Naletila sam na clanak, mislim na Alternativa za vas da je ok od drugog tromjesecja ali da se ne preporucuje ako je ranije bilo pobacaja ili ako su u prijasnjim trudnocama trudovi trajali manje od 3 sata. Ja sam ionako u srijedu na pregledu, 35 tt, pa cu vidjeti sto mi dr. kaze.
Aymee
Nisam mislila nista lose..dapace..samo velim ja se osobno nebi usudila u ovim tjednima u kojima sam ja i frau piti tako nesto bez da pitam ginica ali ni onda..sva sreca da mi je sve super i da nemam komplikacija
Da za tebe i Frau jos nije preporutljivo...sorry nisam vidjela koji si tjedan..
…i da neki dan sam i daljinski od tv-a u hladnjaku ostavila..🤓
Ja kruh 😂😂😂😂
Kaze muz, diga san se jutros otvaran gore, gledan nema kruva... zivcan ka pas otvaran frizider da uzmen mliko, a kruv u frizideru. Ja govorin pa to si ga ti i ostavia. Kaze kako san ga ja ostavia kad san sinoc jea manistru, a ti maslo i kruh? 😂😂😂😂
http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/malina
Evo link na tekst o caju, pisala ga je zena koja se proucava alternativnu medicinu i uporabu bilja u ljekovite svrhe.
Ja sam ga prvi tjedan pila 1 salicu dnevno, drugi tjedan 2 salice dnevno, dalje 3 salice dnevno, postepeno da se priviknem.
Vi se naravno konzultirajte sa doktorima, ja sam svog pitala pa mi je reko da se on ne kuzi u biljke i nek sama odlucim..
I caj ne potice trudove niti potice otvaranje, vec omogucava maternici da sve to ide lakse kad vec samo krene..
dea32 kao prvo čestitam i super da je sve tako dobro prošlo!!!!
S obzirom da i ja idem roditi u Petrovu zanima me dal ti je muž od bolnice dobio ono zeleno odjelo? ili ste ga sami kupili prije. Također me zanima dal je muž bio s tobom ili ga uvedu samo pred izgon? i ako imaš još bilo kakve tips˛& ticks? A kaj se tiče ćaja od lista Maline mislim da ću ga nakon 36 tjedna sigurno početi piti... bez obzira što sam imala prije ove trudnoće spontani...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Auuuj sto ste ga komplicirale... da cujem sad ko je hrabar popit salicu caja 🤣🤣🤣🤣🤣
Salu na stranu, doci ce i moje vrijeme, javite mi kakav je okus 😁
Dea i mene zanima to odjeli za bolnicu, kaj trevamo kupit cijeli komplet? Hlace, kosulja, papuce i kapa?!?!
url=https://lilypie.com]
Ja sam hrabra piti caj! 😆 Samo cu se, radi bebe, prvo konzultirati s doktoricom da budem ziher. Frau cim pocnem piti, javit cu okus.. U 36 tt cu i datulje poceti jesti i ako treba masirati medjicu - sve alternative koje je moguce.. Ne kosta me nista pokusati.. A mogu dobiti.. 😊😉
Aymee
Ja cu isto skocit po caj ovih dana, a i datulje cu pokusati. Iduci tjedan cemo ponovo probat pocet sa seksom, nije nam bas islo zadnjih tjedana ja si nekak mislim da cu sigurno prenjet jer mi je vec sada dosta, tak to bude
tam nakon 37tt cu se bacit i na pranje podova i skakanne po lopti i sta sam sve procitala da moze ubrzat stvari
Haha cure samo naprijed 😉 meni je ova trudnoca bas super. Ne znam kako ce izgledat u 36-37 tjednu, ali sad bi ju rado produzila... nekako uzivam u blagodatima slobodnog vremena i uredenja sobice, stana, kupnji robice i opreme 😄
Za caj vjerujem da moze biti od koristi 😊 nista ne gubimo, nabavit cu ga kad stignem pa cu probat 😉 za pocetak ga ne moram niti piti svaki dan!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji