Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    06. Prosinac 2017. 12:16

Frau_Mund6

Bok zenske 😊 sv Nikola mi donio kinder jaje, od kojeg sam iskoristila igracku 😁 iako nisu kao one kad smo bili djeca.. coksa je nazalost proslijedena!!! Ali moj dragi je dobio sibu jer jije pocistio cizmice, niti ostavio hranu… pa eto po zasluzi 😂😂😂😂 jutros ga je Lota prvi put sutnula onak kako treba pa mu je to dovoljno da se veseli cijeli dan 😉
    Idem danas ba uvz dojke. Nakon toga moram na hzzo jer sam zaboravila predat papire… bojim se da nis od love ovaj mjesec… kaj si napravim u prosincu, pa nemres vjerovat!!!

Mislim da je do 5.-og zaprimanje papira, bar je u Ri tako. 

Aymee

Pixii
    06. Prosinac 2017. 12:22

Uh joj i kod nas je do 5. u mjesecu zaprimanje papira, budes dobila u 1. onda dvije naknade. Ako si zaposlena cijelu 2017 kod istog poslodavca trebala bi dobiti povrat poreza na placi u 12.mj. To po novom firma obracunava i isplacuje u 12.mj pa bar neki novac da kapne 

06. Prosinac 2017. 12:25

Jutro cureee 🤗
    Ja cu kupat bebu Mustelom, vec san spremila zalihu za cilu godinu haha... 
    Moj muz je nasoj curici jutros ostavia poklon.. medo bez ruke ahhaha (nezz kako nije vidia da je medi potrgana ruka?!) I PLAVU suskalicu.. omg 🤦‍♀️🙊 al aj bar se sitia i ima je volju pa mu nmg zamjerit 😂😂

neo
    06. Prosinac 2017. 13:11

Mela

Cure da li ste planirali kupati bebu svaki dan, i što će te koristiti? Obična voda s malo maslinovim ili badem-ovim uljem ili neku od baby kupki ? @ Dea tvoje iskustvo?

Mislim da ga necu kupat svaki dan nego svaki drugi...i to prvih tjedan,dva u obicnoj vodi a onda cu kasnije ubacit kupku...vifit cu kako ce reagirat....
    I kod mene bio sv. Nikola...dobila puno grickalica i sad im pokusavam odolit barem do navečer dok ne legnem pred tv  🙄😱😂

url=https://lilypie.com]

neo
    06. Prosinac 2017. 13:15

Aymee

Frau_Mund6

Bok zenske 😊 sv Nikola mi donio kinder jaje, od kojeg sam iskoristila igracku 😁 iako nisu kao one kad smo bili djeca.. coksa je nazalost proslijedena!!! Ali moj dragi je dobio sibu jer jije pocistio cizmice, niti ostavio hranu… pa eto po zasluzi 😂😂😂😂 jutros ga je Lota prvi put sutnula onak kako treba pa mu je to dovoljno da se veseli cijeli dan 😉
    Idem danas ba uvz dojke. Nakon toga moram na hzzo jer sam zaboravila predat papire… bojim se da nis od love ovaj mjesec… kaj si napravim u prosincu, pa nemres vjerovat!!!

Mislim da svagdje primaju do 5.

neo
    06. Prosinac 2017. 13:17

Pixii

Uh joj i kod nas je do 5. u mjesecu zaprimanje papira, budes dobila u 1. onda dvije naknade. Ako si zaposlena cijelu 2017 kod istog poslodavca trebala bi dobiti povrat poreza na placi u 12.mj. To po novom firma obracunava i isplacuje u 12.mj pa bar neki novac da kapne

Prvi puta cujem sad ovo za povrat poreza...od kada to ide tako?

Pixii
    06. Prosinac 2017. 13:33

neo

Pixii

Prvi puta cujem sad ovo za povrat poreza…od kada to ide tako?

Mislim po novom zadnje dvije godine. U 2016 sam radila 4 mjeseca, ostalo komplikacije i porodiljni i dobila lijep iznos nazad. Knjigovoda u firmi je sve obracunala i isplatili su mi povrat u 12.mj 2016. kad je ostalim zaposlenicima sjedala placa meni je sjeo povrat poreza za tu godinu.

Mi se planiramo kupati nakon sto otpadne pupak svaki dan s bebi uljem i jednom tjedno s kupkom, tako nam je patronazna preporucila. A i ljepse spavaju okupani 

LittleOne
    06. Prosinac 2017. 14:09

Da, meni danas sjeo povrat poreza, nazovite u firmu ali trebali bi dobit ovaj mj 👍 

Mela
    06. Prosinac 2017. 14:19

neo

Aymee

Frau_Mund6

Mislim da svagdje primaju do 5.

Da, svugdje do 5.

Marijana07
    06. Prosinac 2017. 14:20

neo

Pixii

Prvi puta cujem sad ovo za povrat poreza…od kada to ide tako?

Ni ja nisam cula za taj povrat poreza.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.