Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    04. Prosinac 2017. 11:11

Hvala LittleOne. 
    Uključila sam sve dozvoljene preparate, pa se nadam da će olakšati. Baš mi je nezgodna bol u grlu i iritacija prilikom gutanja.
    Šumeći kalcij imam doma pa kad dođem probati ću ne može škoditi. 

04. Prosinac 2017. 11:19

Ajojjj draga bas mi je zao. Ahhh. Nedaj se. Drzim fige da sto prije prodje. Prokuhana slana voda je dobra za ispiranje grla 
    Ahaaa sorry Little. I ja imam iduci tjedan, u utorak

Marijana07
    04. Prosinac 2017. 11:34

LittleOne

Meni je pregled tek iduci tjedan. I dalje me narucuje svaka 4tj, tad cu bit 35tt i to je zadnji kod gin. Do tad moram smislit u koju cu bolnicu.
    Joj mela, bas mi je zao. Meni za grlobolju super pomognes sumeci kalcij, pa ako se bude nastavilo, probaj, imas i u kombinaciji s c vitaminom. Sretno na pregledu

Izmedu kojih bolnica se dvoumis?😀

LittleOne
    04. Prosinac 2017. 11:56

Zasad najvise naginjem merkuru al u igri je jos i sv. Duh. Jedino petrovu nikako ne bi, vidim da ljudi imaju dobra iskustva al ja bas imam neke negativne emocije prema njoj.. To su neke traume iz mladih dana 

Marijana07
    04. Prosinac 2017. 12:03

LittleOne

Zasad najvise naginjem merkuru al u igri je jos i sv. Duh. Jedino petrovu nikako ne bi, vidim da ljudi imaju dobra iskustva al ja bas imam neke negativne emocije prema njoj.. To su neke traume iz mladih dana

A tako i ja Petrova mi je zadnja opcija..ja inace spadam pod sv.Duh...ali imam u opciji i Vinogradsku..🤔

LittleOne
    04. Prosinac 2017. 12:09

Za sv duh sam cula stvarno dobra iskustva, samo sto je meni stvarno daleko pa da se ne bi porodila na putu :p
    A i ne da mi se na preglede svaki put toliko putovati, kad ono budu svaka dva dana.. 

Marijana07
    04. Prosinac 2017. 12:34

LittleOne

Za sv duh sam cula stvarno dobra iskustva, samo sto je meni stvarno daleko pa da se ne bi porodila na putu :p
    A i ne da mi se na preglede svaki put toliko putovati, kad ono budu svaka dva dana..

Pa da tako je i meni za Merkur..na drugom kraju grada je...🤔 15. idem na kontrolu i po uputnice do tad cu odlucit..😂 valjda...
    A biti ce jos najjace ako me uhvati oko Bozica kad budemo u Slavoniji kod roditelja u posjeti😂😂😂

Orangina
    04. Prosinac 2017. 12:37

Dea jel idete doma danas? Kako ste ti i bebica? 
    Mela zao mi je za grlobolju, slana voda je stvarno super za to, caj od kadulje, dumbir i med...
    Sretno na pregledu, i ja sam danas poslijepodne 😊

04. Prosinac 2017. 12:42

E onda si ti Orangina napisala da imas pregled. Hehhe. Javi nam kako je bilo 

Pixii
    04. Prosinac 2017. 12:43

Slana voda je super, mene spasila i aqua maris strong za odcepit nos. Inace za kadulju sam citala da se ne smije u trudnoci jer izaziva kontrakcije maternice.
    Mi smo sutra na pregledu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.