dode tak da cu svakako pricekat. A do tad cu ovak Dazi kak si ti napisala. Di kupit te trljacice?
I meni je sv nikola ostavio slatkise, bas mi to treba, jos kilainace sam nekako super poletna danas, cak razmisljam u setnju otic. Nema one tromosti sta me pratila zadnjih par dana 👏
Ja sam sibu dobila..neku veliku🤔
Dobro jutro svima. Jeli kod vas svracao sv.Nikola?
Kako je moja curica jutros bila sretna,donio joj slatkise i haljinicu,jedva je od uzbudjenja otisla u vrtic😀.
A tek poslije vrtica ce kod bake i dide,kazu da je i kod njih puna cizmica😁. Jest lijepo biti dijete.
Sinoc smo cizmice ocistili,ostavili kolacic i casu mlijeka,ustala se jutros kaze mama bio gladan,sve pojeo😆.
Joj super..to je bas slatko dok se jos vesele Nikoli..Bozicnjaku ..mi smo svasta izvodili dok nam je kcer bila mala..moj tata se oblacio u sv.Nikolu pa joj poklone nosio...sad joj to sve smjesno..samo je vazno narucila torbicu koju zeli☺️ sad je njeno vrijeme..prvo sv.Nikola..ima imendan, onda Božić..pa rodendan u 1 mj..spisak zelja je vec objesila na hladnjak da se slucajno ne zaboravi.😂
Bok zenske 😊 sv Nikola mi donio kinder jaje, od kojeg sam iskoristila igracku 😁 iako nisu kao one kad smo bili djeca.. coksa je nazalost proslijedena!!! Ali moj dragi je dobio sibu jer jije pocistio cizmice, niti ostavio hranu... pa eto po zasluzi 😂😂😂😂 jutros ga je Lota prvi put sutnula onak kako treba pa mu je to dovoljno da se veseli cijeli dan 😉
Idem danas ba uvz dojke. Nakon toga moram na hzzo jer sam zaboravila predat papire... bojim se da nis od love ovaj mjesec... kaj si napravim u prosincu, pa nemres vjerovat!!!
url=https://lilypie.com]
A za kupanje nemam pojma, patronazna je rekla da ne kupam dok ona ne dode tak da cu svakako pricekat. A do tad cu ovak Dazi kak si ti napisala. Di kupit te trljacice?
Ja sam ih kupila u c&a, bile su na akciji 3 trljacice 5 eura 😊 uzela sam one lagane, kao od gazice, tipa tetra, a uzeti cu i frotir za kasnije 😊
Dragog sam vec pripremila da iduce godine glumi djeda maraza, pas ce glumit jelena
Ja se jos uvijek ko malo dijete veselim poklonima pod borom, ono bozicno jutro, otvaranje poklona, dorucak, toplina, cijeli taj ugodaj. Samo se nadam da cu i ja dobit koji poklon ove godine, a ne da ce bit sve za malog :p
Bok zenske 😊 sv Nikola mi donio kinder jaje, od kojeg sam iskoristila igracku 😁 iako nisu kao one kad smo bili djeca.. coksa je nazalost proslijedena!!! Ali moj dragi je dobio sibu jer jije pocistio cizmice, niti ostavio hranu… pa eto po zasluzi 😂😂😂😂 jutros ga je Lota prvi put sutnula onak kako treba pa mu je to dovoljno da se veseli cijeli dan 😉
Idem danas ba uvz dojke. Nakon toga moram na hzzo jer sam zaboravila predat papire… bojim se da nis od love ovaj mjesec… kaj si napravim u prosincu, pa nemres vjerovat!!!
Uf sretno! A gle, dobit ces u prvom, taman kad krenu popusti
Sortiraj odgovore
Najstariji