Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    05. Studeni 2017. 22:08

Frau_Mund6

Ja sam napala jabuke i kruske nakon onog vala mandarina 😁 kupili smo 5 kg krusaka i 6 kg jabuka i nestale su za cca 10 dana 😂😂😂 danas smo kupili 16 kg 😄 pa nek se nade

Hahahahha, 16 kg, bude za još jedan tjedan 
    Isto, sad su samo jabuke aktuelne. Kruške ne mogu, jer su mi slatke pa mi bude žgaravica od toga..
    Samnjila sam unos slatkog do minimuma.

dea32
    05. Studeni 2017. 22:56

Mela, onda ces jos tih 10 kapsula izdrzat..
    Frau_Mund, pripazi na pretjeran unos fruktoze, nije dobro kao ni glukoza.
    Mela, upravo to.. Najbolje igracke su one koje se ne smatraju igrackama .  A njihov osmjeh kad se time bave je neprocjenjiv..

• Frau_Mund6
    06. Studeni 2017. 00:01

dea32

Mela, upravo to.. Najbolje igracke su one koje se ne smatraju igrackama. A njihov osmjeh kad se time bave je neprocjenjiv..

Ma znam sve, al kao bolje je od slatkog... pa se trpam i vocem i secerom.... 😁 zato mi je frka svaki put kad idem doktoru... iduci pregled je 22. A mislim da me tad salju pregledat secer 😥

url=https://lilypie.com]

Nina Leonita
    06. Studeni 2017. 01:46

dakle ne preporuča se deka za pokrivanje bebe? zašto, da se ne pokrije s njom preko glavice? onda da ipak kupim vreću za spavanje? ima i toga u ikei?

Elena288
    06. Studeni 2017. 03:07

Cure imam
    Jedno glupo pitanje🙈 hocete oblaciti bebicama hulahopke ? Ono bodi , pa onaj jednodijelni na dugmice a ispod toga hulahopke ne ? Preko dana mislim... a za spavanje na to sve vreca za spavanje bez rukava ? 
    Stolica je kao katran od zeljeza i to je normalno, ja ga takodjer pijem vec duze od 2 mj, jedva odvratno mi je. A pijem kapsule koje se navodno lakse podnose - Ferro sanol dudenal... 

• Bubamara86
    06. Studeni 2017. 07:23

Nisam planirala hulahopke, po danu stan planiram drzati na 23-24 stupnja, po noci ce imati vrecu, a za vani cu joj oblaciti skafander pa mi se uz carapice i to jednodijelo odjelce hulahopke cine previse...

Pixii
    06. Studeni 2017. 08:00

Da, dekica se ne preporuca bas zbog toga sto si je bebica moze prebacit preko lica. Kasnije kad se pocnu vrtiti onda se znaju nocu otkrivat i to sve pobacat svuda. Mojeg malog znam naci okrenutog za 180 u kreveticu ne mogu ni zamislit na sta bi licilo da ga pokrivam s dekicom 😂 ovako mu je u vreci fino toplo 😁
    U ikei ima vreca bez rukava, a u c&a s rukavima koji se mogu skidat i stavljat po potrebi. Nedavno su ove bez rukava imali u lidlu, mozda bude opet.
    Ni ja nisam planirala hulahopke, za van cu imati skafander pa mislim da nema potrebe, ali vidjet cu kad rodim nemam iskustva s zimskim bebicama.
    Hahaha znaci nisam jedina koja je luda za jabukama 😀 bas me trazi slatko pa se po cijele dane trpam s vocem i malo cokolade 😉

Mela
    06. Studeni 2017. 08:12

dea32

Mela, upravo to.. Najbolje igracke su one koje se ne smatraju igrackama. A njihov osmjeh kad se time bave je neprocjenjiv..

Hoće draga dea. 
    Divno, naše najljepše bogatstvo 

Mela
    06. Studeni 2017. 08:21

Elena288

Cure imam
    Jedno glupo pitanje🙈 hocete oblaciti bebicama hulahopke ? Ono bodi , pa onaj jednodijelni na dugmice a ispod toga hulahopke ne ? Preko dana mislim… a za spavanje na to sve vreca za spavanje bez rukava ?
    Stolica je kao katran od zeljeza i to je normalno, ja ga takodjer pijem vec duze od 2 mj, jedva odvratno mi je. A pijem kapsule koje se navodno lakse podnose - Ferro sanol dudenal…

U trudnoći nema glupog pitanja :-) Ja sam za to da uvijek treba sve pitati 
    Hulahopke možda budem oblačila preko dana, ali navečer mislim da je dovoljno bodi i jednodjelna pidjama i vreća za spavanje bez rukava. Čitaj : ovo piše iskusna mama  
    Šalu na stranu, mislim da ćemo najbolje ocijeniti kada bebica dođe i kada budemo doma s njom. Održavati i temperaturu stana do 25 stupnjeva i ova odjevna kombinacija mislim da će biti dovoljno.

neo
    06. Studeni 2017. 09:30

I ja mislim da nema potrebe za hulahopkama...nije dobro ni kad im je pretoplo...znam da se onda od vrucine izbacaju po licu...
    Ja sam jos uvijek na mandarinama a po noci kad je dizanje onda je cokolada na redu 😀😀😀

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.