Hvala LittleOne.
Uključila sam sve dozvoljene preparate, pa se nadam da će olakšati. Baš mi je nezgodna bol u grlu i iritacija prilikom gutanja.
Šumeći kalcij imam doma pa kad dođem probati ću ne može škoditi.
Ajojjj draga bas mi je zao. Ahhh. Nedaj se. Drzim fige da sto prije prodje. Prokuhana slana voda je dobra za ispiranje grla
Ahaaa sorry Little. I ja imam iduci tjedan, u utorak
Meni je pregled tek iduci tjedan. I dalje me narucuje svaka 4tj, tad cu bit 35tt i to je zadnji kod gin. Do tad moram smislit u koju cu bolnicu.
Joj mela, bas mi je zao. Meni za grlobolju super pomognes sumeci kalcij, pa ako se bude nastavilo, probaj, imas i u kombinaciji s c vitaminom. Sretno na pregledu
Izmedu kojih bolnica se dvoumis?😀
Zasad najvise naginjem merkuru al u igri je jos i sv. Duh. Jedino petrovu nikako ne bi, vidim da ljudi imaju dobra iskustva al ja bas imam neke negativne emocije prema njoj.. To su neke traume iz mladih dana
Zasad najvise naginjem merkuru al u igri je jos i sv. Duh. Jedino petrovu nikako ne bi, vidim da ljudi imaju dobra iskustva al ja bas imam neke negativne emocije prema njoj.. To su neke traume iz mladih dana
A tako i ja Petrova mi je zadnja opcija..ja inace spadam pod sv.Duh...ali imam u opciji i Vinogradsku..🤔
Za sv duh sam cula stvarno dobra iskustva, samo sto je meni stvarno daleko pa da se ne bi porodila na putu :p
A i ne da mi se na preglede svaki put toliko putovati, kad ono budu svaka dva dana..
Za sv duh sam cula stvarno dobra iskustva, samo sto je meni stvarno daleko pa da se ne bi porodila na putu :p
A i ne da mi se na preglede svaki put toliko putovati, kad ono budu svaka dva dana..
Pa da tako je i meni za Merkur..na drugom kraju grada je...🤔 15. idem na kontrolu i po uputnice do tad cu odlucit..😂 valjda...
A biti ce jos najjace ako me uhvati oko Bozica kad budemo u Slavoniji kod roditelja u posjeti😂😂😂
Dea jel idete doma danas? Kako ste ti i bebica?
Mela zao mi je za grlobolju, slana voda je stvarno super za to, caj od kadulje, dumbir i med...
Sretno na pregledu, i ja sam danas poslijepodne 😊
E onda si ti Orangina napisala da imas pregled. Hehhe. Javi nam kako je bilo
Slana voda je super, mene spasila i aqua maris strong za odcepit nos. Inace za kadulju sam citala da se ne smije u trudnoci jer izaziva kontrakcije maternice.
Mi smo sutra na pregledu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji