Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    05. Studeni 2017. 18:56

I ja imam iz Ikee ovaj podlozak za krevet. S jedne strane je plasticno a sa druge pamuk. I stvarno ne propusta, ne cuje se kad se dijete okrece. Ja sam to kupila prije nego smo malenu odvikavali od pelena.

Mela

ninaleonita86

netko je napisao da dr gleda protoke, posteljicu, pupkovinu, dosta detaljno, sviđa mi se, tko je to tako precizan ako nije tajna? privatno ili?
    je li moguće da je stolica crna od Heferol tableta željeza ? nadam se da mi je to od toga..

I meni je stolica crna, jer isto koristim tablete, i jedva čekam da završim terapiju. Preteško mi je ovo željezo.

Mela, sto koristis za zeljezo? Ja pijem Legofer sirup koji mi je super,ne sjeda tesko na zeludac

MamaTroje
    05. Studeni 2017. 19:50

Morala sam pojesti mandarine. Najmlađe dijete me hranilo. S ponosom mi ubacivalo mandarine u usta. Nisam imala srca odbiti. Još me cimao sa zadnjom i smijao mi se. Sad mi je zlo od kiseline. 
    Ali sam otkrila da kod žgaravice odlično ide ona klin se klinom izbija. Neku večer je bila baš jaka, pojela sam tri sarme i žgaravice više nije bilo. Možete li to vjerovati?

• Frau_Mund6
    05. Studeni 2017. 20:48

Dazi

Ahaa, nisam znala. Super stvar. Hvala ☺️
    Ja i za ovu znam jer je brat dok je bio mali (pricamo o vremenu prije 15,20 godina) piskio i krevet, pa znam da su mu mama i tata to stavljali, tako da stvarno nisam bas upucena u postojanje drugih ☺️

Mi smo kao djeca isto to imali 😆 ostalo mi je u sjecanju kako se guma guzva pod mojim tijelom... 😂😂😂 nije to bas neka trauma, ali danas ipak ima naprednijih izuma, pa kad bec kupujemo... 😁

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    05. Studeni 2017. 20:49

MamaTroje

Morala sam pojesti mandarine. Najmlađe dijete me hranilo. S ponosom mi ubacivalo mandarine u usta. Nisam imala srca odbiti. Još me cimao sa zadnjom i smijao mi se. Sad mi je zlo od kiseline.
    Ali sam otkrila da kod žgaravice odlično ide ona klin se klinom izbija. Neku večer je bila baš jaka, pojela sam tri sarme i žgaravice više nije bilo. Možete li to vjerovati?

Meni to nikad nije upalilo.. a isprobavala sam 🤣🤣🤣 zato sad popapaam malo dumbira i sve je rjeseno 

Mela
    05. Studeni 2017. 21:01

LittleOne

Imam i te, ali na ovo sam mislila:http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/40143304/
    Stavi se ispod guze ak nest procuri. Frendica mi se kune u to, doduse kad pocnu malo nemirnije spavati ali nek se nade. Planiram to i sebi stavit ak cu puno krvarit. Ne znam uopce koliko krvi ima nakon poroda

Hvala ti, uzmem ovo sigurno.

dea32
    05. Studeni 2017. 21:12

MamaTroje

Tako sam ja jednom na uzasnu zgaravicu isla pojest 2 reda cokolade. Moto mi je bio 'kad vec pece neka ima od cega' i prestalo.. 
    Moja H obozava cistiti mandarine, ocisti ce ih na kile, ali pojest nema sanse. Isto nas hrani njima, malo mamu, malo tatu.

Mela
    05. Studeni 2017. 21:17

dea32

I ja imam iz Ikee ovaj podlozak za krevet. S jedne strane je plasticno a sa druge pamuk. I stvarno ne propusta, ne cuje se kad se dijete okrece. Ja sam to kupila prije nego smo malenu odvikavali od pelena.

Mela, sto koristis za zeljezo? Ja pijem Legofer sirup koji mi je super,ne sjeda tesko na zeludac

Pijem Ferosal. Sirup mi doktor nije spomenuo, a mislim da bi ga lakše podnijela. Sad mi je zadnji put rekao, da popijem ovu kutiju i da više neće biti potrebe. Ostalo mi je još 10 kapsula 

Mela
    05. Studeni 2017. 21:22

dea32

MamaTroje

Tako sam ja jednom na uzasnu zgaravicu isla pojest 2 reda cokolade. Moto mi je bio 'kad vec pece neka ima od cega' i prestalo..
    Moja H obozava cistiti mandarine, ocisti ce ih na kile, ali pojest nema sanse. Isto nas hrani njima, malo mamu, malo tatu.

Preslatko od H. Ako neću papati, barem ću očistiti. 
    Mi smo se sada uništili jabukama, i to neke ni ljute ni slatke baš su mi odgovarale.

• Frau_Mund6
    05. Studeni 2017. 21:45

Ja sam napala jabuke i kruske nakon onog vala mandarina 😁 kupili smo 5 kg krusaka i 6 kg jabuka i nestale su za cca 10 dana 😂😂😂 danas smo kupili 16 kg 😄 pa nek se nade

MamaTroje
    05. Studeni 2017. 21:57

Nisam sanjala da dijete to može činiti toliko sretnim. Imao je baš ponosan izraz na licu. Kakvi traktori, kakve igračke. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.