Frau Mund ne cini mi se secer strasan tj. Nije previsok. Izbaci slatko i jedi vise manjih obroka dnevno..i biti ce to ok.
Orangina sto je s opremom? Jesi kupila kaj :)
Mirjanos nista jos 😳 Cekam vikend da dragi bude kuci. Uglavnom imam ideju sto treba, samo treba to i platiti haha bankrot!
Hej drage mojekako ste, kako vam je prosao vikend?
Dea drzimo fige da idete kuci.
Jojjj oprostite,al nisam bas zapamtila tko ima pregled danas, Little? Ugl.sretnoo i javi kako je proslo.
Elena kako si ti?
Dalmatinka je li bolje? Je li barem manja bol u simfizi?puse za sve
Ma nema tu pomoci do kraja... jos da bar boli samo simfiza di bi mi bia kraj uffff
Jedva vas stignen popratit tako da sry na smanjenoj aktivnosti...
Kako ste vi cure? Kako stojite sa bolovima i strijama?
Ja san sutra u bolnici na prvom pregledu.. nez jel gledaju u bolnici otvorenost ili samo uzv preko stomaka? Sve bi dala da mogu rodit odma iduci tj.. pretesko je postalo... zadnjih 5 dana ko da nije moje tijelo 😓
Ma ubijala sam se u seceru, valjda je trebalo da mi daju zabranu 😁 ali ne vjerujem da mi treba inzulin… sutra zovem vv da vidim kakva je procedura pa judan dan k njima 😉 znam da su vrijednosti snizili, ali isto tako znam i za cure koje su bile u slicnoj situaciji kao ja da ih ginekolozi nisu niti slali na pregled, jer nije opravdano to snizavanje vrijednosti od strane zdravstva. Navodno su u drugim zemljama vrijednosti iste kao i za netrudnice 😁 budem se jos raspitala oko svega…
Vise me muci jelovnik koji su mi dali, da dnevno smijem pojesti 5 snitu kruha… sve je bazirno na uh a meni je to koma… da se tako hranim dobila bi jos 20kg. Ne kuzim!!
Nije ovo za inzulin. Frajla je mislila na profil secera kroz cijeli dan, ili u njihovim uvjetima na odjelu ili kod kuce kada cijeli dan u odredeno vrijeme pikas prst da se vidi variranje secera tokom dana.. Ja sam kruh izbjegavala
Jojjj oprostite,al nisam bas zapamtila tko ima pregled danas, Little? Ugl.sretnoo i javi kako je proslo.
Elena kako si ti?
Ma nema tu pomoci do kraja… jos da bar boli samo simfiza di bi mi bia kraj uffff
Jedva vas stignen popratit tako da sry na smanjenoj aktivnosti…
Ja san sutra u bolnici na prvom pregledu.. nez jel gledaju u bolnici otvorenost ili samo uzv preko stomaka? Sve bi dala da mogu rodit odma iduci tj.. pretesko je postalo… zadnjih 5 dana ko da nije moje tijelo 😓
A mogu si mislit kako ti je. ..ja nemam skoro nikakvih problema,bolova ali kao sto kazes kao da nije moje tijelo..jedino sto sam osjetila par puta bol u koljenima i noge mi malo oticu..ali to nije nista strasno..uglavnom jedva cekam da ovih par tjedana prode. Ja jos 15. kod svog ginekologa, a ondanu bolnicu krecem na pregled..
Pitanje za mame koje imaju iskustva sa rodilistem sv.Duh..da li se mora nesto nositi za bebu?
Posto svako rodiliste nesto drugcije ima.
Elena kako si ti?
Ma nema tu pomoci do kraja… jos da bar boli samo simfiza di bi mi bia kraj uffff
Jedva vas stignen popratit tako da sry na smanjenoj aktivnosti…
Ja san sutra u bolnici na prvom pregledu.. nez jel gledaju u bolnici otvorenost ili samo uzv preko stomaka? Sve bi dala da mogu rodit odma iduci tj.. pretesko je postalo… zadnjih 5 dana ko da nije moje tijelo 😓
A mogu si mislit kako ti je. ..ja nemam skoro nikakvih problema,bolova ali kao sto kazes kao da nije moje tijelo..jedino sto sam osjetila par puta bol u koljenima i noge mi malo oticu..ali to nije nista strasno..uglavnom jedva cekam da ovih par tjedana prode. Ja jos 15. kod svog ginekologa, a ondanu bolnicu krecem na pregled..
Blago ti se.. meni je stomak zadnjih dana tvrd ko kamen..i bas mi ga je tesko nosit :/
Vecer curke. Ja evo da kazem da sam bila cijeli dan u bolnici radi guk profila,uglavnom sljedece su vrijednosti:5.2, 5.2, 5.2, 4.7, 4.4 i 4.6. Uglavnom trudnicki dijabetes zbog prvog secera 5,2 koji je nataste (sve preko 5,1 na prvom mjerenju se vodi kao dijabetes), srecom ostale vrijednosti su mi pola sata prije obroka i dva sata nakon obroka dobre,tako da mi je dana dijeta i da se nje pridrzavam do kraja.
To sam i ocekivala jer cim jedanput bude secer preko 5.1 se pise trudnicki i prati se.
Nema mi druge nego je se i pridrzavati,proci ce i to,samo neka se bebica rodi ziva i zdrava.
Dea 😄 thnx na objasnjenju 😁 pojma nemam kako to ide sa secerom... meni je pikanje odmah bila najgora asocijacija 😁 ma zovem ih ujutro pa cu vidjet kaj vele.. Frajla, hvala jos jednom! Nisam te razumjela 😂😂😂😂 da se vratimo onom trudnickom sindromu...
Dalmatinka, bas mi je zao da te sve tako boli... a mozda se ipak blizi porod 😊 vjerujem da ce ti u bolnici pogledat koliko si otvorena, pa to bi, nekako logicno, bila prva potrebna informacija doktoru, zar ne?!?!
url=https://lilypie.com]
Ok, sad sam malo sokirana!!!! Kakvo pikanje? Ne pada mi na pamet!
Nalaz mi je 5.5, 5.8, 6.0 koliko znam to nije nista, samo trebam izbacit slatko… neko vrijeme sam se hranila po lchf prehrani i planiram to uvesti…
Zvat cu ih ujutro pa cemo vidjet. Ginicka mi je dala uputnicu za guk profil i misljenje
Frau, nazalost granica na taste za trudnice je 5,1.. Meni su zbog secera 5,1 na taste svugdje na dokumentaciji pisali gestacijski dijabetes.. Doduse nisu me slali na pikanje jer sam vec bila u 33tt.
Pokusaj se dogovorit s njima da eventualno ponovis ogtt, dan-dva prije pripazis na prehranu..
Iako ovo tvoje nije toliko strasno, u zadnje vrijeme su izrazito oprezni i stalno snizavaju vrijednosti za trudnice. Valjda oni znaju zasto..
Cura je odusevljena sa bracom, samo bi ga mazila i gledala. Kaze 'moj beba braco'.. Nema vece srece od ove..
Bas mi je drago kad to procitam. Stalno se mislim kakva li ce moja curka biti prema sekici kada se rodi.
Nadam se kako se i ti dobro osjecas. Ljubi te dvije srece😘
Sortiraj odgovore
Najstariji