Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    06. Studeni 2017. 10:30

Jedno pitanje za iskusne mame, je moguće da ja bebu u toku dana skoro nikako ne osjetim jer sam ja stalno u pokretu?
    Od sedam sati ujutro pa do 5 sati kada završi radno vrijeme, a onda tek navečer kad krenem na spavanje počnem osjetiti udarce?

neo
    06. Studeni 2017. 10:37

Ni ja ne osjetim bebu bas dok se krecem,rijetko kada. Ali zato kad sjednem ili legnem odma se javi. Osim ako spava onda malo kasnije. Mislim da ne trebas brinut.

url=https://lilypie.com]

Pixii
    06. Studeni 2017. 10:43

Niti ja ne osjetim dok se krecem, obicno bebica krene lupkati kad legnem nakon obroka ili navecer.

06. Studeni 2017. 11:27

Cure,citala sam da se bebica tada ne javlja, jer kada se zena krece, onda se bebu uljuljka (ono kao lila se) i onda je mirna i uspavana. ☺️

dea32
    06. Studeni 2017. 11:38

Za oblacenje je dovoljno ili gegice/hlacice ili stramplice, pogotovo ako cete imati 25°C u prostoriji. Ne treba pretjerivati.

A za pokrete njih nase konstantno micanje uspavljuje, a ako se malo i javi vjerojatno ni ne osjetimo jer smo j pokretu. Ja si zamisljam da mene netko stavi u neku ljuljacku i stalno me ljulja, ne da bi spavala nego nebi mrdnula danima.. 

Elena288
    06. Studeni 2017. 13:16

Slazem se , ni ja ne osjetim dok hodam ...sad sam usla u 34 tj i cim neko vrijeme ne osjetim udarce i to jake panika 😁 al zato kad krene udarci su bome pravi od rebra, pupka , mjehura... 😆
    Meni je beba najaktivnija kad pojedem nesto 😊

dea32
    06. Studeni 2017. 13:27

Elena288

Slazem se , ni ja ne osjetim dok hodam …sad sam usla u 34 tj i cim neko vrijeme ne osjetim udarce i to jake panika 😁 al zato kad krene udarci su bome pravi od rebra, pupka , mjehura… 😆
    Meni je beba najaktivnija kad pojedem nesto 😊

Mene su u prvoj trudnoci bolila rebra uzasno. Zadnjih 3 tjedna me samo po njima udarala i to nogama. Imala sam osjecaj da ce ih potrgat..
    Sad drugi bebac udara svugdje, ali najljepse mu je rastezat misice oko pupka i glavom se gurati u mjehur. To bude bas bolno, pogotovo ako sam na nogama, moram uhvatiti trbuh i 'podici' ga jer inace ne prestaje.. Al kazem, nakon nekog vremena pocinje faliti taj osjecaj udaranja i rastezanja po trbuhu. 

Elena288
    06. Studeni 2017. 13:37

Dea mene je par dana boljelo jedno rebro i uvjerena sam da me bebac jako udario😂 a sveki mi kaze Nema
    sanse to si se ti negdje udarila drugo😂🙈

Mela
    06. Studeni 2017. 14:01

Sad mi je već lakše 

Hvala curke 

Mela
    06. Studeni 2017. 14:03

dea32

Ja si zamisljam da mene netko stavi u neku ljuljacku i stalno me ljulja, ne da bi spavala nego nebi mrdnula danima..

Hahahahha, mislim da bi me takav vid odmora jedino preporodio 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.