Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    02. Prosinac 2017. 15:49

Frau_Mund6

Hahaha cure ovo mi vuce na ragovor glup-gluplji 🤣🤣🤣🤣 evo kako sam ja shvatila. Znaci ne steti u trudnoci, moze se pitiod pocetka ali treba pazit na postepeno navikavanje organizma. Kad se priviknes pijes onoliko salica ovisno u kojem si tromjesecu. 😁 dakle, mi po 3 najvise. Ali porije toga tjedan dva manje da se naviknemo.

O draga Frau, glup-gluplji su za mene fizicari.. 🤣

Aymee

Marijana07
    02. Prosinac 2017. 16:51

Aymee

Frau_Mund6

Hahaha cure ovo mi vuce na ragovor glup-gluplji 🤣🤣🤣🤣 evo kako sam ja shvatila. Znaci ne steti u trudnoci, moze se pitiod pocetka ali treba pazit na postepeno navikavanje organizma. Kad se priviknes pijes onoliko salica ovisno u kojem si tromjesecu. 😁 dakle, mi po 3 najvise. Ali porije toga tjedan dva manje da se naviknemo.

O draga Frau, glup-gluplji su za mene fizicari.. 🤣

..o pameti..i temi glup i gluplji..sam cula i prije trudnoce ali nisam mislila da ce se to i meni dogodit..ispit spremam vec mj dana ..a svaki put kad uzmem skriptu u ruke kao da ju prvi put vidim🐒

Marijana07
    02. Prosinac 2017. 16:53

...i da neki dan sam i daljinski od tv-a u hladnjaku ostavila..🤓

• Frau_Mund6
    02. Prosinac 2017. 17:22

Hahaha Marijana ovo je vrh!! Ja si nesto gruntam da se dobro drzim, ali svako toliko ulovim decka da se skriva i vristi od smijeha mojim ispadima 🤣🤣🤣🤣🤣 a meni uopce nije cudno da nesto nisam polovila... 😁 blazeno stanje!!! 

url=https://lilypie.com]

02. Prosinac 2017. 18:05

Hahahhahahahahhahha. A zene moje. Bar imamo izgovor, i to je prolazno, sta je s onima koji nemaju tog izgovora i to im je trajno stanje hahahahhaga
    Da, i to je napisala dea, koje tromjesecje toliko salica. Ali ona konkretno je pila kako sam ja shvatila, u 36.tt jedna salica, 37.tt dvije, i od 38.dalje tri. Hmm. Javit sce nam se kad bude mogla,pa ce nas prosvijetliti hahahha🤣🤣🤣🤣
    Ja bome sutra idem kupiti caj u apoteku 😁😁

Marijana07
    02. Prosinac 2017. 18:49

I ja..pocinjem ga piti..😀 odmoci ne moze..

• Elviramagistic
    02. Prosinac 2017. 20:46

Cure oprostite sta upadam i mozda sam u krivu ali za list maline sam cula da nije preporucljivo piti pogotovo vama koje ste 25-6 tt jer potice otvranje itd..mozda je dobar tamo oko 37 tt jer onda pomaze kod tog ali ja se nebi igrala ranije sa tim pogotovo da ne pitam prije ginica za misljenje..velim mozda sam u krivu al ja sam tako shvatila a u ranoj trudnoci moze cak izazvati i pobacaj

Marijana07
    02. Prosinac 2017. 22:14

..bas naprotiv ne izaziva pobacaj nego jaca stjenke maternice..

Marijana07
    02. Prosinac 2017. 22:18

..preporuca se od drugog.tromesjecja piti jer olaksava otvaranje..posto smo sve blizu 35 tjedna..preporuca se piti..

Marijana07
    02. Prosinac 2017. 22:23

..i mene je malo mucilo to kad poceti piti..pa sam se raspitala kod magistre koja meni predaje farmakognoziju..ok je samo ne prerano i ne odjednom u danu tri salice..nego postepeno povecavati..kao sto je Dea napisala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.