Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    04. Prosinac 2017. 22:14

Evo i nas s pregledaaa :-) Bogu hvala sve je uredu. Bebica napreduje, 1500 gr, prava mrvica. Nešto je gutala kada smo je gledali  Prvi put da smo je vidjeli kako treba 

Dobila sam po nosu za kilograme :-) Za mjesec dana smo dobili 4 kg i moramo se malo pripaziti. Kaže nemoj sada da do kraja trudnoće po mjesecima dobiješ 12 kg. Kontrola nam je za tri tjedna, s kompletnom analizom krvi i urina. Tada će nam uzeti bris za streptokok. 

Mela
    04. Prosinac 2017. 22:19

@ Dea zaista predivno.. Uživajte 
    @Dalmatinka , Veliki si ti borac, obzirom na sve bolove koje trpiš..Sigurno da je svaki dan sve teže, ali još malo je ostalo 

• Frau_Mund6
    04. Prosinac 2017. 22:23

Mela i ja sam bila dobila 4 kg u zadnjem mjesecu 😐 a prije toga u 5 mj 5kg... sad mi ne gine da tu cokoladu izbacim 😁 nadam se da ce mi i secer biti bolji ako par dana ne jedem slatko 😉 
    Dea bas mi je super da se klinci tako vesele 😀 steci ce seka puno odgovornosti 😊 san svake djevojcice je da ima bebu doma 😉

url=https://lilypie.com]

Mela
    04. Prosinac 2017. 22:30

Frau moramo smanjiti unos slatkog.. Ajme jos blagdani i kolači 
    Iako sam malo vise jela kruh i točno sam od njega dobila vise kilograma. 

• Frau_Mund6
    04. Prosinac 2017. 22:52

Ma o blagdanima ne zelim ni razmisljati... mislim da cu se bacit na neke zdrave torte ove godine ili nesto slicno... inace uzivam radit kolace a i jesti ih.. a blagdani bez toga, pa to mi je nepojmljivo... 
    Meni kruh nije problem, imam odlican recept za donaci kruh koji nebi smio biti problem 😁

• Mirjanos
    04. Prosinac 2017. 22:57

Frau_Mund6

Ma o blagdanima ne zelim ni razmisljati… mislim da cu se bacit na neke zdrave torte ove godine ili nesto slicno… inace uzivam radit kolace a i jesti ih.. a blagdani bez toga, pa to mi je nepojmljivo…
    Meni kruh nije problem, imam odlican recept za donaci kruh koji nebi smio biti problem 😁

Sheraj receptic!

MamaTroje
    04. Prosinac 2017. 23:25

Ima beba u zgradi koja krene oko 11 plakati. Strašno me to uznemirava. Kako se vi s time nosite, ako imate sličnu situaciju u blizini?

• Frau_Mund6
    04. Prosinac 2017. 23:32

100 g  zobenih pahuljica, 75g brasna bucinih sjemenki, 35 g sjemenki lana i 35 g sezama sve usitnis u sjeckalici. 4 jaja zamutis toliko da se sjedine, ja ubacim u sjeckalicu, pomijesas sa svim sastojcima, dodas cca 1 dcl kefira, malu zlicu soli i veliku zlicu psiliuma po zelji. Uliti u kaluk za pecenje, onaj izduzeni i peci 15ak min na 200 pa smanjiti na 180 jos 15ak min. Probas sa cackalicom kad se vise ne ljepi. To je to!! Meni treba cca 10 min da se napravi... traje mi oko 4 dana za nas dvoje, zasitan je i dovoljno mi je 1-2 snite na dan 😉 cak ga djeca hoce jesti, bar kod mene 😀 

04. Prosinac 2017. 23:39

Mela

@ Dea zaista predivno.. Uživajte
    @Dalmatinka , Veliki si ti borac, obzirom na sve bolove koje trpiš..Sigurno da je svaki dan sve teže, ali još malo je ostalo

💕💕💕💕💕
    Drago mi je da ti je pregled super prosa 💖💖💗💗

04. Prosinac 2017. 23:44

Frau_Mund6

Dea 😄 thnx na objasnjenju 😁 pojma nemam kako to ide sa secerom… meni je pikanje odmah bila najgora asocijacija 😁 ma zovem ih ujutro pa cu vidjet kaj vele.. Frajla, hvala jos jednom! Nisam te razumjela 😂😂😂😂 da se vratimo onom trudnickom sindromu…
    Dalmatinka, bas mi je zao da te sve tako boli… a mozda se ipak blizi porod 😊 vjerujem da ce ti u bolnici pogledat koliko si otvorena, pa to bi, nekako logicno, bila prva potrebna informacija doktoru, zar ne?!?!

Cula san da na kraju ne gledaju, jer je nebitno s obzirom da smo u terminu (37-42) pa nez.. kao radi bakterija i tako to.. zivo me zanima..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.