Jedno pitanje za iskusne mame, je moguće da ja bebu u toku dana skoro nikako ne osjetim jer sam ja stalno u pokretu?
Od sedam sati ujutro pa do 5 sati kada završi radno vrijeme, a onda tek navečer kad krenem na spavanje počnem osjetiti udarce?
Ni ja ne osjetim bebu bas dok se krecem,rijetko kada. Ali zato kad sjednem ili legnem odma se javi. Osim ako spava onda malo kasnije. Mislim da ne trebas brinut.
url=https://lilypie.com]
Niti ja ne osjetim dok se krecem, obicno bebica krene lupkati kad legnem nakon obroka ili navecer.
Cure,citala sam da se bebica tada ne javlja, jer kada se zena krece, onda se bebu uljuljka (ono kao lila se) i onda je mirna i uspavana. ☺️
Za oblacenje je dovoljno ili gegice/hlacice ili stramplice, pogotovo ako cete imati 25°C u prostoriji. Ne treba pretjerivati.
A za pokrete njih nase konstantno micanje uspavljuje, a ako se malo i javi vjerojatno ni ne osjetimo jer smo j pokretu. Ja si zamisljam da mene netko stavi u neku ljuljacku i stalno me ljulja, ne da bi spavala nego nebi mrdnula danima..
Slazem se , ni ja ne osjetim dok hodam ...sad sam usla u 34 tj i cim neko vrijeme ne osjetim udarce i to jake panika 😁 al zato kad krene udarci su bome pravi od rebra, pupka , mjehura... 😆
Meni je beba najaktivnija kad pojedem nesto 😊
Slazem se , ni ja ne osjetim dok hodam …sad sam usla u 34 tj i cim neko vrijeme ne osjetim udarce i to jake panika 😁 al zato kad krene udarci su bome pravi od rebra, pupka , mjehura… 😆
Meni je beba najaktivnija kad pojedem nesto 😊
Mene su u prvoj trudnoci bolila rebra uzasno. Zadnjih 3 tjedna me samo po njima udarala i to nogama. Imala sam osjecaj da ce ih potrgat..
Sad drugi bebac udara svugdje, ali najljepse mu je rastezat misice oko pupka i glavom se gurati u mjehur. To bude bas bolno, pogotovo ako sam na nogama, moram uhvatiti trbuh i 'podici' ga jer inace ne prestaje.. Al kazem, nakon nekog vremena pocinje faliti taj osjecaj udaranja i rastezanja po trbuhu.
Dea mene je par dana boljelo jedno rebro i uvjerena sam da me bebac jako udario😂 a sveki mi kaze Nema
sanse to si se ti negdje udarila drugo😂🙈
Ja si zamisljam da mene netko stavi u neku ljuljacku i stalno me ljulja, ne da bi spavala nego nebi mrdnula danima..
Hahahahha, mislim da bi me takav vid odmora jedino preporodio
Sortiraj odgovore
Najstariji