Super Dea,samo uzivajte
Pixii onda cekamo sutra hehehhe
Orangina, ista stvar,i to cijelu trudnocu. Imam 100 pitanja i tegoba i onda kad dodje dan pregleds nit imam kakvih tegoba niti se mogu sjetiti sta sam sve htjela pitati hahahhaha
Frau ajojj, bas mi je zao ahhh. Stvarno ti ne mogu pomoci, srecom nisam s tim imala problema.
Ja sam bas lose spavala, cijelu noc me bolio donji dio ledja i donji dio stomaka, i stalno sam piskila, al to je bio osjecaj kao da cu dobiti menzes. Ahh. Al sada je bolje. Jucer ssm peglala robicu,all srecom mama mi je pomogla puno. Svejedno, izgleda da sam mozda malo pretjerala.
Haha da tako i ja, kao trebam na pregledu pitat ovo ono i na kraju nista
Dazi suosjecam s tobom, jucer sam samo prebrisala pod danas ne mogu hodat od boli u krizima...najteze mi je sto imam bebu od godinu i po, sve je aktivniji, a ja sve manje mogu oko njega. Jedva se sagnem da ga podignem ili nesto.
Zene, eto secera i u mene 😣 kaj sad? Imate kakav prijedlog? Dobila sam jelovnik koji kao moram pratit, u danu bi trebala pojest 4 kriske kruha?!,?!? Pa ne kuzim… kaj nije to skrob? Meni krih bas i nije prioritetna hrana. Sta jedete vi koje imate secer?
I da trebam gik profil radit, to je na vuk vrhovcu? Kakva je procedura? Narudzba? Dodem na taste ili? Rekli ste da to traje cijeli dan…
Evo ja uljecem ko padobranac sa proljetnica. Ako mozes birati gdje ces idi na vuk vrhovac, tamo je super jer se sve mozes dogovoriti. Ides prvo jedan dan edukaciju, zaboravih sada u koliko sati, ali napisala sam na onoj temi o dijabetesu. Na edukaciji dobijes pribor i pikas se doma. Kad doneses te uzorke dobijes iglice za iduci put, ako je sve ok pikas se jednom mjesecno.
Ako ides u neku bolnicu najcesce te uzmu da lezis taj dan kod njih pa te oni hrane i pikaju.
Frau, kolki ti je secer? Ne znam proceduru al nazovi na Vuk pa ce ti sve objasnit, meni su tam bas ljubazni..
Ok, sad sam malo sokirana!!!! Kakvo pikanje? Ne pada mi na pamet!
Nalaz mi je 5.5, 5.8, 6.0 koliko znam to nije nista, samo trebam izbacit slatko... neko vrijeme sam se hranila po lchf prehrani i planiram to uvesti...
Zvat cu ih ujutro pa cemo vidjet. Ginicka mi je dala uputnicu za guk profil i misljenje
url=https://lilypie.com]
Frajla, ne zelim biti gruba, hvala ti na savjetu, vjerojatno je kod tebe secer vise povisen. Ugl ja ne mislim pristat na neka pikanja.. bar ne za sad, ako se povisi ili stanje pogorsa mozda...
Ok, sad sam malo sokirana!!!! Kakvo pikanje? Ne pada mi na pamet!
Nalaz mi je 5.5, 5.8, 6.0 koliko znam to nije nista, samo trebam izbacit slatko… neko vrijeme sam se hranila po lchf prehrani i planiram to uvesti…
Zvat cu ih ujutro pa cemo vidjet. Ginicka mi je dala uputnicu za guk profil i misljenje
Frau, nazalost granica na taste za trudnice je 5,1.. Meni su zbog secera 5,1 na taste svugdje na dokumentaciji pisali gestacijski dijabetes.. Doduse nisu me slali na pikanje jer sam vec bila u 33tt.
Pokusaj se dogovorit s njima da eventualno ponovis ogtt, dan-dva prije pripazis na prehranu..
Iako ovo tvoje nije toliko strasno, u zadnje vrijeme su izrazito oprezni i stalno snizavaju vrijednosti za trudnice. Valjda oni znaju zasto..
Cura je odusevljena sa bracom, samo bi ga mazila i gledala. Kaze 'moj beba braco'.. Nema vece srece od ove..
Ma ubijala sam se u seceru, valjda je trebalo da mi daju zabranu 😁 ali ne vjerujem da mi treba inzulin... sutra zovem vv da vidim kakva je procedura pa judan dan k njima 😉 znam da su vrijednosti snizili, ali isto tako znam i za cure koje su bile u slicnoj situaciji kao ja da ih ginekolozi nisu niti slali na pregled, jer nije opravdano to snizavanje vrijednosti od strane zdravstva. Navodno su u drugim zemljama vrijednosti iste kao i za netrudnice 😁 budem se jos raspitala oko svega...
Vise me muci jelovnik koji su mi dali, da dnevno smijem pojesti 5 snitu kruha... sve je bazirno na uh a meni je to koma... da se tako hranim dobila bi jos 20kg. Ne kuzim!!
Dazi, Pixii ma bas sam koma sa memorijom i jos ako mi sluuucajno pokaze bebicu na uzv ma neznam vise kako se zovem 😂
Tlak dobar, dobila 11kg ukupno grrr..zatvorena, uzela mi bris za streptokok. Jel se dugo ceka nalaz?
Sutra ujutro dajem urin i krv na taste za secer, zeljezo itd. Gledali smo bebicu jako dugo na uzv jer smo imali publiku! 3 doktorice (ili sestre) dosle vidjeti kako se koristi nova masina. Pa je ukljucivala sve zivo i 3D, bebica se mrstila, bas ljuta faca pa je dragi rekao da nam je bas ruzno dijete 😂😂😂
Sad ima 2,5kg, bucmasta faca haha
Za listove maline mi je rekla da mogu poceti piti jer sam u zadnjem tromjesjecju, pomoci ce mi sa kontrakcijama. Jos uvijek mogu i magnezij a dobila sam i tablete ako me bas bude jako bolilo. Kilometarski izvjestaj 😁
Hi curke, ja sam bila na adventu i sinoc i danas :)))
Sinoc je bila guzvaaaaaa nisi mogao hodati…
Ali lijepo je. Danas sam bila popodne pa je bilo super.
Dea ti si svoj porod opisala kao nesto ful easy :))) nadam se da cu ja to tako odraditi bez prevelikih drama 😁
Jesi jela sta? Meni se sve vrti oko hrane
Jesam. Kranjsku sa sirom na trgu (stand tamo kod sata) a drugi dan telecu kobasu na gornjem gradu na standu od Rougemarina. Prva je bila bolja 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji