Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    06. Studeni 2017. 15:32

Ne samo da netko ljulja nego ljulja u bazencicu , pluta ono i uziva- tako ja zamisljam 😂
    Cure ja imam jutarnje mucnine i povracam cijelu trudnocu (zeljezo je jos pogorsalo stanje) i doktorica mi je dala po potrebi Ranitidin (poznat jos kao Ranisan, Peptoran) ... jel slucajno ijedna uzimala? Ja ponekad popijem kad me bas muci kiselina i kad povratim vise od 2-3 puta dnevno, al nije mi bas svejedno. Ona kaze moze se on slobodno da pijem ; al ja sto rjedje 😕 ako netko jos ima iskustva voljela bih cuti

LittleOne
    06. Studeni 2017. 15:35

Nisam pila peptoran sad u t ali jesam neke tablete na bazi dzumbira protiv mucnina (bas za trudnice i djecu) i super mi je pomoglo. Sad popijem za zgaravicu, isto pomaze. Jesi probala to mozda? 

• Frau_Mund6
    06. Studeni 2017. 15:56

Elena288

Ne samo da netko ljulja nego ljulja u bazencicu , pluta ono i uziva- tako ja zamisljam 😂
    Cure ja imam jutarnje mucnine i povracam cijelu trudnocu (zeljezo je jos pogorsalo stanje) i doktorica mi je dala po potrebi Ranitidin (poznat jos kao Ranisan, Peptoran) … jel slucajno ijedna uzimala? Ja ponekad popijem kad me bas muci kiselina i kad povratim vise od 2-3 puta dnevno, al nije mi bas svejedno. Ona kaze moze se on slobodno da pijem ; al ja sto rjedje 😕 ako netko jos ima iskustva voljela bih cuti

Dumbir je odlican! Mozes napravit caj ili pojest komadic sirovog, dovoljno je pola cm 😉 vjeruj mi prestaje vrlo brzo 

url=https://lilypie.com]

Elena288
    06. Studeni 2017. 16:00

Joj probala sam caj od djumbira, pa i kombinaciju kamilica djumbir al ne pomaze bas🙁 bas imam jaku kiselinu i ono kad povracam ujutro sve bude zuto , bas kiselina... i ako ne ispovracam onda kasnije hranu povracam 😌 ma jooj grozno... prva 3 mj sam na infuziji provela do 10 puta sam rigala. Sad je vec podnosljivo jer sam popodne ok i nemam mucnine 😣

Elena288
    06. Studeni 2017. 16:02

I probala sam Rennie takodjer ne pomazu nista znacajno... a rekla mi je jedna cura da imaju neke lizalice protiv mucnine na bazi djumbira pa eto probat cu i to 😁

• Aymee
    06. Studeni 2017. 16:43

Pozdrav cure.. ja se brinem da mom bebolinu ne bude hladno bez hulahopki tako da mislim makar dvoje kupiti, nek se nadje.. ja sam inace sva smrznuta i ljeti na +35 su mi ruke i noge hladne, :-(

Cure sa zgaravicom. Ne znam smiju li trudnice cuclati Gastal.. Ja inace njega koristim i super mi je.. Nisam u trudnoci jer izbjegavam sve lijekove ali bi svakako ako smijem njega. Inace sam bila na kojekakvim terapijama za zeludac jer se godinama borim s gastritisom, kilom na zelucu, cirom itd. pa mi ove trudnicke tegobe s kiselinom nisu novost vec sastavni dio mene, hahaha..

Aymee

• Frau_Mund6
    06. Studeni 2017. 17:53

Elena288

I probala sam Rennie takodjer ne pomazu nista znacajno… a rekla mi je jedna cura da imaju neke lizalice protiv mucnine na bazi djumbira pa eto probat cu i to 😁

Ne znam sta da ti kazem... ako imas takvih problena mozda he ipak bolje posegnut za tabletama, manje ce stetit od svakodnevnog povracanja 😐 mene bas jako muci zgaravica i gotovo svaki dan, ali ne povracam... i mali komad dumbira mi pomaze, osi  toga nemam bas nesto za predlozit... a niti u knjizi gema nista pametnije od dumbira 

url=https://lilypie.com]

Teddy Bear
    06. Studeni 2017. 19:15

I kod mene se pocela javljati zgaravica. Nekad mi pomogne casa hladnog mlijeka,nekad nesto suho tipa kreker,a znam uzeti rennie tablete i one mi isto pomognu. 

06. Studeni 2017. 20:28

Zgaravica.. moja najgora neprijateljica od kraja 5mj trudnoce.. preko dana pijen hladno mlijeko i pomaze mi. Ako me uvati po noci uzmen rennie.. i da..spavan na dva jastuka u izdignutom polozaju.. navecer ne smijem jest jer mi onda nista ne moze pomoc...

Elena288
    06. Studeni 2017. 20:50

Hvala na savjetima cure, meni je takodjer zeludac i prije trudnoce jako los hernija, gastritis, pa kao sto je rekla Aymee ove tegobe nisu novost ... a ja isto kontam u 12 mj preko dana obuci mu hulahopke, ili kad izlazili vanka, al po noci definitivno ne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.