Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    03. Prosinac 2017. 11:40

Jos da snijeg padne!!! Jedva cekam prve pahulje 😍

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    03. Prosinac 2017. 13:56

Meni bas sve postaje tesko, danas sam jedva carape obukla i onda kak sam se nagnula naprijed me zgaravica uhvatila  uglavnom dizem kapu trudnicama koje su bez partnera jer ja ne znam kak bi bez ovog mog da mi dize stvari, cistit i pomaze oblacit cizme 

LittleOne
    03. Prosinac 2017. 13:57

Al da ne ispadne da samo kukam, falit ce mi migoljenje po trbuhu 

Marijana07
    03. Prosinac 2017. 14:08

Frau_Mund6

Ovo je prva zima od djetinjstva da se veselim pahuljama..😀 jer nema jutarnjeg ciscenja auta prije posla😂

LittleOne
    03. Prosinac 2017. 14:17

Marijana07

Frau_Mund6

Ovo je prva zima od djetinjstva da se veselim pahuljama..😀 jer nema jutarnjeg ciscenja auta prije posla😂

Ajme daaaa :D mene dragi pita jel mi treba strugalica za led, da je pocelo mrznut. Reko, u 12 kad ja idem nekam vise nista nije smrznuto 

• Frau_Mund6
    03. Prosinac 2017. 17:17

Meni snijeg uvijek pase, volim ga cistit, jos ako ima kuhanog vina di ces bolje 😊 
    Ne zamara me ni voznja niti guzva..  dapace, vecina ljudi ne izlazi van s autom po snijegu pa nema ni previse auta na cesti 😁 

Orangina
    03. Prosinac 2017. 17:33

Zima, snijeg, led brrrr...drazi su mi jesen i proljece, i po ljeti kupanje u moru ali da nije jako vruce 😂😂 

Vidim kupuje se caj, valjda ga nece nestati 😜 Za datulje mislim da se mora pojesti 7 na dan pa mozete i to provjeriti. A za masazu medice pitam sutra doktoricu na pregledu da mi da zeleno svijetlo

LittleOne
    03. Prosinac 2017. 17:50

Jel neko od cura iz zg bio na adventu? Ja mislim ovih dana, cini mi se guzva prevelika, ali kobasa i fritule moraju past 👌 

• Frau_Mund6
    03. Prosinac 2017. 18:06

Jos nisam posjetila advent, mislim da je danas poceo?!?! Ali da, veselim se setnji, kobasama 😉 ovo predbozicno doba mi je ludilo 😀 neki zenski izlazak ce pasti sigurmo ovaj tjedan 

dea32
    03. Prosinac 2017. 18:06

Hip_Hopsica

dea32 kao prvo čestitam i super da je sve tako dobro prošlo!!!! S obzirom da i ja idem roditi u Petrovu zanima me dal ti je muž od bolnice dobio ono zeleno odjelo? ili ste ga sami kupili prije. Također me zanima dal je muž bio s tobom ili ga uvedu samo pred izgon? i ako imaš još bilo kakve tips˛& ticks? A kaj se tiče ćaja od lista Maline mislim da ću ga nakon 36 tjedna sigurno početi piti… bez obzira što sam imala prije ove trudnoće spontani…

Hvala.. 
    Mi smo kupili u apoteci odijelo, neki 40 kn, u paketu je gornji i donji dio, kapa (koja ne treba) i 2 kaljace za na noge-to je morao staviti s obzirom da je vani bila kisa..
    Bio je samnom cijelo vrijeme kako su me stavili u boks u radaonu i spojili me na ctg. Otisao je 45 min nakon sto sam rodila, mazili se sa bebom oboje. Mogao je biti i duze ali sam ga poslala doma kod starijeg djeteta..
    Ponesi bocu vode, mozes piti po gutljaj kad ozednis. U torbu obavezno nesto za grickat kad te dovezu u sobu.
    Ja sam zaboravila punjac za mob ponijeti pa mi je cimerica posudila.
    Takoder uzmi wc papir, nemaju ga. Sapun, dezinficijens i papir za ruke imaju.. 
    Ponesi kemijsku olovku, daju papir na koji se upisuje kada dojis, koliko dugo i da li uz pomoc ili sama (predajes papir kad ides kuci).
    Mislim da je to to.. ak se jos nesto sjetim, napisem.
    Frau, meni je caj jako fin i pitak cist, zamirisi cijeli prostor kad se skuha, nekad sam si znala staviti zlicicu meda..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.